Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy ilyen ír csapat mi a túrót keres ezen a szinten? Amikor meg követtem a magyar klubcsapatokat nemzetközi kupákban, ilyen csapatok júliusban már kiestek és egy Európa ligáért már komolyabb bajnokságok 5-6.helyezettjével kellett játszani.Ezt attól a két csapattól kérdezd, akiket kiütöttek 😊
Klaci79

több mint 3 éve
Egy ilyen ír csapat mi a túrót keres ezen a szinten? Amikor meg követtem a magyar klubcsapatokat nemzetközi kupákban, ilyen csapatok júliusban már kiestek és egy Európa ligáért már komolyabb bajnokságok 5-6.helyezettjével kellett játszani.
több mint 3 éve
Mmaee kapufana jött a gól
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Volt mar iden olyan, hogy Tokmag egy kulcspasszt jol oldott meg?Kulcspassz? Labdát normálisan átvenni is nagy feladat neki mostanában.
Kenny
De a kezdőcsapat fix, az a lényeg.

több mint 3 éve
Másnál is szaggatott az adás?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Szerencsére Tokmac tartja a formáját.
több mint 3 éve
Volt mar iden olyan, hogy Tokmag egy kulcspasszt jol oldott meg?
több mint 3 éve
nem nyer ma a Fradi akkor felmondhat mindenki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=OOEJb5xausQ&t=3sNem lehetett nem nekik drukkolni abban az évben.
több mint 3 éve
Hat 3-4-2-1-ben szerintem nem igazan van verbeli kilences, akinek fekudne a Tuchel-fele rendszer, ezert is van az, hogy Tuchel jobbara sosem befejezo csatarokat hasznal, mivel o ugy gondolkozik a csatarban is, hogy az majd be fog neki segiteni a vedekezesben is. Ezert ilyen Firmino-fele, brusztolos forwardokat akar, akik allandoan rohangalnak hatra, kerik el a labdat es besegitenek a szervezesben.De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.Létezik a világon egyáltalán systemfit játékos, aki bírná ezt?
Stez
Hanni
Aubat igazabol azert is fujtak fel a Chelsea-nel, mert a BVB-nel 30 golokat rugdosott Tuchel iranyitasa alatt.
Csak azert sokan elfelejtik, hogy Auba akkor a prime eveiben jart, azota viszont sokkal lassabb lett, de ami viszont a lenyeg, hogy Tuchel a Dortmundnal 106 meccsbol 18(!) meccsen nyomatta a 3-4-2-1-et, a Chelsea-ben viszont 94 meccsbol 54-szer volt ez a szisztemaja. Elotte Wenger sem favorizalta ezt a felallast, majd Arteta sem, ugyhogy azt sem lehetne mondani, hogy Auba masnal megtanulta ezt az adott szerepkort.
Tehat a Dortmundnal fit volt meg Tuchellel is Auba, mert nem igazan akarta felforgatni harom ev alatt sem a BVB-t, viszont a Chelsea-t total felforgatta, aminek az eredmenye az, hogy 3-4-2-1-es rendszerre valtott, ami miatt a tamadoegyseg teljesen elveszett, igazabol van egy szem Mount, aki az elmult masfel evben hetrol hetre hozni tudta magat korulbelul, egyebkent meg zabalja el a csapat a tamadokat.
Mivel Auba teljesen mas szerepkorbe kerulne, mint amit a Dortmundnal jatszott, igy azert aligha fogja mar tudni teljesiteni azt, amire szuksege lenne Tuchelnek.
A kerdesedre valaszolvan, en a jelenlegi top csatarok kozul talan Kane-t tudnam mondani, aki szerintem meg valoszinuleg fit is lenne, de szvsz az o hatekonysaga is visszaesne, lone neked evente 20-25 golt, de nem termelne ugy, amivel kb. elvisz a hatan egy csapatot, es golkiralyi cimekert verseng. Plusz Kane is 30 lesz, ergo neki is hamarosan elkezd azert csokkenni a teherbirasa, kopik majd a sebessege, igy ot foleg hamar ledaralna egy Tuchel-fele Chelsea.
Igazabol azt nem ertem Tuchelben, miert erolteti a 3-4-2-1-et, amikor szemmel lathatoan nem klappolnak a keretben levo tamadok hozza, mikozben a BVB-ben meg sokkal tamadobb felfogasu rendszerekben pluszt tudott kihozni a fiatalokbol is. Persze Tuchel sokszor megmondta, hogy minden a jo vedelemmel kezdodik, ebben a rendszerben pedig rohadt eros hatso tengelyt rakott ossze, amit alig lehetett egy even at feltorni, ez hozott is neki egy BL-gyozelmet, ami oriasi bravur volt, viszont az elmult egy evben meg megallt a tudomany es elol barkit eroltet, nem igazan mukodott, raadasul elegge kiegette a teljes tamadoegyseget.
Nekem egyebkent ez hianyzik Tuchelbol, hogy emiatt altalaban abszolut nem tud belenyulni a meccsekbe, hogyha baj van, nem tud megujulni.
több mint 3 éve
A Fradi kezdőben nincs Esiti, Mercier, Marquinhos...De legalább ismét sosem látott belső védő párossal játszunk, meg ott a csoda argentin is a kezdőben. Dögöljek meg, ha értem Csercseszovot 😀
Gergőbácsi
Mondjuk hogy a várható ívelgetéseknél ki nyeri tőlünk a fejpárbajokat, az egyelőre rejtély.

több mint 3 éve
A Fradi kezdőben nincs Esiti, Mercier, Marquinhos...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.Létezik a világon egyáltalán systemfit játékos, aki bírná ezt?
Stez
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/08/18/gulacsi-peter-serules-rb-leipzig-union-berlin/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Olyan mezőnymunkát kellene végeznie a Chelsea-ben (és az MU-ban) Aubának, amire nem hajlandó, és már nem is képes.De azt is megmutatta a Barcában, hogy a gólérzékenysége nem kopott.
A csávó egy f.szkalap, de jó tanácsadói lehetnek, akikre eddig hallgatott, szerintem hülye lenne visszamenni a darálóba.
És ha BLt akar nyerni 33 évesen, a pályafutása végén, arra is nagyobb esélye van a Barcában.
több mint 3 éve
Auba elfogyott. Mindig is a sebessegebol elt, de az elkezdett rendesen megkopni az elmult masfel evben, nem is meglepo, hogy egyre inkabb eltunt Auba a fizikalis PL-vedelmek kozott.úgy tűnik tényleg elhozzuk Aubát, jó lesz ő nekünk @Heisman nádor?Ha van kedve játszani Auba egy nagyon jó, PL bizonyított csatár. Nálunk tavaly nagyon gyenge volt, már akkor is amikor még kapitány volt. Szezon első felében minden meccsen kihagyott minimum egy nagy helyzetet. Na és Lacazette úgy lett jobb nála, hogy Jézuskának már most annyi gólja van mint a franciának büntetőkön kívül. A Barcaban jól játszott, de azt annyira nem követtem.
Löfli
Viszont a Barcaban 0 a pressing, nem tudom neki pont mennyire tetszene ez a váltás főleg a problémákkal. Valamint már 33 éves, én biztos más opciókat keresnék a Chelsea helyében. Plusz a Chelsea ezt a 3-4-2-1-et tolja, és már előre látom hogy lesz ezer helyzet Tuchel játékában hogy Auba a szélen lesz, és megint a 0 Sterling fog bent verekedni a Joachim Andersen féle védőkkel. Ami pedig baj, mert Auba legnagyobb baja talán az volt hogy semennyire nem tudott előkészíteni se Sakanak, se Ødegaardnak. Lacazettetől se jött sok gól, de legalább támadásépítésben hozzátett.
Nem tudom mennyire lett koherens a fenti szöveg, pár gondolatot írtam csak össze ami így hirtelen eszembe jutott. Tippem a szezonjára: rúghat kb 10 gólt, de nem lesztek vele megelégedve, és Tuchel is gyakran visszaáll a Havertz-Sterling-Mount trióhoz a fontosabb meccseken. Tuchel helyében átcsöngetnék a szomszédban inkább Toneyért.
Heisman nádor
De tok mindegy, mert Tuchel egy tamadogyilkos. Az o rendszerebe mindenki ledaralodik, legyen az barmennyire jo tamadojatekos. Tul sokat kell vedekezni es hatraszaladgalni a tamadoinak, emiatt meg a tamadasepitesnel konkretan soha nincs csatar, aki utemben tudna erkezni a tamadassal, es aki eronletben ezt normalisan birna.
Ami a vedelmet es a kozeppalyat illeti, abban szerintem zseni Tuchel, de elol... A pali harom ev alatt szerintem olyan 300 milliot egetett el a tamadoival, de amugy siman van az tobb is valoszinuleg, illetve lesz. Arrol nem is beszelve, hogy az is bohockodas, amit Havertz allando mozgatasaval, meg hamis kilencesben valo eroltetesevel bohockodik. A gyerek, aki tamado kozeppalyaskent evekig zsenialisan szervezett es latott a palyan, az ket eve Firmino-szerepkorben szorakozik, ahol az egvilagon semmi keresnivaloja sincs, mert tizbol kilencszer elnyomjak, gyenge oda, a jatekstilusa es a kvalitasai pedig nem is illenek ehhez.
Faszikamert fizettek tizcsilliardot, aztan megy a csodalkozas, hogy majdnem 100 meccsen van 23 golja ees 14 golpassza.
Es ezaz, ami miatt ugy gondolom, hogy Tuchel Aubaval sem fog tudni mit kezdeni. Mert nem is akar. Csak beleerolteti a mas stilusu jatekokat a szisztemajaba, amibol nem hajlando engedni, aztan meg van lepodve, hogy tizbol kilenc tamadoja drasztikusan visszaesik nala, kozben elotte nagyon jok voltak, majd amikor elmennek mashova, szinten azok lesznek. De Auba is egy idiota, ha elmegy abba a temetobe, lenyegtelen, hogy 33 eves, tehat o mar lassan levezet.
több mint 3 éve
úgy tűnik tényleg elhozzuk Aubát, jó lesz ő nekünk @Heisman nádor?Ha van kedve játszani Auba egy nagyon jó, PL bizonyított csatár. Nálunk tavaly nagyon gyenge volt, már akkor is amikor még kapitány volt. Szezon első felében minden meccsen kihagyott minimum egy nagy helyzetet. Na és Lacazette úgy lett jobb nála, hogy Jézuskának már most annyi gólja van mint a franciának büntetőkön kívül. A Barcaban jól játszott, de azt annyira nem követtem.
Löfli
Viszont a Barcaban 0 a pressing, nem tudom neki pont mennyire tetszene ez a váltás főleg a problémákkal. Valamint már 33 éves, én biztos más opciókat keresnék a Chelsea helyében. Plusz a Chelsea ezt a 3-4-2-1-et tolja, és már előre látom hogy lesz ezer helyzet Tuchel játékában hogy Auba a szélen lesz, és megint a 0 Sterling fog bent verekedni a Joachim Andersen féle védőkkel. Ami pedig baj, mert Auba legnagyobb baja talán az volt hogy semennyire nem tudott előkészíteni se Sakanak, se Ødegaardnak. Lacazettetől se jött sok gól, de legalább támadásépítésben hozzátett.
Nem tudom mennyire lett koherens a fenti szöveg, pár gondolatot írtam csak össze ami így hirtelen eszembe jutott. Tippem a szezonjára: rúghat kb 10 gólt, de nem lesztek vele megelégedve, és Tuchel is gyakran visszaáll a Havertz-Sterling-Mount trióhoz a fontosabb meccseken. Tuchel helyében átcsöngetnék a szomszédban inkább Toneyért.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Bárka elengedi amúgy egyszerre Aubát és Depay-t is?
több mint 3 éve
úgy tűnik tényleg elhozzuk Aubát, jó lesz ő nekünk @Heisman nádor?work ethicje megjavult?
Löfli
több mint 3 éve
úgy tűnik tényleg elhozzuk Aubát, jó lesz ő nekünk @Heisman nádor?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Mourinhos szezonban gyengébb volt a PL, mint Ole-nál szvsz. Azt aláírom, hogy a kerete jobb volt a norvégnak. Mondjuk DDG abban a szezonban tényleg GOD üzemmódban tolta (nem úgy, mint tavaly amire sokan megint ráhúzták ezt a jelzőt). Ha olyan teljesítményt hoz, mint Olénál, szerintem a BL sem lett volna meg abban a szezonban, nem hogy a 2. hely 😀de ehhez kellett egy Chelsea, aki már megkapta Hazardért a pénzt, de még nem tudta elküldeni; egy Liverpool, ahol először a hátvédsorban pusztított dögvész, aztán középpályán; és egy Tottenham, aki a BL-döntő után összezuhant, és egészen Contéig kereste önmagát, meg a menedzsert, aki össze tudja illeszteni az építőkockákat.Ott a MUnal ne felejtsük el h Ole utána szinten behozta őket a 2. Helyre.Es a Romanak a semmibol nyernie kellett valamit, hogy az emberek elfogadjak, Mourinho hiaba egy faszkalap, akkor is egy zseni, aki kiemelkedo mentor, hogyha valaki megtalalja vele a kozos hangot.Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!www.redditmedia.com/r/PremierLeague/comments/wqh88j/jose_mourinho_urging_dele_alli_to_change_his_ways/
Tony Adams
deyell
Bar Mounal mindig ez van, kirugjak valahonnan es rohog rajta mindenki, majd a szoban forgo klub evekig meg sem kozeliti a szintet, amit a kirohogott Joseval.
Lasd Porto, elso Chelsea-era, Inter, Manchester, es ilyen lesz a Roma is.
Stez
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
Kemény, hogy a Zvezdának még a Gazprom a mezszonzora...😬
több mint 3 éve
Bar Mounal mindig ez van, kirugjak valahonnan es rohog rajta mindenki, majd a szoban forgo klub evekig meg sem kozeliti a szintet, amit a kirohogott Joseval.A Real mintha kimaradt volna… 😀
Lasd Porto, elso Chelsea-era, Inter, Manchester, es ilyen lesz a Roma is.
Stez