Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Jude Bellingham mint zsoldos, ne már. Ha így is lenne, box to box végig tolja a meccset és ez kiegészült a kapu előtti ténykedésével is. 😀 Ha zsoldos is a világ összes pénzét megéri, de rohadtul nincs így.
Biztos vagyok benne, hogy a Chelsea, MU, Liverpool hármas legalább kínált vagy kínálhatott volna neki ennyit.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
miért lenne hálásabb Xabi a lehetőségért mint Jude volt a lehetőségért?az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Jó de Xabi hálás a Bayer-nek a lehetőségért, Jude meg egy zsoldos.
sztem a 3 korábbi klubja amint rábólint bármelyikre akkor viszi
Negritis, a vajda
Hol vsn összefüggés.
Willie Parker
még csak nem is az első edzői munkája
a "zsoldos" meg eleve a legszánalmassabb dumák egyike amit lehet tolni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
úgy örülünk ennek a gólnak, mintha megnyertük volna a BL-t 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Jude zsoldos, mert elment 20 évesen a realba játszani a dortmundbol?Jó de Xabi hálás a Bayer-nek a lehetőségért, Jude meg egy zsoldos.az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
(Amugy Thomas Frank elv a másik aki eléggé eselyes. Tetszene de csak ha Xabi azt mondja h kössz nem.)
alatriste
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hol vsn összefüggés.
Ettől persze lehet Pool-Bayern-Real edző is.
Lehet h idén a Pool-Bayern szék, de jövőre meg a madridi ürül meg.
Willie Parker
Lol. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
De ezt a leverkusent szét fogjak kapni a nyáron: Stanisic, Tapsoba, Hincapie, Tekla, Wirtz, Bonafice, Frimpong közül minimum 3-4 játékos megy majd ha nem több.Jó de Xabi hálás a Bayer-nek a lehetőségért, Jude meg egy zsoldos.az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
(Amugy Thomas Frank elv a másik aki eléggé eselyes. Tetszene de csak ha Xabi azt mondja h kössz nem.)
alatriste
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hol vsn összefüggés.
Willie Parker
Így meg nehéz lenne alkotni.
csebi
Jóval kevesebben mennek el sztem, mint gondolod - főleg ha XA marad, illetve horror áron adják őket.
Grimaldo 80, Wirtz 70+, de lehet 100, Boniface is minimum 50, Hincapie is 50. 27-28-ig van szerződésük.
Másrészt a d-k-amerikai scoutjaik iszonyat jók.
több mint 2 éve
0-1, 80 százalékos labdabirtoklás és a 45 percig 0.00 xG.Maradjon még Pochettino. Jó az irány.
több mint 2 éve
Látszik hogy ex-Levante játékos, de egy elképesztően gyenge karate rúgásos próbálkozás után vágott egy hatalmas gólt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De ezt a leverkusent szét fogjak kapni a nyáron: Stanisic, Tapsoba, Hincapie, Tekla, Wirtz, Bonafice, Frimpong közül minimum 3-4 játékos megy majd ha nem több.Jó de Xabi hálás a Bayer-nek a lehetőségért, Jude meg egy zsoldos.az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
alatriste
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hol vsn összefüggés.
Willie Parker
Így meg nehéz lenne alkotni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ha jönne Xabi akkor a topokból 3-nál is spanyol edző lenne, a Villával kiegészülve 4-nél, ezekből pedig 3 baszk és csak Pep katalán. Spanyol örökösödési háború 2.0

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Jó de Xabi hálás a Bayer-nek a lehetőségért, Jude meg egy zsoldos.az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
alatriste
Willie Parker
Negritis, a vajda
Hol vsn összefüggés.
több mint 2 éve
Opció. A szerződésében annyi van, hogy elme(het) ha hívja a 3 volt klubbja valamelyike. Amúgy nyilván maradhat is. De ha már ilyen szerepel a szerződésében gondolom okkal van. Ha pedig idén nyáron megürül a Pool és a Bayern széke is, akkor lehet a kövi 3-5-10... évre megint nem fog. Szóval nem tudod kiszámítani, hogy ha most nemet mondasz mikor jön újra ajánlat majd.az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
alatriste
Willie Parker
Negritis, a vajda
Meglátjuk majd, lehet már alá is van írva valamelyikhez, csak szezon végéig ez tok secret. Örülnék neki, de azért nem fogok zokogni ha nem ő jön. A Pool btw előbb sportigazgatót szeretne - de alapvetően mindkettőt az analitkus hozzáállású vezetőség fogja kijelölni.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
az nem lett volna opció hogy Jude marad a Dortmundban?Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
alatriste
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀Az nem opció Xabinál, h marad Leverkusenben, h alkosson a BL-ben is?
alatriste
több mint 2 éve
9 - The last 12 shots on target conceded by Barcelona in LaLiga:
— OptaJose (@OptaJose) February 11, 2024
⚽ Real Betis
⚽ Real Betis
👐 Villarreal
⚽ Villarreal
⚽ Villarreal
⚽ Villarreal
⚽ Villarreal
⚽ Villarreal
👐 Osasuna
👐 Alavés
⚽ Alavés
⚽ Granada
Punished. pic.twitter.com/Pf5Da3pngv
több mint 2 éve
Gerrard mellé ment nemnis kevéssel, de azért ha a Poolt Xabi, a Romat meg De Rossi fogja hosszú távon vezetni, mint gyerekkori abszolút kedvenceim, akkor minden nap mosolygok majd kicsit és kicsit öregnek fogom érezni magam. 😀(Amugy Thomas Frank elv a másik aki eléggé eselyes. Tetszene de csak ha Xabi azt mondja h kössz nem.)

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A Real ebben az élen jár akkor, mert az azzal kapcsolatos ellenszenvet mindenki érti. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ez olyan h én sem értem hogy lehet olyan aki nem kedveli Thomas Müllert 😊Hmm. Értem a Real Madrid elleni ellenszenvet, de ezt leszámítva pontosan semmi oka nem lehetett annak hogy ne kedveld. 😊Nekem foleg a realos idoszaka van meg ott meg kb mindenki sutyeraknak tunt nekem🤣Hogy nem lehetett kedvelni játékosként?!Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nem kedveltem mint jatekos de edzonek, karakternek szimpi
Nagyon remélem, hogy rámegyünk. Nem tudom ki látta, de a 3-0 végén a Leverkusen játékosai sorfalat álltak az ultra szektor előtt és tapsolták egymást a felek, és úgy kellett odahívni külön Xabit, aki megvárta míg az egész stábja jön vele és úgy ment oda - közben a nézőtér üvöltötte a 'Xabi Alonso'-t. Nagyon sokat elmond a jelleméről. 😊
Bilibe lógna a kezem, ha Klopp után - akit a legjobban akartam Rodgers menesztése után - másodjára is a no1 jelöltem üllne le a Pool padjára.
alatriste
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hmm. Értem a Real Madrid elleni ellenszenvet, de ezt leszámítva pontosan semmi oka nem lehetett annak hogy ne kedveld. 😊Nekem foleg a realos idoszaka van meg ott meg kb mindenki sutyeraknak tunt nekem🤣Hogy nem lehetett kedvelni játékosként?!Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nem kedveltem mint jatekos de edzonek, karakternek szimpi
Nagyon remélem, hogy rámegyünk. Nem tudom ki látta, de a 3-0 végén a Leverkusen játékosai sorfalat álltak az ultra szektor előtt és tapsolták egymást a felek, és úgy kellett odahívni külön Xabit, aki megvárta míg az egész stábja jön vele és úgy ment oda - közben a nézőtér üvöltötte a 'Xabi Alonso'-t. Nagyon sokat elmond a jelleméről. 😊
Bilibe lógna a kezem, ha Klopp után - akit a legjobban akartam Rodgers menesztése után - másodjára is a no1 jelöltem üllne le a Pool padjára.
alatriste
YoungZeeZee
Mikey
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
genoa - atalanta meccsen első 3 gól elég epikre sikerült

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
Nekem foleg a realos idoszaka van meg ott meg kb mindenki sutyeraknak tunt nekem🤣Hogy nem lehetett kedvelni játékosként?!Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nem kedveltem mint jatekos de edzonek, karakternek szimpi
alatriste
YoungZeeZee
Mikey
több mint 2 éve
Bilibe lógna a kezem, ha Klopp után - akit a legjobban akartam Rodgers menesztése után - másodjára is a no1 jelöltem üllne le a Pool padjára.Ugyanígy vagyok ezzel én is. Annak idején nálam is Klopp teljesen egyértelműen kedvenc jelölt volt, pont mint most Alonso.
alatriste
több mint 2 éve
Hogy nem lehetett kedvelni játékosként?!Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nem kedveltem mint jatekos de edzonek, karakternek szimpi
alatriste
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nem kedveltem mint jatekos de edzonek, karakternek szimpi
alatriste
több mint 2 éve
Xabi a mai napig jár(járt visszia mielőtt felnőtt edző lett) Pool öregfiúk meccsekre. Mai napig jár vissza aláírásokat osztani ilyen fan eseményekre. Hiába 'csak' 5 év, 2. legtöbb meccsét itt játszotta karrierjében (15-el több csak a Madrid). Itt lett igazán nagy név.Nagyon remélem, hogy rámegyünk. Nem tudom ki látta, de a 3-0 végén a Leverkusen játékosai sorfalat álltak az ultra szektor előtt és tapsolták egymást a felek, és úgy kellett odahívni külön Xabit, aki megvárta míg az egész stábja jön vele és úgy ment oda - közben a nézőtér üvöltötte a 'Xabi Alonso'-t. Nagyon sokat elmond a jelleméről. 😊

Liverpool Fc