Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 409 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-info

Egyszer kap ki a csapat, azonnal elküldenek? Micsoda igazságtalanság!
csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Állítólag Győrbe tart
warr_b
Olvastam én is, de Mezőkövesdről Győrbe át kell menni Budapesten

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 654 — The Mathematician
warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
Kirilenko kicsit öreg
bár a vasasba még most is beférne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 851 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?
AK-47?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 667 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-info

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Állítólag Győrbe tart

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 287 — Lucas Scott
Neuer visszavonult a válogatott szerepléstől. Tor Stegen megmutathatja …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 654 — The Mathematician
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.
Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.

Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
Toto21
nem túl fiatal?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 184
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.
Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.

Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 409 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Hogyne, mé nem minnyá Gézafijam?

Sonkabá jön a kettőtől, kérdés hogy kap-e rendesen időt, vagy pár meccs múlva jön valami szokásos edzőfenomén, mint pl Pintér, ha már a kölkét leigazoltuk...
warr_b
Egyértelmű, hogy Gézafiam a megoldás. Mielőtt visszahívja az Újpest, hogy újra megmentse őket.
Ha folytatják a Fradi vonalat, van egy edző, aki szereti a pénzt és Budapestet, Thomas Doll!
Ha Csányi Kubatovot akarja bosszantani, akkor egy Máté Csabával megvalósuló feljutás az igazán nagy ütés 😊
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elvileg "close" a Mamardashvili szerződés, 40 millió euró, és végül Valenciában marad még egy évet.

Sepp van den Berg pedig úgy néz ki hogy a Brentfordba megy 20 millióért.
Mikey
Elég speciális piac a kapusposzt, ezzel nem nyomjátok le a picsába Alisson árát?
Tony Adams
Tudja a fene mi a terv. Eredetileg két évre ment volna kölcsönbe Bournemouthba, ebből lesz egy év Valencia. Nem gondolom, hogy Alisson árán akarna majd nyerészkedni a csapat jövőre.
Mikey
Kicsit olyan érzés hogy nem tudnak kit venni, ezért valahogy megszereznek egy jó játékost. Viszont Alisson a világ az egyik na nem a legjobb kapusa. Befektetés a távoli jövőbe. Szerintem Alisson pedig csak akkor megy el ha jön nagy pénzes offer Arábiából, különben úgy döntenek hogy belőle nem pénzzel szállnak ki, ahogy Salahnál, KDB-nél is így lesz/lehet esetleg.
Bournemouthnak két évre kölcsönre az hatalmas deal lehetett volna.
Heisman nádor
Vagy elmegy jövőre levezetni az arabokhoz, és akkor jó pénzt kapunk érte, vagy apróért hazamegy. Én ezt a két lehetőséget tudom elképzelni, attól függően ő melyiket akarja majd. Vagy lehet marad a grúz még egy évet Valenciában, a fene tudja. Különös deal ez így mindenképpen, de a kapusposztot újabb 10 évre sikerült megoldani.

Ha már kezdő szintű DM-et nem tudunk igazolni évek óta...
Mikey
Mondjuk Giorgi egy nagy lóbaszó srác elég top fizikummal. Lehet átnevelik 6-osnak :/ Nem tudom Gravenberch nem nyomta rosszul de ne egy chempo csapat elleni játékból induljunk ki. Sajnos ez a poszt idén úgy néz ki még egy évig kényszermegoldásokkal lesz tele... 😕 Így a BL helyért kell kűzdeni sajnos a top2-höz kevés lesz ez. (Persze mint mondottam volt többször már a múltban ha a BL hely megvan nekem sose csalódás a szezon, új edzővel plána nem lenne).

Liverpool Fc
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 851 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?

Draft

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 343
Nem edzőkérdés van, ez semmit nem fog megoldani. Mókamihály amíg nem takarodik el addig tökmind1 ki lesz az edző, mert ő beleszól és ezért komoly embert nem tudsz leigazolni edzőnek Kb 3 éve ifolyamatosan mantrázzuk

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 667 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 026

csipkelli
Kiváncsi vagyok milyen pozíciót sikerül ezek után Gerának találni...
gabokocka
Van klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?
Kampman
Ez igazából a nagykövet pozija
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az
zacknorb
Sajnos kb. ennyi van benne, több nem nagyon.

több mint 1 éve

csipkelli
gabokocka
Van klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?
Kampman
Ez igazából a nagykövet pozija
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 287 — Lucas Scott

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb

Sonkabá jön a kettőtől, kérdés hogy kap-e rendesen időt, vagy pár meccs múlva jön valami szokásos edzőfenomén, mint pl Pintér, ha már a kölkét leigazoltuk...
warr_b
Én Véber nagyurat is megnézném …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 026

csipkelli
gabokocka

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 109
Ezt nem láttam jönni, nem semmi azért….
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 343
jajj szappanos arabiaba mehet
YoungZeeZee
Nagy királyság ha sikerül 33 évesen bekeresnie kicsit.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 568
jajj szappanos arabiaba mehet
több mint 1 éve

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 332 — Keep pounding

csipkelli

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 612 — Patriot

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Pinyő lesz az, jön a tolódás

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa

Poloska vagyok.