NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Lehet hogy ezt a meccset valakinek a luka bánja!L
Tony Adams
A Feketevaros eleg gyengen muzsikal.Rosszul húzzák a vonót
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kicsit olyan "zeljeznicsaros" pofára esés lenne a végén gólt kapni, majd a visszavágót aránylag simán elveszíteni.
több mint 1 éve
Mi máshogyan.Bezzeg Magyarország! 😀Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Tony Adams
De Boszniát tényleg csak a nagyhatalmi akarat tartja egyben, a saját állampolgáraik fele kb. holnap szétbomlasztaná az államot, ha megtehetnék.
több mint 1 éve
Bezzeg Magyarország! 😀Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Nem vitatkozom...Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.Egész Bosznia tragikus és zűrös.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Most néztem utána a wikin Banja Lukanak. Az a minimum, hogy tragikus és zűrös hely.
több mint 1 éve
A Feketevaros eleg gyengen muzsikal.
több mint 1 éve
hazai palya. golt kellene loni, erre jon Civic. Hat bazmeg
több mint 1 éve
Jó lesz az EKL nekünk, PAFC - Fradi döntő 🫶😘🤤
több mint 1 éve
A fene az étvágyukat, hát senki sem jó? Dr. Lecter bárkiből tudott alkotniNa, Pascalt is megette az öltöző?de nevetnek ha igen😀
Bálesz
YoungZeeZee
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na, Pascalt is megette az öltöző?Karakteres, kemény edzőnek tűnik, aki ellen sem az afrikai, sem a balkáni klikk nem fog szervezkedni?
Bálesz
több mint 1 éve
Lehet hogy ezt a meccset valakinek a luka bánja!
több mint 1 éve
Kellene meg par turboneger. Hatha akkor tudunk majd nezheto focit jatszani.
több mint 1 éve
Hujjuj, tüntetnek a szurkolók
több mint 1 éve
Hát jobb mint a végbél kúp 😁Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Draft

több mint 1 éve
Mondjuk ezzel pont nem hazudottna akkor hallgassunk meg egy végtelenül szerény Hornyák nyilatkozatot 😀Jók voltunk
petey
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Te jó ég, ettől nincs lejjebbMi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?
- JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Roham brigád jel
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?