NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Azért lehetne román viccet gyártani, hogy a kapusnak már nem jutott, még egy szakadt sárga lufi semEz betegamúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?mint a románok 98-ban
az összes műmájer köcsög hidrogénezte a fejét?
Negritis, a vajda
mustaine
Zsellértelkes Vrij
Stoki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
akkor abban megegyezhetünk, hogy 1 kör után Szaúd-Arábiának helye van a döntőben.japán ellen
Zsellértelkes Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
akkor abban megegyezhetünk, hogy 1 kör után Szaúd-Arábiának helye van a döntőben.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
én csak azt néztem hogy ott van üresben az ember de eszük ágába sincs passzolni neki inkább cseleznek még 3at de nehogy más szerezzen góltRodrygo kivetel, csak szegenynek nincs fizikuma es simán elnyomják a védők, ezert max 30 perces embernek jó faradt védelmek ellen.Hulladék ez a brazil középpálya, Casemiro bőven elég verőembernek, a Guimares bőven elferne mellétámadosósor is borzalmas
FLZOLI
iszonyat mennyiségű tehetség 0 IQ-val és 9000+ egoval
Negritis, a vajda
Martinelli és Jesus is kivételek szerintem, csakhát ők se nagyon játszanak.
eaglesmcnabb
és nem csak neymar hanem mind
több mint 2 éve
alastriste, langyi gyerekBazz, most nézem, hogy 3.helyen vagyok a tippeldébe... 😛nemtom ki a tóth balázs de ma nagyot ment 😀
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
alatristeBazz, most nézem, hogy 3.helyen vagyok a tippeldébe... 😛nemtom ki a tóth balázs de ma nagyot ment 😀
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Bazz, most nézem, hogy 3.helyen vagyok a tippeldébe... 😛nemtom ki a tóth balázs de ma nagyot ment 😀
Stoki
több mint 2 éve
Bazz, most nézem, hogy 3.helyen vagyok a tippeldébe... 😛
több mint 2 éve
Rodrygo kivetel, csak szegenynek nincs fizikuma es simán elnyomják a védők, ezert max 30 perces embernek jó faradt védelmek ellen.Hulladék ez a brazil középpálya, Casemiro bőven elég verőembernek, a Guimares bőven elferne mellétámadosósor is borzalmas
FLZOLI
iszonyat mennyiségű tehetség 0 IQ-val és 9000+ egoval
Negritis, a vajda
Martinelli és Jesus is kivételek szerintem, csakhát ők se nagyon játszanak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
csak annyi a kérdésem:amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?mint a románok 98-ban
Negritis, a vajda
mustaine
Zsellértelkes Vrij
www.youtube.com/watch?v=cbB3iGRHtqA
több mint 2 éve
Ez betegamúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?mint a románok 98-ban
Negritis, a vajda
mustaine
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?én is agyaltam rajta májusban, csak kibasztak volna otthonról 😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?mint a románok 98-ban
Negritis, a vajda
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Úgy hogy egy meccset sem látottHa ez marad a végeredmény, akkor két 6 pontos meccsel feljövök a 31. helyre (😒')de legalább Löfli csak 11.
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?Állítólag Zsuzsitol nézték el a görög meccs után!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ha ez marad a végeredmény, akkor két 6 pontos meccsel feljövök a 31. helyre (😒')de legalább Löfli csak 11.
Sixo
több mint 2 éve
amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?mint a románok 98-ban
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
amúgy mi ez a retardált hajviselet a braziloknál?az összes műmájer köcsög hidrogénezte a fejét?
több mint 2 éve
Ámen, Fabinho is jó helyen van a padon!Firmino x-edik fénykorát éri, tükörsimán beférne, még kezdőként ishálisten nem vitték így nem sérül meg
Stoki
de amúgy igen, ő legalább szervezne vmi csapatjátékot
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Izgi meccs lesz, ha verik előtte Kamerunt, a brazilok meg Svájcot.Kamerunt be fogják, de az albánok szerintem megint kifognak rajtuk.itt már Szent Száva sem segíthet
mustaine
Kamerunt meg Svájcot be kell darálni azt kész.
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 2 éve
Főni tippje eddig nem túl jócsak a szokásos, tudja melyik oldalra álljon 😛
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Kampman
28 349
Ha ez marad a végeredmény, akkor két 6 pontos meccsel feljövök a 31. helyre (😒')Ha ez marad a végeredmény, meglesz a 3. telitalálatom (Wales-Usa, Belgium-Kanada)
Sixo
több mint 2 éve
Főni tippje eddig nem túl jó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kampman
28 349
Kamerunt be fogják, de az albánok szerintem megint kifognak rajtuk.itt már Szent Száva sem segíthet
mustaine
Kamerunt meg Svájcot be kell darálni azt kész.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Ha ez marad a végeredmény, akkor két 6 pontos meccsel feljövök a 31. helyre (😒')