Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 997 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.
zacknorb
Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
Barcika megvehető lesz, pár száz millióért, szóval nem kell aggódni, hamarosan második helyen lesz a Vasas.
JC6 (Mr. Miele)
Misleny beadta a licencet paksi stadionban játszásra
(szerintem csak így akarják picit finomítani a meccs leadásokat)
NB2
Barcika is leadta az NB1 licensz kérelmet, de összevissza bukdácsolnak azóta, és a sorsolásuk is kedvezőtlenebb, mint a Vasasnak.
zacknorb
Sorsolás? Komolyan? Oda-vissza megvert a tökutolsó Tatabánya. Kikaptunk a kieső helyen álló Soroksártól.
Helyzetünk nem volt és simán kikaptunk az akkor még kieső helyen álló és kurva szar formában lévő Honvédtól. Oda-vissza leszopatott Csertői a Kaviccsal, enélkül a hat pont nélkül ők is kieső helyen lennének.
Mit számít itt a sorsolás?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 141 — Kinek mit intézett a kormánya
És itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.
zacknorb
Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
Barcika megvehető lesz, pár száz millióért, szóval nem kell aggódni, hamarosan második helyen lesz a Vasas.
JC6 (Mr. Miele)
NB2
Barcika is leadta az NB1 licensz kérelmet, de összevissza bukdácsolnak azóta, és a sorsolásuk is kedvezőtlenebb, mint a Vasasnak.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 625 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 174
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 141 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 997 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az ismétlést nézve még inkább jogos a kérdés: mi a faszt csinál a védelmünk?
nagylaza, főpohárnok
Ügyesen és taktikusan elveszítették a meccset, nehogy véletlenül feljussanak.
Ez már tendencia, szóval teljesen nyilvánvaló, hogy kurvára nem akar itt senki feljutni Vasas részről.

Mondjuk ilyen retek zöld játékosokkal mint Otigba meg Ilynbor, meg egy szintén fradista edzőfenoménnal nem tudom ki mire számított.

NYOLC vereség 23 meccsen egy halál gyenge nb2-ben. Hat olyan csapat is van, amelyiknek kevesebb veresége van, köztük a 11. helyen álló BVSC például 😀

Szánalmas bohóc banda, játékosoktól a sportigazgatóig, tulajig mindenki.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 692
gyongyszem
97/98 mtk-ujpest, fradi-ujpest balhe
ronai egon- mint mtd szurkolo
Bárdos András - mint ujpest drukker "az a molnar nevu"
 www.youtube.com/watch?v=jGRo9j5SdDs
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 674
Mekkora megoldás Ndoye-tól. 💙❤️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 553 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cseke elment a Kövesdből a Vasashoz, nesze neked 😀
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 696 — beers & Packers
Ég a Vasas ég, el ne aludjék
JC6 (Mr. Miele)
Jó, hogy itt vagy.
több mint 1 éve
Ég a Vasas ég, el ne aludjék
több mint 1 éve
Nem is értem, Barkóczi helyett miért a fogalmatlan Zimonyi kezdett.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 547
Edzőt buktatnak vagy hogy szokás ezt mondani amikor csak egyéni hibából szerez gólt az ellen.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Megint egy eladott labda
ozibozi
Baráth. Onnan indult.
több mint 1 éve
Megint egy eladott labda
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
azt hittem a Steelers fel akar jutni, erre ott a harmadik 😀 Medzsikkövesd

több mint 1 éve
Az ismétlést nézve még inkább jogos a kérdés: mi a faszt csinál a védelmünk?
több mint 1 éve
Nehéz lehet feljutásra motiválni olyan játékosokat, akik nagy valószínűséggel nem lépnének pályára az első osztályban,
mert itt van vagy 6-7 játékos ma.
ozibozi
Az a cripplefight, ami a második feljutó helyért lesz, fogja majd igazolni az osztályozó validitását.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nehéz lehet feljutásra motiválni olyan játékosokat, akik nagy valószínűséggel nem lépnének pályára az első osztályban,
mert itt van vagy 6-7 játékos ma.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Négereink elintézték ezt a meccset gyorsan
több mint 1 éve
Ez még viccesebb mint az első 😀😀
zacknorb
Nyugodtan beírhatjuk Iyinbor neve mellé még egy öngólnak.
több mint 1 éve
Ez még viccesebb mint az első 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Otigba xdd
zacknorb
Ilyen gólt, b+...