NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
számít hogy "homegrown" talent kategóriába esik-e valakiValószínűleg az történt, hogy olyan mennyiségű pénz halmozódott fel annyira gazdag, de a futballhoz annyira nem értő tulajdonosoknál, hogy ilyenkor könnyen le lehet(ett) húzni őket bármennyivel, bárkiért.Fábio Carvalho 27.5m és Bobby Clark 10m fontos eladása után távozott Sepp van den Berg is. 20+5m fontért.Fel nem fogom h Angliában hogyan képesek ilyen lúzerekért ekkora összegeket adni.
Azért ez szűk 60 millió font olyan srácokért akik max perememberek voltak/lettek volna.
alatriste
Carvalho kivétel persze, de csomó ilyen kóklert fizetnek túl.
Willie Parker
Kampman
Clark amúgy a Salzburghoz ment
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fábio Carvalho 27.5m és Bobby Clark 10m fontos eladása után távozott Sepp van den Berg is. 20+5m fontért.elvileg a 17 éves Nallo jó benyomást keltett, de én akkor se bánnám még egy CB érkezését
Azért ez szűk 60 millió font olyan srácokért akik max perememberek voltak/lettek volna.
alatriste
(Mo Simakan nemtom hogy jó lenne-e)
Harvey Blair-t is eladtuk, kemény 300k-t fizetett a Portsmouth 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Valószínűleg az történt, hogy olyan mennyiségű pénz halmozódott fel annyira gazdag, de a futballhoz annyira nem értő tulajdonosoknál, hogy ilyenkor könnyen le lehet(ett) húzni őket bármennyivel, bárkiért.Fábio Carvalho 27.5m és Bobby Clark 10m fontos eladása után távozott Sepp van den Berg is. 20+5m fontért.Fel nem fogom h Angliában hogyan képesek ilyen lúzerekért ekkora összegeket adni.
alatriste
Willie Parker
több mint 1 éve
Fábio Carvalho 27.5m és Bobby Clark 10m fontos eladása után távozott Sepp van den Berg is. 20+5m fontért.Fel nem fogom h Angliában hogyan képesek ilyen lúzerekért ekkora összegeket adni.
alatriste
több mint 1 éve
A Banya Luka egy kurvára veszélyes hely amúgy
több mint 1 éve
Kezdődik a Notts County - Grimsby.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Fábio Carvalho 27.5m és Bobby Clark 10m fontos eladása után távozott Sepp van den Berg is. 20+5m fontért.Azért ez szűk 60 millió font olyan srácokért akik max perememberek voltak/lettek volna.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
És szarjon sünt aki ezeket mondta...Legyetek Bátorak, Nerjetek nagyot álmodni!Ezt mi számolta ki kérem Ön matematikus? 😁😁😁Lölőnek minden sajátMinden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Legyetek Bátorak, Nerjetek nagyot álmodni!Ezt mi számolta ki kérem Ön matematikus? 😁😁😁Lölőnek minden sajátMinden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Tudom nem elég jók de egy csapat aminek az a neve, hogy AKADÉMIA, az miért 9 légiossal játszik?Igazolt Akadémisták
alatriste
Draft

több mint 1 éve
Tudom nem elég jók de egy csapat aminek az a neve, hogy AKADÉMIA, az miért 9 légiossal játszik?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Fradi meccsen végre nincs tolmácsRájöttek hogy Székely beszél angolul
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tévedtem....közelebbrőlSzénási Kígyó Tér 2 szám alól😁KígyóGec majdnem megint 30ról kaptak egy góltSzéna térről....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
ThundersNFL a Paraszt
Draft

több mint 1 éve
Szénási Kígyó Tér 2 szám alól😁KígyóGec majdnem megint 30ról kaptak egy góltSzéna térről....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
Draft

több mint 1 éve
Ezt mi számolta ki kérem Ön matematikus? 😁😁😁Lölőnek minden sajátMinden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft

több mint 1 éve
KígyóGec majdnem megint 30ról kaptak egy góltSzéna térről....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Közben Mezőkövesden is EL-selejtező kezdődött, Dinamo Minszk - Anderlecht.
több mint 1 éve
Gec majdnem megint 30ról kaptak egy góltSzéna térről....
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Gec majdnem megint 30ról kaptak egy gólt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pécsi Ármin fix saját nevelés a kapus, és még nincs is 20Minden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Zsocó meg ott van, mióta világ a világ
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lölőnek minden sajátMinden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Minden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatAkik igazoltak vagy saját képzés?
Heisman nádor
Draft

több mint 1 éve
"Ezt most jó látni!" - mondja egy hazaadásnál.A haza szó váratlan megjelenítése volt örömteli számára.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Pedig minden itthon maradt szerint kár lett volna disszidálniAz akadémikusok is disszidáltakMinden esetre 2 magyarral egy Akadémia nevű csapatEzt a disszonanciát pedig Puskás nevével tetézik, illetve igyekeznek legitimálni.
Heisman nádor
Kampman
Willie Parker
Poloska vagyok.