Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A pénzégetésre soha nem unnak rá a NER-ben. Kell lennie valamilyen más magyarázatnak is.Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
ráúntak a pénzégetésre meg gondolom Győrben akarnak valamit felmutatni.
amit kitalálnak a spájzban kolbászevés közben az lesz, ennyi.
petey
Btw ez a meccs minimum iksz, de inkább 2-es. Ha esetleg van valakinek 2000 eurója.
Hopp! Jött is az egyenlítés.
Mégse...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Karakó..hagyjuk isNevetséges piros, hagyjuk már. Végig labda fele néz, eszébe se jut szabálytalankodni, véletlen spárga közben rálép a lábára, semmi baja nem lett a védőnek, mivel semmi direkt erőkifejtés nem volt. Ezek se lettek idén okosabbak a bírói továbbképzéseken. Mindegy, méltó módon válaszoltunk legalább 10 emberrel is.oda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
zavi27
Borzasztóan kellene egy jobboldali védő. Pauljevicstől a hideg futkos a hátamon..
több mint 2 éve
Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)én sem bánom 😀 meg sokan itt.
nagylaza, főpohárnok
ráúntak a pénzégetésre meg gondolom Győrben akarnak valamit felmutatni.
amit kitalálnak a spájzban kolbászevés közben az lesz, ennyi.
több mint 2 éve
ki az ute stábban az a nagy erős nőstény?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nem követtem, nem keresgéltem. Lehet tudni, hogy miért szállt ki a Mol a Vidiből? (Nem bánom, csak kérdezem.)
több mint 2 éve
azért Vinye nem véletlenül bukott. az ute meg minden egyes szezonban eljátssza ezt, beindulnak, aztán kieső hely aztán tavasszal megmenekülnek.Vignjevics szerintem magyar szinten nagyon is vállalható HC, a keret jó, szerintem nem lesznek kiesési bajaik idén. Egyesek szerint még magasabb céljaik is lehetnek.Ez a Vidi egészen más, mint a tavalyi. Izé...nyilván nem volt lényeges erősítés, plusz az ute mindig az élete meccsét nyomja az első pár fordulóban. ettől függetlenül kurva gyász, de majd meglátjuk 5-6 forduló múlva.
nagylaza, főpohárnok
petey
A Vidire kiváncsi leszek, mert Csongvai érdekes szerepkörben, Grzelak meg egy teljes felkészülés után hozhatja vissza a klubot az elitbe. Houri játszik ❤️ Flores nem 😩
— Militár Iván (@MilitarIvan9) July 29, 2023
Újpest: a Kiss - Pauljevic + Csoboth - Tamás szélesség elég gyorsnak tűnik… Újpest Top 5 csapat lesz idén. pic.twitter.com/YzXBQmMBMK
iktriad
több mint 2 éve
na jön fel a Fehérvár
több mint 2 éve
Vignjevics szerintem magyar szinten nagyon is vállalható HC, a keret jó, szerintem nem lesznek kiesési bajaik idén. Egyesek szerint még magasabb céljaik is lehetnek.Ez a Vidi egészen más, mint a tavalyi. Izé...nyilván nem volt lényeges erősítés, plusz az ute mindig az élete meccsét nyomja az első pár fordulóban. ettől függetlenül kurva gyász, de majd meglátjuk 5-6 forduló múlva.
nagylaza, főpohárnok
petey
A Vidire kiváncsi leszek, mert Csongvai érdekes szerepkörben, Grzelak meg egy teljes felkészülés után hozhatja vissza a klubot az elitbe. Houri játszik ❤️ Flores nem 😩
— Militár Iván (@MilitarIvan9) July 29, 2023
Újpest: a Kiss - Pauljevic + Csoboth - Tamás szélesség elég gyorsnak tűnik… Újpest Top 5 csapat lesz idén. pic.twitter.com/YzXBQmMBMK
több mint 2 éve
Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀tán valaki olvasgatta a mennyei tippjátékot? 😊
Toto21
több mint 2 éve
Ez a Vidi egészen más, mint a tavalyi. Izé...nyilván nem volt lényeges erősítés, plusz az ute mindig az élete meccsét nyomja az első pár fordulóban. ettől függetlenül kurva gyász, de majd meglátjuk 5-6 forduló múlva.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ez a Vidi egészen más, mint a tavalyi. Izé...
több mint 2 éve
hajrá Kecsó!Ha Fagyi vagy Vitya csapatán kívül más lesz, akkor egy láda sört fizetek neked!Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀Újpest meg bajnok, jah
Toto21
petey
Toto21
több mint 2 éve
Én egy másik lila csapatot szívesen látnék bajnokként. És "csak" egyet kéne előre lépni tavalyhoz képest.Ha Fagyi vagy Vitya csapatán kívül más lesz, akkor egy láda sört fizetek neked!Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀Újpest meg bajnok, jah
Toto21
petey
Toto21
több mint 2 éve
Nevetséges piros, hagyjuk már. Végig labda fele néz, eszébe se jut szabálytalankodni, véletlen spárga közben rálép a lábára, semmi baja nem lett a védőnek, mivel semmi direkt erőkifejtés nem volt. Ezek se lettek idén okosabbak a bírói továbbképzéseken. Mindegy, méltó módon válaszoltunk legalább 10 emberrel is.oda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
több mint 2 éve
Ha Fagyi vagy Vitya csapatán kívül más lesz, akkor egy láda sört fizetek neked!Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀Újpest meg bajnok, jah
Toto21
petey
több mint 2 éve
Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀Overreaction Monday - már szombaton! 😀
Toto21
több mint 2 éve
Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀Újpest meg bajnok, jah
Toto21
több mint 2 éve
Karakó az új Saskőy.Ezt a meccset csak nem vezeti el a 103. percig.
iktriad
több mint 2 éve
Vidi idén kiesik. DVTK, Vidi a két kieső 😀
több mint 2 éve
hát... DE akkor se szándékos. Sárga ok, de piros? kicsit erősnek érzem, de legyen.a hülye bele akarta akasztani a lábát a védőbe de olyan faszán sikerült kiviteleznie, hogy megtaposta 😀 lőtte volna el a tizire játszás helyett, akkor még pályán lenne, esetleg kettővel mennénekoda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
peach
több mint 2 éve
Újvári meg mosdatja is 😀 nem tudom nem szorítja-e a lila meza hülye bele akarta akasztani a lábát a védőbe de olyan faszán sikerült kiviteleznie, hogy megtaposta 😀 lőtte volna el a tizire játszás helyett, akkor még pályán lenne, esetleg kettővel mennénekoda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
peach
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
a hülye bele akarta akasztani a lábát a védőbe de olyan faszán sikerült kiviteleznie, hogy megtaposta 😀 lőtte volna el a tizire játszás helyett, akkor még pályán lenne, esetleg kettővel mennénekoda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
petey
több mint 2 éve
oda se néz Csoboth ahova lép, de piros. Kemény 😀ha azt nézem, hogy minek lép oldalra ennyire akkor meg jogos.
Toto21
több mint 2 éve
Karakó az új Saskőy.