NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
YoungZeeZee 9 413
 telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejar
dande2
Varga Barnabás mehetne a helyére
gamerkr
Vagy Radó Bandi.
warr_b
kar h a magyar viking mar a paksnal van 😕
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 970 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejar
dande2
gamerkr
Vagy Radó Bandi.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 557 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
dande2

11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 228 — The Mathematician
Akkor bocs hogy zavartam 😏😉
dande2
nem neked szól, csak újabb példája annak hogy a telex miért komlyan vehetetlen ha sportról van szó (444, index, hvg ugyanez a kategória egyébként)

maga a sky interjú amúgy nem rossz, de igazi value sincs benne sztem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor bocs hogy zavartam 😏😉
11 hónapja
dande2
eddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?

When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.
"There is no progress there. We are far away from any progress.
"So, we just need to wait and see."
 www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
Negritis, a vajda
Abban nincs hírérték.
Mikey
amúgy itt is így hozzák le:
 www.thisisanfield.com/2025/01/ben-doak-bid-rejected-as-mo-salah-says-this-is-last-year-latest-liverpool-fc-news/
Mo Salah has told Sky Sports this is his “last year” at Liverpool because “we’re far away from progress” on his new contract – not ideal but no different to what he has said before

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
dande2

When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.
 www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
Negritis, a vajda
Abban nincs hírérték.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
dande2

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
11 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Feczkónak van esze: vinné Nyíregyről Gengét, Bakit, Pintét és Gresót is.
Szokol
És Mikey Ramost is...
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!

The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.

Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.
YoungZeeZee
Megkapta a Mennyei kiképzést, az alapokat, a tolódást és beérett a játéka.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 567
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆
- JC6
Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
Mikey
Bocsesz csocsesz volt egy kis tatra tea
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 259
Elhunyt Tamás Gyula

aki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
összesen tizenegyszer ölthette magára a címeres mezt.

Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
És azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!
Gergőke
Jogos.
11 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Elhunyt Tamás Gyula

Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.

Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
És azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!

11 hónapja
Elhunyt Tamás Gyula

ozibozi
lehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta

evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.

fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.

amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
YoungZeeZee
Az élet nem egy habostorta’
11 hónapja
YoungZeeZee 9 413
Elhunyt Tamás Gyula

ozibozi
lehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta

evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.

fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.

amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
11 hónapja
Elhunyt Tamás Gyula

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 129 — Vikings fan
- JC6
Mikey
Keane-os!
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
- JC6

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆
- JC6
Nyugi, kineveljuk mi őt is

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 567
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most van
ozibozi
a meccs helyszíne:
King Saud Egyetemi Stadion (Rijad)

eddig érdekelt a dolog

(pedig nekem amúgy nem sok bajom van a Szauidakkal) de ez az elvitt "szuperkupa" meg hasonlók ... nekem sok

Liverpool Fc
11 hónapja
ozibozi
Nem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
Sixo
Net4 sem reklámozta agyon
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
ozibozi
Nem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.

11 hónapja
YoungZeeZee 9 413
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!

The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.

Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.