Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gula szép védésgól nem az övé volt és alapvetően nincs sok dolga, de ami van azt jól oldja meg
vagy várj, ezt itt nem lehet, mert csak Dibuszt lehet isteníteni?
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem mondom hogy tiszta bünti, de Orbánnak szava nem lehet ha befújják mer volt kocc
több mint 1 éve
Szar ez mert lehet épp emiatt nem érte el de azért ez férjen bele sztem.És megint neked lett igazad 😉Ott van!!!Sztem nem veszik el
(bár ezt szerintem elveszik utólag)
Kimnek mondjuk nem kellett sok....ehhh
Klaci79
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
És megint neked lett igazad 😉Ott van!!!Sztem nem veszik el
Klaci79
csebi
több mint 1 éve
Ott van!!!Sztem nem veszik el
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Sorloth a legrosszab Nunezi dolgokat veszi ma elő3 lövés,
Expected goals (xG) 0.93
Expected goals on target (xGOT) 0.28
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gula szép védésvagy várj, ezt itt nem lehet, mert csak Dibuszt lehet isteníteni?
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
abnormálisan sok meccset játszanak ezek a srácok...Ami mindig a keresztje lesz, ez a rengeteg sérülésOlmo még mindig labadozik?Igen, csak a múlt héten kezdett edzeni a többiekkel...bár hamarabb tér vissza stabilan, mint Havi, nyilván a kisebb sérülés miatt. Talán a 2. félidőben beteszik, de ugye hétvégén fontosabb meccs van, hiába ez BL
csebi
Klaci79
csebi
több mint 1 éve
Ami mindig a keresztje lesz, ez a rengeteg sérülésOlmo még mindig labadozik?Igen, csak a múlt héten kezdett edzeni a többiekkel...bár hamarabb tér vissza stabilan, mint Havi, nyilván a kisebb sérülés miatt. Talán a 2. félidőben beteszik, de ugye hétvégén fontosabb meccs van, hiába ez BL
csebi
Klaci79
több mint 1 éve
Olmo még mindig labadozik?Igen, csak a múlt héten kezdett edzeni a többiekkel...bár hamarabb tér vissza stabilan, mint Havi, nyilván a kisebb sérülés miatt. Talán a 2. félidőben beteszik, de ugye hétvégén fontosabb meccs van, hiába ez BL
csebi
több mint 1 éve
kicsit a semmiből de megvan a vezetés
több mint 1 éve
Olmo még mindig labadozik?
több mint 1 éve
Ez milyen védekezés a Barcàtól? Agyig feltolva,akkor fut be mögé a Bayern amikor akar.Régi hagyományok de ez csak akkor megy ha meg fojtod az ellenfelet és nálad van a labda. Ehhez képest nulla nyomás és a barcanal kb 25%ban van a labda …
zavi27
több mint 1 éve
Ez milyen védekezés a Barcàtól? Agyig feltolva,akkor fut be mögé a Bayern amikor akar.a rendkívül lassú Martinezzel...leginkább megmagyarázhatatlan
zavi27
több mint 1 éve
Ez milyen védekezés a Barcàtól? Agyig feltolva,akkor fut be mögé a Bayern amikor akar.Passzív highblock.
zavi27
Eredménye látható.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez milyen védekezés a Barcàtól? Agyig feltolva,akkor fut be mögé a Bayern amikor akar.
több mint 1 éve
Egy ember mindig 5 méterrel lesen van. Ellenkező oldal túl töltve és jön egy hosszú pontos kereszt passz oda ahol létszám fölény van. Szélső védő választhat h beadást hagyja vagy a mögött levő embert.
több mint 1 éve
a lipcse azért eddig nekem jobbnak érződikKane meg csak bevágta
több mint 1 éve
Ott is van
több mint 1 éve
feltolt védekezés, de nem is értem....nulla védekezés, itt is az eredményMeglepően könnyen kerülünk a védelem mogeilyen semmi nem volt ez...Raphinha reklamálta is a többiek felé...ez pont az aminek semmi értelme egy Bayern ellen...Ebben a 2-3 percben azért nagyon gyenge volt a játék...vagy támadjunk le, vagy húzódjunk vissza, de ez a kicsit ez, kicsit az, ez csak ahhoz vezet, hogy a következő érvényes leszSzvsz olyan nagy le támadást nem lattam a barcatol. Épp írni akartam h meglepő ez a barcar meg Flickre tekintettel
Klaci79
csebi
Klaci79
csebi
több mint 1 éve
Meglepően könnyen kerülünk a védelem mogeilyen semmi nem volt ez...Raphinha reklamálta is a többiek felé...ez pont az aminek semmi értelme egy Bayern ellen...Ebben a 2-3 percben azért nagyon gyenge volt a játék...vagy támadjunk le, vagy húzódjunk vissza, de ez a kicsit ez, kicsit az, ez csak ahhoz vezet, hogy a következő érvényes leszSzvsz olyan nagy le támadást nem lattam a barcatol. Épp írni akartam h meglepő ez a barcar meg Flickre tekintettel
Klaci79
csebi
Klaci79
több mint 1 éve
Köszi!Hali! A Liverpool meccshez nincs valakinek egy működő streamje?www.footybite.to/RB-Leipzig-vs-Liverpool/30778
greenboy
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ilyen semmi nem volt ez...Raphinha reklamálta is a többiek felé...ez pont az aminek semmi értelme egy Bayern ellen...Ebben a 2-3 percben azért nagyon gyenge volt a játék...vagy támadjunk le, vagy húzódjunk vissza, de ez a kicsit ez, kicsit az, ez csak ahhoz vezet, hogy a következő érvényes leszSzvsz olyan nagy le támadást nem lattam a barcatol. Épp írni akartam h meglepő ez a barcar meg Flickre tekintettel
Klaci79
csebi