NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Ezaaaaaz Milos!!!!
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 595 — Saturday Night Lights
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!
NB2
Mert az arena4 végre rendes futballt ad
r.baggio
Jézusom de nagyon el lesz kenve a Clemson. 18as karikát ki kellesz oda tenni.
Sixo
Clemson W lesz ma ebből..

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 428 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csóri Balde
zacknorb
Kapott rendesen....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na úgy látom vègkèpp lenullázzuk a madrid elleni előnyt 🥺
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Nem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi?
Alapvetően nem szoktam bírózni, de vicc ez a fújás.
Maceiras meg telibeveri konyokkel varjút oszt semmi
eaglesmcnabb
Ha csúszik a játékos, amin támaszkodik, az nem tizi tudtommal.
Melyik meccs?
zacknorb
mtk-pafc tippre
NB2
Azaz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 855 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Laci kulcsfontosságú győzés a bundások ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben a nap derbyje véget ért
Laci-Szkanderbég 1-0❤️🇦🇱

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Nem úgy van hogy természetes testhelyzet, és esésnél a támaszkodó kéz az nem tizi?
eaglesmcnabb
Melyik meccs?
zacknorb
mtk-pafc tippre
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A kis Bogesz kimondta a lényeget 😊
"Oda fújnak ahova kell" 😊

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Csóri Balde

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
Melyik meccs?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Közben Varga Barna vezeti az EL góllövő listát
zacknorb
És a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
Őszentsége Sobri Jóska
Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
ozibozi
Szerintem fontosabb lesz nagyobb ligás csapatokban hogy 2-vel kevesebb meccset játszanak. BL-Ben biztos.
Heisman nádor
Ha jól rajtolnak vlsz, ha elcseszik az elejét, utána már csak arra fognak figyelni hogy sikerüljön becsusszanni.
Még új az egész

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 127 — "Montoya por favor!"
zacknorb
És a Fradit 5 kör után csak 1 pont választja el a top8-tól, előzi többek közt a MU-t, a Romát, a Besiktast, a Portot is.
Őszentsége Sobri Jóska
Látom ahogy őket hogy érdekli a helyezés. Tovább jutnak majd lesz ami lesz. A norvég magyar svéd stb bajnok ellen fognak játszani.
Lassan rájönnek erre a nagyobb csapatok is, és majd pont beleszarnak.nyernek 3 meccset és mehet a fakó…
ozibozi
Szerintem fontosabb lesz nagyobb ligás csapatokban hogy 2-vel kevesebb meccset játszanak. BL-Ben biztos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Na Alphonso Davies a Dortmund meccs előtt itta csattra magát. Profi mentalitás.
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊

Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Ezreleket elnéztem 😊
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.
csebi
Jó, hát Roberto Carlos sem volt egy Maldini - közelről sem -, csak olyan gyors volt, hogy kicsikart magának egy második esélyt. Mindig.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Borsodban a sör nem számít alkoholnak.
Sixo
OFF

Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat

ON
Hungarian Bill
Nem is tudom értelmezni. Két centet inni négy helyett az kb olyan, mintha sikerül levetkőztetni valami jó nőt, várja, hogy megrakd, de te csak simogatod.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 672
Sixo
OFF

Ezt gyárilag miskolciként teljes mértékben meg tudom erősíteni, ahogy azt is, hogy ha 2 cent rövidet kérsz, elhajtanak a búsba 😊 #beentheredonethat

ON
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
holnapi Bayern-BVB meccs a TV4-en lesz!
NB2
Mert az arena4 végre rendes futballt ad
r.baggio
Jézusom de nagyon el lesz kenve a Clemson. 18as karikát ki kellesz oda tenni.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt
Hungarian Bill

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
csebi
Azért 2-3 sör nem feltétlen csatt (jogi értelemben sem, kb. szabálysértési érték arrafele), de ahhoz pont elég volt, hogy egy hónapra bevonják a jogsiját. Addig meg ott az U-Bahn. 😊

Egyébként sokan mondják, hogy most újra jól játszik, szerintem viszont nem. Még mindig elemi hibákat vét a 2020-21-es formájához képest, egyedül a gyorsaságának köszönhető, hogy nem verik meg gyakrabban a párharcokban. Kíváncsi leszek, hogy végül hosszabbít-e, de a jelenlegi Phonzyért én nem hullajtanék krokodilkönnyeket akkor sem, ha ingyen távozna.
Hungarian Bill
Ezreleket elnéztem 😊
Igen felőlem is mehet. Nem látok akkora pluszt benne, rossz passzok, rossz helyezkedés, csak javít mert gyors.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 672
csebi

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 259 — The Mathematician
Kelleher top10 PL kapus, elég mázlink van vele, hogy még mindig tűri a másodhegedűs szerepkört. Egy dolog vígasztalja, hogy Becker évente 1-2-3 hónapra mindig off.
alatriste
nemsokáig marad már, gondolom azért kellett a mamardashvili move
amit nem értek továbbra se mert nem vagyok meggyőzve hogy jobb lenne nála, de cserébe nem is igazán fiatalabb
de sztem Jaros se tartható középtávon már

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 259 — The Mathematician
A Leicester Citynél van Nistelrooy lett a menedzser, vótmá?

Erre nagyon kíváncsi leszek, őszintén szurkolok neki hogy sikeres legyen (csak ne a Liverpool ellen).
Mikey
2 napja be lett írva csak a pool-real felülírt mindent

van Nistelrooy --> Leicester City. Frankó, ennek örülök.
dugo93

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!