Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ma újra tétmeccs. 😊Alisson nélkül, kisebb sérülése van, a PL nyitányra elvileg rendben lehet, Oxlade-Chamberlain pedig természetesen hosszabb időre kiesett combsérülés miatt, érte annyira nem kár.
Sikerült újabb átigazolási szezont lehozni mintegy 15 millió fontos nettó kiadással, rohadt nagy zsenik leszünk, ha idén is végig ott leszünk a bajnoki címért folytatott versenyben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ha tétmeccs még nem is lesz de legalább 2 szuperkupa már igen amibe bele lehet nézni.Micsoda, Újpest-Mezőkövesd a szülinapomon ráadásul!😊
alatriste
több mint 3 éve
Ha tétmeccs még nem is lesz de legalább 2 szuperkupa már igen amibe bele lehet nézni.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Még is százszor élvezetesebb focit játszott a csapata mint a lila majmok nagy csodatevője alatt,akinek irányításakor kb.nézhetetlen meccseket produkáltak.De biztos nem jattoltak eleget 🥴Ne röhögess, Horváth Ferkó tipik NER-edző, csak a kapcsolatok szereznek neki újabb és újabb csapatot. Amúgy egy dolgot tud: a posvány magyar közegben átadni azt, amit ő tanult, "klasszis" magyar mestereitől. Volt játékosa Balmazban elmesélte ám, milyen edzések voltak nála... kabaré. Sem taktikailag, sem emberileg nem jó edző.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Nem véletlenül tippeltem a Honvédot a 11. helyre, évek óta flörtölnek már a kieséssel, ez a Diósgyőrnek se jött be.
Kampman
JoeyPorter
De az a szerencsénk, hogy már annyi helyen bukott meg, hogy a mennyei I és II sem kér belőle. Állítom, Dunaújvároson sem fog maradandót alkotni és onnan már csak a megyei csapatok jöhetnek szóba, NER ide, oda..
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Olyan tipikus, majdndem mindenhol megtalálható magyar közeg tehát?Már a ner előtt is ilyen belterjes volt az egészHagyjuk mar, horvath tipikus lenyomata a ner focinak, 101 helyen megbukott, megis mindig talalnak neki helyet.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Nem véletlenül tippeltem a Honvédot a 11. helyre, évek óta flörtölnek már a kieséssel, ez a Diósgyőrnek se jött be.
Kampman
JoeyPorter
Amig ezek a stroman tulajok bohockodnak itt semmi valtozas nem lesz. Illetve elobb utobb csak kiesunk. Mar az elozo szezonban ki kellett volna, lehet akkor ezekre a gecikre gyujtjak a hazukat es mostanra mar elindultunk volna felfele. Ehelyett assuk magunkat meg lejjebb.
gabokocka
Negritis, a vajda
Én sajnálom egyébként,hogy az ilyen mihaszna emberek nincsenek többet Nb1ben mert azok a nyilatkozatok amit Horváth Feri,Kaszinós, Détári és Véber összetud hozni azt tanítani kéne. Még rápróbált azért Bódog,de az már csak nosztalgia.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Szíjassal futsalozik, miről beszélünk?Ne röhögess, Horváth Ferkó tipik NER-edző, csak a kapcsolatok szereznek neki újabb és újabb csapatot. Amúgy egy dolgot tud: a posvány magyar közegben átadni azt, amit ő tanult, "klasszis" magyar mestereitől. Volt játékosa Balmazban elmesélte ám, milyen edzések voltak nála... kabaré. Sem taktikailag, sem emberileg nem jó edző.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Kampman
JoeyPorter
De az a szerencsénk, hogy már annyi helyen bukott meg, hogy a mennyei I és II sem kér belőle. Állítom, Dunaújvároson sem fog maradandót alkotni és onnan már csak a megyei csapatok jöhetnek szóba, NER ide, oda..
jobbágy#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ne röhögess, Horváth Ferkó tipik NER-edző, csak a kapcsolatok szereznek neki újabb és újabb csapatot. Amúgy egy dolgot tud: a posvány magyar közegben átadni azt, amit ő tanult, "klasszis" magyar mestereitől. Volt játékosa Balmazban elmesélte ám, milyen edzések voltak nála... kabaré. Sem taktikailag, sem emberileg nem jó edző.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Kampman
JoeyPorter
több mint 3 éve
Már a ner előtt is ilyen belterjes volt az egészHagyjuk mar, horvath tipikus lenyomata a ner focinak, 101 helyen megbukott, megis mindig talalnak neki helyet.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Kampman
JoeyPorter
Amig ezek a stroman tulajok bohockodnak itt semmi valtozas nem lesz. Illetve elobb utobb csak kiesunk. Mar az elozo szezonban ki kellett volna, lehet akkor ezekre a gecikre gyujtjak a hazukat es mostanra mar elindultunk volna felfele. Ehelyett assuk magunkat meg lejjebb.
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hagyjuk mar, horvath tipikus lenyomata a ner focinak, 101 helyen megbukott, megis mindig talalnak neki helyet.Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Kampman
JoeyPorter
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
Kampman
több mint 3 éve
Most olvastam Zsuzsikát, rohadt gáz...És NS-en még kommentelhető, pedig Petikét említik többször is 😊
több mint 3 éve
Az, csak elintèzik Zsuzsinak.....én megfogadtam hogy amikor pályára lép Dzsudzsák kikapcsolom a válogatott mérkőzést, legyen az akár VB döntő is. szánalom
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Remelem kiesunk a gecibe es ezt a mendelenyi kun sinko vonalat felhuzzak a stadion elotti elso villanypoznaraAmugy ez a szabalyok szerint szerintem gol volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az, csak elintèzik Zsuzsinak.....Így is csoda, hogy sikerült ellenállni az éveken át tartó (talán politikailag is motivált) médianyomásnak.
dande2
Legalább nem az EB-keretbe erőltették bele.
több mint 3 éve
Az, csak elintèzik Zsuzsinak.....
több mint 3 éve
Hányinger esküszöm hányinger
több mint 3 éve
Kb100millát fizetett érte a Vasas?A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
warr_b
Willie Parker
Atyaég.
Mibűl?
több mint 3 éve
Milyen árfolyamon vettétek?Úgyis kevesen voltunk...A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
warr_b
Willie Parker
warr_b
több mint 3 éve
Homelanderrel előrébb lennének.A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
warr_b
Willie Parker
több mint 3 éve
Úgyis kevesen voltunk...A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
warr_b
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
warr_b
több mint 3 éve
A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Komoly büntetést kapott a slovan a Fradi elleni mérkőzésen tapasztaltak miatt:www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/bajnokok-ligaja/fradi-slovan-rasszizmus-miatt-szektorbezarasok-es-komoly-penzbuntetes-a-pozsonyiaknak-akar-ket-evre-is-kitilthatjak-a-szlovak-szurkolokat?fbclid=IwAR0wejjdPLmd7dyxyqu3eZUmXNJGnMv8p2yPnIAPyUdghx6Lu4qOq3YrLZs
több mint 3 éve
Képtelen vagyok aludni..„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?
Szívesen.
jobbágy#JC6
r.baggio