Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sorsolás? Komolyan? Oda-vissza megvert a tökutolsó Tatabánya. Kikaptunk a kieső helyen álló Soroksártól.Barcika is leadta az NB1 licensz kérelmet, de összevissza bukdácsolnak azóta, és a sorsolásuk is kedvezőtlenebb, mint a Vasasnak.Misleny beadta a licencet paksi stadionban játszásraÉs itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
zacknorb
Barcika megvehető lesz, pár száz millióért, szóval nem kell aggódni, hamarosan második helyen lesz a Vasas.
JC6 (Mr. Miele)
(szerintem csak így akarják picit finomítani a meccs leadásokat)
NB2
zacknorb
Helyzetünk nem volt és simán kikaptunk az akkor még kieső helyen álló és kurva szar formában lévő Honvédtól. Oda-vissza leszopatott Csertői a Kaviccsal, enélkül a hat pont nélkül ők is kieső helyen lennének.
Mit számít itt a sorsolás?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Barcika is leadta az NB1 licensz kérelmet, de összevissza bukdácsolnak azóta, és a sorsolásuk is kedvezőtlenebb, mint a Vasasnak.Misleny beadta a licencet paksi stadionban játszásraÉs itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
zacknorb
Barcika megvehető lesz, pár száz millióért, szóval nem kell aggódni, hamarosan második helyen lesz a Vasas.
JC6 (Mr. Miele)
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Misleny beadta a licencet paksi stadionban játszásraÉs itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
És itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.Misleny esélytelen, a kegkisebb költségvetés az övék és nem fognak tudni olyan játékosokat megfizetni, akik alkalmasak az élvonalra. Illetve úgy tudom a stadionjuk sem az.
zacknorb
több mint 1 éve
És itt jön elő a kérdés, hogy ki a faszomnak sikerül elbukni a nem feljutást. És erre még mindig a Vasas a legnagyobb esélyes szerintem, hogy aztán csontutolsóként a 70 gólos szezon ellen küzdjenek.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az ismétlést nézve még inkább jogos a kérdés: mi a faszt csinál a védelmünk?Ügyesen és taktikusan elveszítették a meccset, nehogy véletlenül feljussanak.
nagylaza, főpohárnok
Ez már tendencia, szóval teljesen nyilvánvaló, hogy kurvára nem akar itt senki feljutni Vasas részről.
Mondjuk ilyen retek zöld játékosokkal mint Otigba meg Ilynbor, meg egy szintén fradista edzőfenoménnal nem tudom ki mire számított.
NYOLC vereség 23 meccsen egy halál gyenge nb2-ben. Hat olyan csapat is van, amelyiknek kevesebb veresége van, köztük a 11. helyen álló BVSC például 😀
Szánalmas bohóc banda, játékosoktól a sportigazgatóig, tulajig mindenki.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 692
gyongyszem97/98 mtk-ujpest, fradi-ujpest balhe
ronai egon- mint mtd szurkolo
Bárdos András - mint ujpest drukker "az a molnar nevu"
www.youtube.com/watch?v=jGRo9j5SdDs
több mint 1 éve
Mekkora megoldás Ndoye-tól. 💙❤️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Cseke elment a Kövesdből a Vasashoz, nesze neked 😀
több mint 1 éve
Ég a Vasas ég, el ne aludjékJó, hogy itt vagy.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ég a Vasas ég, el ne aludjék
több mint 1 éve
Nem is értem, Barkóczi helyett miért a fogalmatlan Zimonyi kezdett.
több mint 1 éve
Megint egy eladott labdaBaráth. Onnan indult.
ozibozi
több mint 1 éve
Megint egy eladott labda
több mint 1 éve
azt hittem a Steelers fel akar jutni, erre ott a harmadik 😀 Medzsikkövesd
több mint 1 éve
Az ismétlést nézve még inkább jogos a kérdés: mi a faszt csinál a védelmünk?
több mint 1 éve
Nehéz lehet feljutásra motiválni olyan játékosokat, akik nagy valószínűséggel nem lépnének pályára az első osztályban,Az a cripplefight, ami a második feljutó helyért lesz, fogja majd igazolni az osztályozó validitását.
mert itt van vagy 6-7 játékos ma.
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Négereink elintézték ezt a meccset gyorsan
több mint 1 éve
Ez még viccesebb mint az első 😀😀Nyugodtan beírhatjuk Iyinbor neve mellé még egy öngólnak.
zacknorb
több mint 1 éve
Ez még viccesebb mint az első 😀😀
Poloska vagyok.