Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Dragóner fiát, Áront végleg megvette az Empoli a tavalyi kölcsönjáték alatt 26 meccse volt a védőnek 1 gólt szerzett, a Fiorentina Primaverának talált be, az Empoli a 18 csapatos Primavera I 10. helyén végzett.
empty taxi
remélem képről is felismered a gyereket legközelebb, ha valaki kérdezi!

| mondjuk ezt a gyereket most pont nem nehéz, ugyanúgy néz ki mint a Filip meg a fater 😀 |
eaglesmcnabb
Hát ő is eléggé protekciós volt Fradi UP-ban, remélhetőleg tud élni a lehetőséggel.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 671
Azert ami a Barcanal folyik, az is visszataszito. Vettek egy fiatal top talentet egy csomo penzert nehany eve, most meg szarban vannak penzugyileg, es a klub fenyegeti az ervenyes szerzodessel rendelkezo csavot (aki raadasul stabil kezdo volt, ergo megdolgozott azert a fizeteseert), hogyha nem enged a berebol, akkor tavoznia kell.

Igazi budos troger ez a Laporta is, es akkor most lejaratokampany folyik szerencsetlen De Jong ellen, a szurkolok kikezdik, a media kikezdi, mikozben az egvilagon semmi rosszat sem tett, annyi a bune, hogy maradni akar es ragaszkodik a szerzodesben foglalt pontokhoz.

Iszonyat retek, ami ott folyik. Meg azt is ki akarjak sakkozni, akit egy eve ok hoztak ingyen, raadasul engedett a fizetesebol csak a Barcelona kedveert (Depay), most meg könnyen lehet, hogy felbontjak a szerzodeset. Ezt is ugy, hogy o jofej es hajlando belemenni egy szerzodesbontasba, hogyha bejelentkezik erte egy elklub, ahova atmehet rogton.
Stez
Ez tenyleg szanalom
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
Dragóner fiát, Áront végleg megvette az Empoli a tavalyi kölcsönjáték alatt 26 meccse volt a védőnek 1 gólt szerzett, a Fiorentina Primaverának talált be, az Empoli a 18 csapatos Primavera I 10. helyén végzett.
empty taxi
remélem képről is felismered a gyereket legközelebb, ha valaki kérdezi!

| mondjuk ezt a gyereket most pont nem nehéz, ugyanúgy néz ki mint a Filip meg a fater 😀 |

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 510 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert ami a Barcanal folyik, az is visszataszito. Vettek egy fiatal top talentet egy csomo penzert nehany eve, most meg szarban vannak penzugyileg, es a klub fenyegeti az ervenyes szerzodessel rendelkezo csavot (aki raadasul stabil kezdo volt, ergo megdolgozott azert a fizeteseert), hogyha nem enged a berebol, akkor tavoznia kell.

Igazi budos troger ez a Laporta is, es akkor most lejaratokampany folyik szerencsetlen De Jong ellen, a szurkolok kikezdik, a media kikezdi, mikozben az egvilagon semmi rosszat sem tett, annyi a bune, hogy maradni akar es ragaszkodik a szerzodesben foglalt pontokhoz.

Iszonyat retek, ami ott folyik. Meg azt is ki akarjak sakkozni, akit egy eve ok hoztak ingyen, raadasul engedett a fizetesebol csak a Barcelona kedveert (Depay), most meg könnyen lehet, hogy felbontjak a szerzodeset. Ezt is ugy, hogy o jofej es hajlando belemenni egy szerzodesbontasba, hogyha bejelentkezik erte egy elklub, ahova atmehet rogton.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 299 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár

ez a kép XDDDD
Nemzetes és Méltóságos petey
szombathelyen van a meccs?
csebi
nekem is ez jött le egyből. mondjuk ahhoz képest ez sokkal profibb XD

több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 963
Most már jobb források is lehozták, valóban megy Arnautovicért az MU. Hogy egy Palik klasszikust idézzek. "Fogjanak le" Annál is nagyobb a gond mint azt gondoltam. Ez most a napokban hangoztatott Ten Hag narratívába se illene bele, már ha valaki elhitte hogy csak azért nem jöttek eddig emberek.

Most van az a pillanat, amikor egyértelművé vált számomra, hogy itt addig, amíg Glazerék nem adják el a csapatot, addig nem lesz kiút ebből a posványból. Ehhez szerintem, sajnos vagy sem, egy vagy több beszakadt szezon kell, top6-on kívül, és csúfos kudarcokkal. Olyan dolgok hogy a tavaly beújjított új mezszponzor már a 2. évében jelzi hogy ő akkor kiszáll amint lejárt a szerződés, mindent elárul. Ilyenekből kell még. Elérni azt a pontot amikor ezeknek a faszoknak inkább megéri eladni a klubot, mint tovább élősködni rajta.
Ezen kívül, Szerintem ETH van olyan személyiség és edző aki mellett az emberek és a közvélemény kiállnának még ekkor is, és nem kerülne az állásába. Ördögi kör amúgy.
esanders10
Glazerek hulyek, de azert tegyuk hozza, az igazolasokert nem ok felelnek. Penzt meg tomnek a klubba, az elmult 10 evben odavagtak valami 1.3 milliardot, szerintem ennyit meg a PSG sem koltott igazolasokra ebben az intervallumban.

Stez
Azt a pénzt konkrétan a klub termelte meg, nem ők adták, Glazerék egy dollárt nem adtak saját zsebből soha. Védhetetlen amit művelnek, a stadion és az edzőkomplexum is elavult már a vetélytársakhaz képest, mert nem hajlandóak semmit beletenni. Már a klub megvételének módja bicskanyitogató volt 😀
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Van valakinek kedve a spanyol bajnoki fantasyhez? 🙂

www.laligafantasymarca.com

Érdekes játékmódokat tettek be, kb egy random jatekosos dynasty mód is van benne

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 675 — Lucas Scott

ez a kép XDDDD
Nemzetes és Méltóságos petey
szombathelyen van a meccs?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
“I would still put Liverpool, City, Bayern and PSG ahead of Real Madrid.”
Joe Cole
Ezek a kivénhedt angol "zsenik" igazán szerezhetnének valami értelmes munkát.... Mintha az itthoni alkeszokat látnám.
FLZOLI
Inkább olyanok, mint a magyar ellenzék.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
“I would still put Liverpool, City, Bayern and PSG ahead of Real Madrid.”
Joe Cole
Ezek a kivénhedt angol "zsenik" igazán szerezhetnének valami értelmes munkát.... Mintha az itthoni alkeszokat látnám.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A rasszista realnal a szuperkupa döntőt 8 feka, egy arab, egy cigány, és egy feher fejezte be. Csak a tények kedvéért.
eaglesmcnabb
Na de ki volt a kápó?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan

Ebből kell egy, lehetőleg José Fonte-s!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 987
Újabb győzelem, újabb trófea, újabb Benzema gól.

Aranylabda loading….

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
A rasszista realnal a szuperkupa döntőt 8 feka, egy arab, egy cigány, és egy feher fejezte be. Csak a tények kedvéért.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 790 — Cowboys fan
Szerencsére úgy tűnik megérte kb 1000 milliárdot elverni a Fradi projektre hisz hősies küzdelemben sikerül kiesni egy azeri csapat ellen.
Mi ez ha nem siker.
FLZOLI
Jó azért a ló túloldalára se essünk át, azért az hogy jó pár év óta csoportköröket, főtáblákat elérnek, ott is nagy győzelmeket is aratva, még továbbjutásért is harcba állva sokszor, magyar bajnokságot is leuralva közben folyamatosan, azért azt én még Újpest szurkolóként is elismerem és irigykedve nézem. Ezek azért bőven korrekt szakmai eredmények folyamatosan most már, főleg ha azt nézzük mit értek el magyar klubok nemzetközi szinten az utóbbi mondjuk 30 évben. A "leazerizett" csapat meg 9 éve folyamatosan főtáblás európai porondon.
zavi27
biztos ez? sztem ha az anyagi lehetőségeket nézzük a sorsolással egybevetve akkor a csoportkörbe jutás kb papírforma
az meg hogy ott van néha eredmény a klasszikus: 1 meccsen bármi lehet
Negritis, a vajda
Szerintem már az nagy dolog, ha egy magyar klubcsapatnál minden évben azt írhatjuk le, hogy a csoportkörbe jutásuk papírforma. (Sajnálatomra pont a Fradi ez.😊) Magyar szinten kiemelkedő anyagi lehetőségek ezek, de ha megnézünk más, rendszeres csoportkörös csapatokat, azokhoz képest is? Nyilván persze a saját nevelések teljes hiánya mondjuk egy cseh csapathoz képest az igazi gáz, na meg persze a pénz útja, amiből ezt fenntartják.
zavi27
Ha azt nézzük, hogy a Qarabag kerete harmadannyiba kerül akkor azért ennyi pénzből meg lehet csinálni.
Fradi sikereinek és mostani bukásának is egy pontja van az az edző.
Rebrov és az orosz között ég és föld a külöbség és ez látszik.
Fire Binotto!
lehet azért, mert ott alacsonyabbak az árak, olcsóbb a megélhetés. vásárlóerő-paritáson számoltátok már? 😀
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár

ez a kép XDDDD

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 937 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Tony Adams
Jakab Vilmos Áron 🙂🙂🙂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 671
A NER akárhova beteszi a lábát, ott elrohaszt mindent, legyen ez az élet vagy a sport bármelyik területe. Komolyan gondoljuk, hogy majd pont a fociban sikeresek lesznek??
Mint az országban szinte mindenhol, a beömlő állami milliárdok hülyék/haverok/csókosok kezén folyik át, ezeket az embereket nem a tehetségük, rátermettségük juttat oda, ahol jelenleg vannak, hogyan várhatnánk el tőlük hogy sikeresen forgassák meg a pénzt?
Tony Adams
Nem akarok itt jo fej lenni a fradival.teny sok penz megy oda de ez meg a jobbik eset h zsinorbqn csoportkorok es elotte volt egy vidi is.
Lasd puskas.golt sem rugtak meg.
Persze lehetne jobban kolteni.
De a nap vegen az embereo nagy resze megnezi oket az europai porondon.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Fradi a 4. fordulóban is halaszt
NB2
Lololol, egész egyszerűen nevetséges ez a gittegylet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 662

Tony Adams
NEM VAGYUNK KEVERT FAJ!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 605 — nabege2@yahoo.com
Fradi a 4. fordulóban is halaszt
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 418
FTC keret értéke: 40,5 millió euró
Qarabag értéke: 14,8 millió euró

Ez a meccsen nem látszott semmilyen téren, semmilyen fronton.
Én az azerieket éreztem végig jobbnak, harapósabbnak tudatosabbnak 6 azerivel a kezdőben.

Nem szeretem a Fradit, sosem tettem és sosem fogom, de ami tegnap történt az szégyen.
A Plzen keret értéke 22 millió euró. Számok alapján a Fradinak a BL főtábláján lett volna a helye.
KeyG
Sosem értettem ezt a Transfermarktos példát.
Tökmag 2-3M € papíron, a pályán meg egy forintot nem ér, az 500 ezres azeri lefocizza..
jobbágy#JC6
Szerintem:
- Leginkább a bajnokságot árazza be TM, meg kell majd nézni mondjuk Blazic értékét 3 hónap múlva.
- Dibusz is papíron közel 3M... vonalon simán top5 bajnokság szint, ha kijön NBIII - így átlagban stabil NB1. Tegnap a kerületi Kadirov bajnokság döntőse olyan magabiztosan lépkedett ki 6-8 méterekre is, jobbal-ballal 70 méteres pontos labdákat nyomott, és mégis 1/4 Dini az értéke.
- Az azeriek töredék befektetéssel alakítottak ki egy zsinórban 9 éve csoportkörös csapatot. (Nem tudom az éves működési költségük, bérek stb. milyen nagyságúak.)
Nem tudom az azeri scout-ok hol találták ezeket a gyors és technikás játékosok, lehet a Fradinál 32 km/h a limit, náluk 40...

A koef.pont nekem jobban mutatja egy csapat erejét, mint a TM.
Sinisa
Én adok a TM véleményére, hisz rengeteg helyen ez a kiindulási, értelmezési pont.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve