NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Az biztos, hogy most csinálok egy képernyőképet a tippelde állásról... 😊Megtisztel, hogy megörökíted a 3. helyemet, de szerintem lesz ez még jobb is.
Stoki
több mint 2 éve
ööö lehet, hogy ez piros lesz?
több mint 2 éve
Az biztos, hogy most csinálok egy képernyőképet a tippelde állásról... 😊
több mint 2 éve
jól van már, ne sürgessetek, le vagyok maradvaAmúgy Katar már kiesett, őket ki lehet húzni a kiemelt hsz listában.Mondtam már én is, de szerintem itt valami összeesküvés van a háttérben.
Igor
Kampman
több mint 2 éve
annak már megvan a büntetéseés ha kizárják Hollandiát meg Ecuadort csalás miatt? Katar a rendező a FIFA égisze alatt, bármi lehetségesLehet hogy időközben mégis csak beérik Chile fellebbezése.
r.baggio
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman
28 359
és ha kizárják Hollandiát meg Ecuadort csalás miatt? Katar a rendező a FIFA égisze alatt, bármi lehetségesLehet hogy időközben mégis csak beérik Chile fellebbezése.
r.baggio
több mint 2 éve
és ha kizárják Hollandiát meg Ecuadort csalás miatt? Katar a rendező a FIFA égisze alatt, bármi lehetséges
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Amúgy Katar már kiesett, őket ki lehet húzni a kiemelt hsz listában.Mondtam már én is, de szerintem itt valami összeesküvés van a háttérben.
Igor
több mint 2 éve
Amúgy Katar már kiesett, őket ki lehet húzni a kiemelt hsz listában.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
-kb 8 féle dolgot nem számol jólnekem a 3+1 valahogy 5 pont lett Pulisicnél első körben 😀Amúgy a fifa hivatalos honlapján szereplő játékban miért egy fekete srác képe van Livakovic helyén? Vagy itt is hollywood van és csapatonként van egy fekete kvóta, amit ha nem érnek el kizárják őket és hát a horvátoknál nem sok van ?Vicc az egész játék, ne ezen akadj fenn...
Sixo
Igor
zacknorb
-az 1. forduló közepénél találták ki, hogy a középpályások gólja hány pontot érjen(!!!!)
-rengeteg alkalommal hülyeséget mutat (pontatlan számok, az első fordulós csapatomat mutatja a második fordulós helyett, stb)
-tőlem eltűnt 1 free transfer csere miatt(!!!), és most nem tudok cserélni harmadikat (Sanét és Sarrt hoztam be, és volt három, mert egyet áthozott, az első körben meg csak Minaminot cseréltem Kamadára)
-van egy csomó "hack" lehetőség benne, ami széles körben ismert, de nem tudják megfixálni... mondjuk, úgy ha normális data feed-et nem tudnak belevezetni, meg annyit átírni, hogy MF goal=5, és nem 7 (azok után, h még kezdés előtt 2 nappal is átírták a szabályt), ezek után nem lepődök meg
Egy nagy rakás szar az egész. A FIFA-nak biztos nincs pénze rá, mert olyanok mint a templom egere...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Hát ez rohadt jó, h Pavard és Skov Olsen is a padon, ez utóbbit pláne nem értem....
több mint 2 éve
🇫🇷 France XI: Lloris, Koundé, Varane, Upamecano, T.Hernandez, Tchouaméni, Rabiot, Griezmann, Dembélé, Mbappé, Giroud.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 26, 2022
🇩🇰 Denmark XI: Schmeichel, Andersen, Nelsson, Mæhle, Christensen, Højbjerg, Lindstrøm, Eriksen, Kristensen, Damsgaard, Cornelius. #FIFAWorldCup
több mint 2 éve
nekem a 3+1 valahogy 5 pont lett Pulisicnél első körben 😀Amúgy a fifa hivatalos honlapján szereplő játékban miért egy fekete srác képe van Livakovic helyén? Vagy itt is hollywood van és csapatonként van egy fekete kvóta, amit ha nem érnek el kizárják őket és hát a horvátoknál nem sok van ?Vicc az egész játék, ne ezen akadj fenn...
Sixo
Igor
több mint 2 éve
Amúgy a fifa hivatalos honlapján szereplő játékban miért egy fekete srác képe van Livakovic helyén? Vagy itt is hollywood van és csapatonként van egy fekete kvóta, amit ha nem érnek el kizárják őket és hát a horvátoknál nem sok van ?Vicc az egész játék, ne ezen akadj fenn...
Sixo
több mint 2 éve
nézve ezt a szerintem felforgatott dán kezdőt, a franciák egyértelmű esélyesek a meccsen
több mint 2 éve
- JC6
7 000
ha nem láttam volna a meccset akkor életem egyik legkönnyebb 1.8-as nyereményének gondolhatnám ezt a lengyel győzelmet, de ha ez fordítva 2:0 akkor se szólhatna senki semmitHa bemegy, akkor gól
r.baggio
több mint 2 éve
Kampman
28 359
A Saud Ultras egyedi és bármivel összetéveszthetetlen.Jól játszottunk egyébként, még a hülye védelmi hibák is belefértek volna kicsit jobb helyzetkihasználással.akartam kérdezni, hogy te honnan tudod, hogy a lelátón azok echte szaudiak vagy beöltöztetett bahreinek?😊
Kampman
NB2
több mint 2 éve
Jól játszottunk egyébként, még a hülye védelmi hibák is belefértek volna kicsit jobb helyzetkihasználással.akartam kérdezni, hogy te honnan tudod, hogy a lelátón azok echte szaudiak vagy beöltöztetett bahreinek?😊
Kampman
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Jó választás volt, kb. lehetne 4-4 is.Megraktam az 1,5 undert meg a szaúdi győzelmet, szóval... 🤣Szívesen 🤣😄
warr_b
warr_b
több mint 2 éve
esanders10
543
Mostanában simán begurítani már smafu 😀 Mindenki emelgetni akar 😀
Szerkesztette: esanders10
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Jól játszottunk egyébként, még a hülye védelmi hibák is belefértek volna kicsit jobb helyzetkihasználással.
több mint 2 éve
csak azért nem tudták a szaúdiak meglepni a polákokat, mert van utóbbiaknak van egy beépített embere a szaúdi ligában, biztos leadta nekik az audible-öket
több mint 2 éve
Megraktam az 1,5 undert meg a szaúdi győzelmet, szóval... 🤣Szívesen 🤣😄
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ami bejött Argentína ellen az most nem a Polákok ellen
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018