NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 594
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
YoungZeeZee
9 413
kar h a magyar viking mar a paksnal van 😕Vagy Radó Bandi.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
gamerkr
warr_b
11 hónapja
Vagy Radó Bandi.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
gamerkr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejarVarga Barnabás mehetne a helyére
dande2
11 hónapja
Akkor bocs hogy zavartam 😏😉nem neked szól, csak újabb példája annak hogy a telex miért komlyan vehetetlen ha sportról van szó (444, index, hvg ugyanez a kategória egyébként)
dande2
maga a sky interjú amúgy nem rossz, de igazi value sincs benne sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Akkor bocs hogy zavartam 😏😉
11 hónapja
amúgy itt is így hozzák le:Abban nincs hírérték.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
"There is no progress there. We are far away from any progress.
"So, we just need to wait and see."
Negritis, a vajda
Mikey
www.thisisanfield.com/2025/01/ben-doak-bid-rejected-as-mo-salah-says-this-is-last-year-latest-liverpool-fc-news/
Mo Salah has told Sky Sports this is his “last year” at Liverpool because “we’re far away from progress” on his new contract – not ideal but no different to what he has said before
11 hónapja
Abban nincs hírérték.telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
When asked if he really believes this is his last season at the club, he said: "So far, yes. It's the last six months.www.skysports.com/transfer/news/12691/13282893/mohamed-salah-exclusive-liverpool-forward-wants-special-premier-league-win-in-last-year-at-club
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
telex.hu/sport/2025/01/03/mohamed-szalah-a-szezon-vegen-elhagyja-a-liverpoolt-szerzodes-lejareddig mondjuk már nem jutott el az telex, mer miért is?
dande2
11 hónapja
Feczkónak van esze: vinné Nyíregyről Gengét, Bakit, Pintét és Gresót is.És Mikey Ramost is...
Szokol
11 hónapja
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!Megkapta a Mennyei kiképzést, az alapokat, a tolódást és beérett a játéka.
The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.
Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.
YoungZeeZee
11 hónapja
Bocsesz csocsesz volt egy kis tatra teaBeszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
11 hónapja
Jogos.Elhunyt Tamás GyulaÉs azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!
aki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
összesen tizenegyszer ölthette magára a címeres mezt.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
Gergőke
11 hónapja
Elhunyt Tamás GyulaÉs azt se felejtsük el, hogy Diósgyőrben kezdte a pályafutását, innen igazolt anno a Vasasba. 146 mérkőzésen őrizte szeretett piros-fehér csapatom hálóját. Nyugodjon békében!
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
11 hónapja
Az élet nem egy habostorta’Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
YoungZeeZee
11 hónapja
YoungZeeZee
9 413
Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
11 hónapja
Elhunyt Tamás Gyulaaki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Keane-os!Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆Nyugi, kineveljuk mi őt is
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vana meccs helyszíne:
ozibozi
King Saud Egyetemi Stadion (Rijad)
eddig érdekelt a dolog
(pedig nekem amúgy nem sok bajom van a Szauidakkal) de ez az elvitt "szuperkupa" meg hasonlók ... nekem sok

Liverpool Fc
11 hónapja
Net4 sem reklámozta agyonEzt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
Sixo
11 hónapja
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
11 hónapja
YoungZeeZee
9 413
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.
Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.