NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL előszezon 2026
3
3
Soccer
Azt hiszem igen, de nekem speciel megérne pár milliót most hogy tuti nálam kössön ki. Ha 10 volt az előre megbeszélt a barca a jelenlegi szituban lehet odaadná 4-5ért is.Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 1, 2024
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨🇩🇪 Germany mathematically secured an extra Champions League spot!
— Football Rankings (@FootRankings) May 1, 2024
❌🏴 England are OUT of race!
❌🇫🇷 France are OUT of race! pic.twitter.com/I4FAhtzJsv
Egész jó év volt, az UEFA-kupa döntő kifejezetten szórakoztató volt, a BL-döntőt pedig a jobbik csapat nyerte.A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Sixo
Jelen. A polomat is felvetten tegnap.azzal mentem a jatszitraA foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Sixo
Mekkora labda volt te jó égOlyan Kroosos Modricos.
zacknorb
A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Igen, az a 0-0 elég halálos volt, de azután is él s virul
Sixo
Nem pont addig tart a szerződése? Mármint 25 nyaráig amikor elvileg felépül. És akkor viszont ingyen mehet oda.RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
🚨🇺🇸 Barça right back Sergino Dest will be out until 2025 due to ACL injury, as club confirms.
PSV Eindhoven wanted to trigger €10m buy option for Dest, they are very happy with the player but injury can change the situation in terms of negotiations. pic.twitter.com/UXCMCqkFEH
Sixo
davemayer
A foci 2003ban halt meg, ezt mindenki tudja. Amit azóta látunk az undead football.Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
davemayer
Tavalyi shitty elég volt, amúgy meg tényleg halott sok szempontból mind1 hogy megnyerik-eVan aki nem a Dortmundnak szurkol ma?Én amúgy megnézném a PSG BL győzelmet és a sokadik MEGHALT A FOOTBALL skandálást
Sixo
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
RIP 10 misiÉn még lehet így is megvenném, elképesztoen jo volt
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Az igen. Azt sajnálom, hogy nem tudott többet játszani, és még jobban meggyőzni a vezetőséget, hogy bőven ér 16 misit. Amilyen bohóc Levi a végén még nem veszi meg.Udogie után Werner is out of the season. Nice.Mondjuk a Tottenham pozíció (5.) így kb fix
🚨⚪️ Timo Werner, out for the rest of the season due to hamstring injury.
“There's two-and-a-half weeks left so he will miss the rest of the season”, Ange Postecoglou says.
❗️ Spurs will decide this month about buy option clause worth €16m from RB Leipzig. pic.twitter.com/A6lZtI1jxN
Sixo
zacknorb
Udogie után Werner is out of the season. Nice.Mondjuk a Tottenham pozíció (5.) így kb fix
“There's two-and-a-half weeks left so he will miss the rest of the season”, Ange Postecoglou says.
❗️ Spurs will decide this month about buy option clause worth €16m from RB Leipzig. pic.twitter.com/A6lZtI1jxN
Sixo
Arra gondoltam én isDonnarumma mire vetődött?😀Lehet ha lábbal próbálja kivédeni eléri.
Ez nagyobb hiba mint Luniné tegnap kb
kapitnono
Sixo

Donnarumma mire vetődött?😀Lehet ha lábbal próbálja kivédeni eléri.
Ez nagyobb hiba mint Luniné tegnap kb
kapitnono