Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 660
Ma újra tétmeccs. 😊

Alisson nélkül, kisebb sérülése van, a PL nyitányra elvileg rendben lehet, Oxlade-Chamberlain pedig természetesen hosszabb időre kiesett combsérülés miatt, érte annyira nem kár.

Sikerült újabb átigazolási szezont lehozni mintegy 15 millió fontos nettó kiadással, rohadt nagy zsenik leszünk, ha idén is végig ott leszünk a bajnoki címért folytatott versenyben.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 661 — Amerikai sportok rajongója
Ha tétmeccs még nem is lesz de legalább 2 szuperkupa már igen amibe bele lehet nézni.
alatriste
Micsoda, Újpest-Mezőkövesd a szülinapomon ráadásul!😊
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 897 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha tétmeccs még nem is lesz de legalább 2 szuperkupa már igen amibe bele lehet nézni.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Ez a skót tag szeptemberben szerintem már nem lesz HC.

Nem véletlenül tippeltem a Honvédot a 11. helyre, évek óta flörtölnek már a kieséssel, ez a Diósgyőrnek se jött be.
Kampman
Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
JoeyPorter
Ne röhögess, Horváth Ferkó tipik NER-edző, csak a kapcsolatok szereznek neki újabb és újabb csapatot. Amúgy egy dolgot tud: a posvány magyar közegben átadni azt, amit ő tanult, "klasszis" magyar mestereitől. Volt játékosa Balmazban elmesélte ám, milyen edzések voltak nála... kabaré. Sem taktikailag, sem emberileg nem jó edző.
De az a szerencsénk, hogy már annyi helyen bukott meg, hogy a mennyei I és II sem kér belőle. Állítom, Dunaújvároson sem fog maradandót alkotni és onnan már csak a megyei csapatok jöhetnek szóba, NER ide, oda..
jobbágy#JC6
Még is százszor élvezetesebb focit játszott a csapata mint a lila majmok nagy csodatevője alatt,akinek irányításakor kb.nézhetetlen meccseket produkáltak.De biztos nem jattoltak eleget 🥴

több mint 3 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 414

Nem véletlenül tippeltem a Honvédot a 11. helyre, évek óta flörtölnek már a kieséssel, ez a Diósgyőrnek se jött be.
Kampman
Az utóbbi két évben még Horváth Feri alatt játszotta a legjobb focit a Honvéd.Nem sokat nyertek de legalább voltak gólok meg élvezetes meccsek.A sok helyi szagértő nyilván lehúzta őt is(Kaszinós is ugyebár mekkora szar edző)de utólag tisztán látszik,hogy a fél keret nem is NBI szintű,jöhet ide akárki.
JoeyPorter
Hagyjuk mar, horvath tipikus lenyomata a ner focinak, 101 helyen megbukott, megis mindig talalnak neki helyet.

Amig ezek a stroman tulajok bohockodnak itt semmi valtozas nem lesz. Illetve elobb utobb csak kiesunk. Mar az elozo szezonban ki kellett volna, lehet akkor ezekre a gecikre gyujtjak a hazukat es mostanra mar elindultunk volna felfele. Ehelyett assuk magunkat meg lejjebb.
gabokocka
Már a ner előtt is ilyen belterjes volt az egész
Negritis, a vajda
Olyan tipikus, majdndem mindenhol megtalálható magyar közeg tehát?

Én sajnálom egyébként,hogy az ilyen mihaszna emberek nincsenek többet Nb1ben mert azok a nyilatkozatok amit Horváth Feri,Kaszinós, Détári és Véber összetud hozni azt tanítani kéne. Még rápróbált azért Bódog,de az már csak nosztalgia.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 889 — a new hope (again)

Kampman
JoeyPorter
Ne röhögess, Horváth Ferkó tipik NER-edző, csak a kapcsolatok szereznek neki újabb és újabb csapatot. Amúgy egy dolgot tud: a posvány magyar közegben átadni azt, amit ő tanult, "klasszis" magyar mestereitől. Volt játékosa Balmazban elmesélte ám, milyen edzések voltak nála... kabaré. Sem taktikailag, sem emberileg nem jó edző.
De az a szerencsénk, hogy már annyi helyen bukott meg, hogy a mennyei I és II sem kér belőle. Állítom, Dunaújvároson sem fog maradandót alkotni és onnan már csak a megyei csapatok jöhetnek szóba, NER ide, oda..
jobbágy#JC6
Szíjassal futsalozik, miről beszélünk?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 169

Kampman
JoeyPorter
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 355 — The Mathematician

Kampman
JoeyPorter
Hagyjuk mar, horvath tipikus lenyomata a ner focinak, 101 helyen megbukott, megis mindig talalnak neki helyet.

Amig ezek a stroman tulajok bohockodnak itt semmi valtozas nem lesz. Illetve elobb utobb csak kiesunk. Mar az elozo szezonban ki kellett volna, lehet akkor ezekre a gecikre gyujtjak a hazukat es mostanra mar elindultunk volna felfele. Ehelyett assuk magunkat meg lejjebb.
gabokocka
Már a ner előtt is ilyen belterjes volt az egész

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding

Kampman
JoeyPorter

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor

Kampman

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 603 — nabege2@yahoo.com
Most olvastam Zsuzsikát, rohadt gáz...És NS-en még kommentelhető, pedig Petikét említik többször is 😊
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Az, csak elintèzik Zsuzsinak.....
dande2
én megfogadtam hogy amikor pályára lép Dzsudzsák kikapcsolom a válogatott mérkőzést, legyen az akár VB döntő is. szánalom

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding
Remelem kiesunk a gecibe es ezt a mendelenyi kun sinko vonalat felhuzzak a stadion elotti elso villanypoznara

Amugy ez a szabalyok szerint szerintem gol volt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 177

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 177
dande2
Így is csoda, hogy sikerült ellenállni az éveken át tartó (talán politikailag is motivált) médianyomásnak.
Legalább nem az EB-keretbe erőltették bele.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 032 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Hányinger esküszöm hányinger
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.
warr_b
Holender to Vasas 250 ezer euroért a TM szerint.
Willie Parker
Kb100millát fizetett érte a Vasas?
Atyaég.
Mibűl?

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335
A mennyei mellett a Champo is elindul ma, méghozzá egy Huddersfield-Burnley rangadóval.
warr_b
Willie Parker
Úgyis kevesen voltunk...
warr_b
Milyen árfolyamon vettétek?
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 625 — Vikings fan
warr_b
Willie Parker
Homelanderrel előrébb lennének.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 965 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Willie Parker
Úgyis kevesen voltunk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335
warr_b
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 965 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
Komoly büntetést kapott a slovan a Fradi elleni mérkőzésen tapasztaltak miatt:
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/bajnokok-ligaja/fradi-slovan-rasszizmus-miatt-szektorbezarasok-es-komoly-penzbuntetes-a-pozsonyiaknak-akar-ket-evre-is-kitilthatjak-a-szlovak-szurkolokat?fbclid=IwAR0wejjdPLmd7dyxyqu3eZUmXNJGnMv8p2yPnIAPyUdghx6Lu4qOq3YrLZs
több mint 3 éve
„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.

Szívesen.
jobbágy#JC6
Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?
r.baggio
Képtelen vagyok aludni..