Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 666 — beers & Packers
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁
warr_b
Igen, csak szerinted.😊
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 666 — beers & Packers
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.
 m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:

„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."

Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
Némi ellentmondást vélek felfedezni. Ha egyszer az apa elmondása szerint "nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát", akkor az IQ-bajnok Kuznyecov miért szólt jó előre Senkónak, hogy ne engedje gólt rúgni a srácot? Vagy ez is a playbook része?
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 783 — Saturday Night Lights
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.
 m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:

„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."

Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
Hogy tetszik mondani Szergej úr? Tehát azon jár az esze szünetben, hogy ha már így is a ló rossz oldalán vannak, akkor semmiképp - hangsúlyozom még egy szülinapos gyerektől - se kapjanak több gólt, még úgy se hogy nem is eltervezett akció volt. A jövőbelátás szép szakma.

Varga Béla, Énok édesapja örül annak, hogy pozitívan zárulhat a történet:
„Ez nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát."
Matthew99
Leszámítva a kisfiú szomiságát, ez az egyik legviccesebb sztori a mennyei ligából.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 427 — Invisible man
Matthew99

MC12
Hogy tetszik mondani Szergej úr? Tehát azon jár az esze szünetben, hogy ha már így is a ló rossz oldalán vannak, akkor semmiképp - hangsúlyozom még egy szülinapos gyerektől - se kapjanak több gólt, még úgy se hogy nem is eltervezett akció volt. A jövőbelátás szép szakma.

Varga Béla, Énok édesapja örül annak, hogy pozitívan zárulhat a történet:
„Ez nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát."

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
Miért, Csoboth az?
Sinisa
hát én láttam vagy 3 újpest meccset idén, kb. mind a 3 meccsen ő volt a legjobb (nyilván vakok között félszemű) ,de azért nem csodálkozom rajta

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 482
Matthew99

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 182 — Gràcies Pep!

zacknorb
Ferenczi? Komolyan
Nemes samu09
Miért, Csoboth az?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Számomra meg az a meglepő, hogy te ezen meglepődsz, biztos, hogy ebben az országban élsz? Bár ha nem, az sok korábbi hozzászólásodat is megmagyarázná

Közben amúgy meg a kinizsi egy újabb milliós korábbi igazolása ment el ingyen, de micsoda biznisz is volt Laidouni!
r.baggio
Boli egyelőre kölcsönbe ment, szóval érte még érkezhet is valamennyi. Nála pl nem képességbeli gond volt, a feje nincs rendben. Ellentétben azokkal, akikről a drága pénzért igazolás után derül ki, hogy két egyeneset nem tud a labdába rúgni. Van olyan is bőven, Boli nem az a kategória.
(Amúgy ez az állandó kinizsizésed qrva röhejes)

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Egyébként a vártnál jóval érdekesebbre sikerült ez a téli VB.
Ezért ilyen bátrak, ütik a vasat amíg meleg.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 523 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 013 — Kinek mit intézett a kormánya
Huszti OUT

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark

zacknorb
középpályán lesznek gondok.

built for this shit

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 623 — I like the Texans, I like who we are

zacknorb
Ferenczi? Komolyan
több mint 3 éve
Számomra meg az a meglepő, hogy te ezen meglepődsz, biztos, hogy ebben az országban élsz? Bár ha nem, az sok korábbi hozzászólásodat is megmagyarázná

Közben amúgy meg a kinizsi egy újabb milliós korábbi igazolása ment el ingyen, de micsoda biznisz is volt Laidouni!
r.baggio
Terven felüli ÉCS, tök jó dolog, mehet a nyolcasra 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 013 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
szerintem fölösleges selejtezőket rendezni, jusson ki mindenki azt mehet a vb egyenes kieséssel.

több mint 3 éve
40 napos VB

Sixo
Mindent a bevételekért és a közvetítési jogokért. Az hogy egyre szarabb a színvonal az senkit se érdekel.
Nemes samu09
Mondjuk ez a döntéshozókat miért érdekelné, ha cserébe több a bevétel?
Jughead
Kérdés, hogy ha még gyengébb színvonalú meccsek lesznek, az hosszabb távon nem rontja-e a bevételeket. Borzalmas meccsektől esetleg teljesen elmegy az emberek kedve a VB nézésétől. Kell, hogy legyen egy határ amit ha átlépnek az emberek érdeklődése elmegy az egésztől.
Sixo
Főleg úgy hogy a fiatalok figyelmét már így is nehéz megfogni. Nem fog senki a tv előtt maradni ha folyamatosan szar meccseket lát. Arról nem is beszélve hogy a nagyobb játékosok el fognak gondolkozni rajta hogy az évi 60 meccsre rakjanak e még rá 15öt.
több mint 3 éve
40 napos VB

Sixo
Mindent a bevételekért és a közvetítési jogokért. Az hogy egyre szarabb a színvonal az senkit se érdekel.
Nemes samu09
Jughead
Kérdés, hogy ha még gyengébb színvonalú meccsek lesznek, az hosszabb távon nem rontja-e a bevételeket. Borzalmas meccsektől esetleg teljesen elmegy az emberek kedve a VB nézésétől. Kell, hogy legyen egy határ amit ha átlépnek az emberek érdeklődése elmegy az egésztől.

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 563
40 napos VB

Sixo
Nemes samu09
több mint 3 éve
40 napos VB

Sixo
több mint 3 éve
Biztos kerettag lesz Demjén Patrik a ZTE-ből és Hegyi Krisztián a West Ham keretéből
Minden egyéb a 10 perc múlva kezdődő sajttájon

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
40 napos VB

több mint 3 éve
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/03/14/sajat-videoval-vigasztalta-az-mtk-a-szulinapos-kisfiut/?fbclid=IwAR0gpT_KpdvZ6Gd17XE9aC9AGnwWXOFGqMqcnH8Q0m-L821DGtmvIgzHkiY