Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
mondom én hogy nem védő vaszkez

vini bazdmeg 😀 a feka simek

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 224
Megadja
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 632 — Giants fan
Idén korábban kezdődik a remontada Madridban

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A VFB-nek 3-4 góllal kellene már vezetni, aztán tuti cumi lesz a vége, a Real ellen is majdnem ez volt, szerencsétlen egy csapat
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 958
0 vkp-val kiállni bazdmeg, ilyen nulla védelemmel, nem is értem.
eaglesmcnabb
Itt most nem ez a gáz, Vaskéz mindkét gól előtt nagyot hibázott, nem hátvéd.
gyurczi
1 hátvéd van jelenleg a pályán, rüdiger, a többi nem az. vagy a labdát nem tudják kezelni, vagy helyezkedni nem tudnak, vagy lassúak, vagy ezek így együtt keverve. Senki más nincs a keretben. De legalább van 3 balszélső akik nem tudnak együtt a pályán játszani. Fasza
eaglesmcnabb
A meccset nem nézem, mert nem vagyok képes ezt az ötlettelen valamit nézni, de komolyan nem értem hogy lehetettek nyáron ennyire vakon. Megint.

Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
eaglesmcnabb
gyurczi
1 hátvéd van jelenleg a pályán, rüdiger, a többi nem az. vagy a labdát nem tudják kezelni, vagy helyezkedni nem tudnak, vagy lassúak, vagy ezek így együtt keverve. Senki más nincs a keretben. De legalább van 3 balszélső akik nem tudnak együtt a pályán játszani. Fasza

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 632 — Giants fan
eaglesmcnabb

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 224
A Real
Beállította az egymás után leggyorsabb 2 kapufa rekordját
több mint 1 éve
most meg szarrálövik 1 méterről a felsőlécet kétszer is, ilyen bohózat nincs még egy, pedig az mb1et is követem.,..

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 766 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Real csúnya szopórolleren eddig?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
Foci stream oldalt vagy appot tud valaki? Sosem szorultam rá, mert minden sportcsatorna van nekem de az RTL+ bekaphatja.
Köszi a válaszokat, segítséget.
KeyG
 www.totalsportek.football/

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 251 — The Mathematician
 www.footybite.to/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 008 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Foci stream oldalt vagy appot tud valaki? Sosem szorultam rá, mert minden sportcsatorna van nekem de az RTL+ bekaphatja.
KeyG
top.soccerstream100.io/

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 151

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 172 — Kinek mit intézett a kormánya
Este BL, tippeket adjátok le tipplyn

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 471 — Cowboys fan
Mekkora szánalom a Loki vezetősége 😂😂😂
- JC6
Ahelyett hogy Zsuzsit visszazavarnák Szíjjas gatyajaba.
Nemes samu09
Ha alapból ott van, nem lehet visszaküldeni😄
zacknorb
Úgy értem maradjon ott, nem kell néha kimászni csak hogy -1 ember legyen a pályán 😃
Nemes samu09
De nem is ez a legnagyobb baj.. beharangozzák hogy itt bizony hatalmas büntetések lesznek és fejek hullanak, erre minden marad a régiben, fizu, lakás, kocsi marad, de ha kikapnak az elkövetkezendő két meccsen akkor nincs bónusz 😃 zseniális
- JC6
következmények nélküli országban a leginkább következmények nélküli városban miért lenne bármi is másként?
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 048
- JC6
Nemes samu09
zacknorb
Úgy értem maradjon ott, nem kell néha kimászni csak hogy -1 ember legyen a pályán 😃
Nemes samu09
De nem is ez a legnagyobb baj.. beharangozzák hogy itt bizony hatalmas büntetések lesznek és fejek hullanak, erre minden marad a régiben, fizu, lakás, kocsi marad, de ha kikapnak az elkövetkezendő két meccsen akkor nincs bónusz 😃 zseniális
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 583 — I like the Texans, I like who we are
- JC6
Nemes samu09
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 172 — Kinek mit intézett a kormánya
- JC6
Nemes samu09

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a Szentlőrinc gól mekkora volt már 😅
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 583 — I like the Texans, I like who we are
- JC6
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 746 — "Montoya por favor!"
Honvéd NB3?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 013 — Lucas Scott
Ami a nagy baj, hogy mindezt a valogatott fogja megszivni, mert Rossi honapok ota arra gerjed, hogy oda teszi at es erolteti Szoboszlait, amiben Slot hasznalja, az a maniaja, hogy akkor box to box kozeppalyast akar csinalni belole, mert az a valogatottnak biztos jobb lesz, plusz nem kell allandoan mashol jatszatni, mint a klubcsapataban.

Csak hat ez nem egy tul jo otlet, ami mar tobbszor is kiderult.
Stez
igen, ez nem jo otlet, es azert a valogattotban (sztem picit sajat elhatarozasbol) szeret is kimozogni szelre, meg lehet ott talalni. talan a letamadas sem annyira eroteljes.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.