NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Csikar hasam....a fosást vállalom
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Hát-hát, ki tudná azt megmondani? Mégse Svájc játszik.Ártalmasabb, mint ennek a meccsnek a megtekintése?Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
slowmotion
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Meditál, mint Ace VenturaNéha elvonul egy időre, majd visszajön.mondjuk ő bannolta magtá 😕 úgy tűnik...nem kell aggódni, robi még stezt sem bannolta, pedig ha valaki kiérdemelteNa mire jöttem rá? Chromeon nézem Telekom tv Go-n ezt a meccset, Firefoxon az Arena 4-t és telefonon Youtube streamen a The Gamet-t 😀 😀 😀az utolsó az mi?
dande2
NB2
ezt baggio ne olvassa.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
dande2
warr_b
több mint 2 éve
hálisten dry novembert tartok, különben már innék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
asszem csütörtökön volt hogy mikor kimentem főzni akkor jött vagy 3 gólaz nekem nincs megNegri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Érdekes, hétfőn pont ezt mondta az orvos. Na, indulok.Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Ártalmasabb, mint ennek a meccsnek a megtekintése?Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
egye bassza megyek iszok egy teát
több mint 2 éve
Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az volt az első sikeres szerintem.nekem a teázás maradt ki, nem is emlékszek rá.Negri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
az nekem nincs megNegri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tökmindegy, csak valaki menjen el főzni, és hátha lesz gól.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 2 éve
Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.
több mint 2 éve
Kampman
28 362
nekem a teázás maradt ki, nem is emlékszek rá.Negri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Negri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 2 éve
Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀hang levesz, benn hill zene betesz. 😀 Jó élmény. 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀Nincs a pályán egy mtk-s vagy reálos egyből szidsz mindenkit.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Nem tudom, hogyan lesz ebből argentin W. Maradona talán bekezezi valahogyan. Ja, nem jó. Már van VAR.
több mint 2 éve
Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
több mint 2 éve
Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀tiszta brazil szappanopera 😊
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Milyen esések vannak itt, tidzta benny hill show 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ez a taposas semmi, fasza 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!