Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
@petey: sugdolóznak, hogy Szabicsnak hamarosan lapát.. tudsz valamit?
#JC6
A sajtóban már olyan meredek dolgok is megjelentek h Adrian Mutu érkezik a helyére 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 143
@petey: sugdolóznak, hogy Szabicsnak hamarosan lapát.. tudsz valamit?
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 850 — "Montoya por favor!"
Spanyolország in a nutshell. A fontos dolgok mindig ráérnek holnapig, de ilyen idiótaságok fontosak 😀
Heisman
ha az ilyen idiótaságok fontosak, akkor ráérnek holnapig?
kristof
De ilyen idiótaságokra bármikor van idő. Így jó? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Spanyolország in a nutshell. A fontos dolgok mindig ráérnek holnapig, de ilyen idiótaságok fontosak 😀
Heisman
ha az ilyen idiótaságok fontosak, akkor ráérnek holnapig?
több mint 4 éve
 telex.hu/sport/2021/10/13/bortonbe-kerulhet-a-bayern-munchen-vilagbajnok-futballistaja
empty taxi
elképesztő story. elmentek nászútra és az bűncselekmény ...
csebi
Gondolom a hat hónapos távoltartás miatt 2017 augusztusig nem vehette volna feleségül a nőt 😊 Idiótaság, hiszen a "sértett" beleegyezett a találkozásba, házasságkötésbe, nászútba, max adminisztratív hiányosság volt, mert kérhették volna a végzés érvénytelenítését, de ezért ne járjon már böri!
Willie Parker

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 330
 telex.hu/sport/2021/10/13/bortonbe-kerulhet-a-bayern-munchen-vilagbajnok-futballistaja
empty taxi
csebi
Gondolom a hat hónapos távoltartás miatt 2017 augusztusig nem vehette volna feleségül a nőt 😊 Idiótaság, hiszen a "sértett" beleegyezett a találkozásba, házasságkötésbe, nászútba, max adminisztratív hiányosság volt, mert kérhették volna a végzés érvénytelenítését, de ezért ne járjon már böri!
több mint 4 éve
Ha a magyarok csinálják ezt, hatalmas szekunder szégyenem lenne…
Heisman
csinálták is Münchenben.
csebi
undorító is volt

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 559 — nabege2@yahoo.com
Mit keresett 200 lengyel szurkoló az angol-magyar meccsen, a magyar szektorban? Ezt mégis hogy? Miért nem mentek Albániába? 😀
#JC6
tudod te hogy hány lengyel él Angliában? csak a Londonban élők simán meg tudták volna tölteni akár a komplett Wembley-t
r.baggio
és természetesen a magyarok is...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 632 — Lucas Scott
empty taxi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 632 — Lucas Scott
Ha a magyarok csinálják ezt, hatalmas szekunder szégyenem lenne…
Heisman
csinálták is Münchenben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Supka:

S vajon lesz még Dzsudzsák Balázs magyar válogatott?

„A nyáron erre a kérdésre azt feleltem, hogy nem. Mert Balázs játékáról azt gondoltam, hogy a játéka lefelé szálló ágban van. Abban a válogatottban, amely a nyári Európa-bajnokságon szerepelt, nem lett volna helye. Csakhogy, azóta eljött az ősz, s látva a nemzeti csapat mostani produkcióját, azt kell mondanom, hogy Dzsudzsák Balázs tudna segíteni a magyar válogatottnak.”

Na, remélem a heti Zsuzsi letudva 😀
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most látom hogy a pronyók kifütyülték a himnuszt… nem egy polcra pakolom a rasszizmussal még mielőtt félreértés, de ez elég undorító, a nemzet egyik jelképét így meggyalázni. Nekem valamiért számítanak a himnuszok, talán az összetartozás miatt, emiatt felállnék tisztelettel az összes előtt, politikától függetlenül, sőt meccsek előtt szívesen meghallgatom az összeset, legyen az olasz, spanyol, dán, mert nagyon jó hangulatot varázsol. Ha a magyarok csinálják ezt, hatalmas szekunder szégyenem lenne…
Mekkora balhé lenne ha a God Save the Queen alatt menne ez…
Ha játékos lennék tuti csináltatnék a mez alá egy pólót mint Sterling, amin az állna hogy “boo me when I score, not my anthem”

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Mit keresett 200 lengyel szurkoló az angol-magyar meccsen, a magyar szektorban? Ezt mégis hogy? Miért nem mentek Albániába? 😀
#JC6
tudod te hogy hány lengyel él Angliában? csak a Londonban élők simán meg tudták volna tölteni akár a komplett Wembley-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 583 — Vikings fan
Miért lenne ez üldözési mánia? Ha a magyar szurkolók csinálnak valamit, akkor majd felrobban a topik, a többség úgy szidja itt őket. Ellenben ott van a majmozás, az hány embernél verte ki a biztosítékot? Hát, nem soknál... Közben a világ más részein is dobálják be a poharakat és verekednek a lelátón, úgyhogy ezek nem csak nálunk léező problémák, hanem máshol se tudják megoldani. Amúgy igazad van, nem muszáj véglényekkel azonosulni, de nem is kell a magyar szurkolókat úgy beállítani, mintha a világ utolsó söpredékei lennének.
Nandito
Miért attól, hogy más országokban is van söpredék attól a milyeink nem azok?
Toca
Ilyet én nem írtam a kiemelt részben, így a kérdést nem igazán értem.
Nandito
Hát azt mondtad, hogy nem kéne beállítani a világ sopredekenek.
Persze minden relatív nyilván vannak rosszabb emberek náluk, de igen is söpredék mód viselkedtek és nem beallitják annak, csak egyszerűen úgy viselkednek.
Toca
Én ilyet nem mondtam, légy szíves olvass figyelmesebben. Így helyes: nem kéne beállítani a világ UTOLSÓ söpredékének.
Nandito
Senki nem állítja be őket úgy, a szurkolok sopredekenek állítják be.
több mint 4 éve
Még mindig nem értem.

A másik, ha ezek a jól beazonosítható (fehér - piros zászlók, sálak, Polska felirat, stb.) egyének huligánkodnak, akkor miért megint a MAGYAROKAT támadja mindegyik brit lap?
Már meccs után is, felhevült állapotban nekiszegezik a kérdést Rossinak... azért ehhez tényleg pofa kell.

Hogy a fenébe fordult így ki magából ez az ország? Én nem ezt az Angliát szerettem meg 15 évvel ezelőtt..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan
Miért lenne ez üldözési mánia? Ha a magyar szurkolók csinálnak valamit, akkor majd felrobban a topik, a többség úgy szidja itt őket. Ellenben ott van a majmozás, az hány embernél verte ki a biztosítékot? Hát, nem soknál... Közben a világ más részein is dobálják be a poharakat és verekednek a lelátón, úgyhogy ezek nem csak nálunk léező problémák, hanem máshol se tudják megoldani. Amúgy igazad van, nem muszáj véglényekkel azonosulni, de nem is kell a magyar szurkolókat úgy beállítani, mintha a világ utolsó söpredékei lennének.
Nandito
Toca
Nandito
Persze minden relatív nyilván vannak rosszabb emberek náluk, de igen is söpredék mód viselkedtek és nem beallitják annak, csak egyszerűen úgy viselkednek.
Toca
Én ilyet nem mondtam, légy szíves olvass figyelmesebben. Így helyes: nem kéne beállítani a világ UTOLSÓ söpredékének.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Nandito
Toca
Nandito
több mint 4 éve
Nandito
Toca

Music City Miracle
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 622
 m4sport.hu/labdarugas/cikk/2021/10/13/meredek-otlet-a-fifa-elnoktol-izrael-es-szomszedai-rendezhetnek-a-2030-as-vb-t/?fbclid=IwAR3xt8VBIgvAHxug2E-ZDnyq9_fR6nD523OXU-guU0KUdtsbmdsPiwo3GgA

Lol
Toca
Lehet új értelmet nyerne a kapura lövés kifejezés, gólzáporos meccsek helyett pedig lehetnének golyózáporos meccsek...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 562
 index.hu/sport/futball/2021/10/13/szegyelljek-magukat-a-magyar-szurkolok-es-a-fifa-is---brit-velemeny/

Ájjájj, megint jól megkaptuk a Grál-lovag angoloktól 😄

Igaz ugyan hogy mindegyik képen kb az érintettek 3/4-e lengyel, de a tények nyilván nem zavarnak senkit.
warr_b
pont most akartam linkelni!
Lodz meg Polska meg lengyel szövegű pólók, de azért szégyelljék magukat a magyarok 😊
NB2
Nem kell szégyellni sem nekünk és sem a lengyeleknek magukat. Mindennapos nyugaton az ilyen a lelátókon, csak a kettős mérce miatt más a büntetés mértéke. Ez van, szarni az angolok fejére, szerencsére jó irányba haladnak a lejtőn lefelé.
pfefe8
szerintem meg de
Negritis
Miért kéne szégyellnem magam azért, mert a türhő, parasztok úgy viselkedtek ahogy?

Szégyelljék a gyökerek magukat.
több mint 4 éve
 m4sport.hu/labdarugas/cikk/2021/10/13/meredek-otlet-a-fifa-elnoktol-izrael-es-szomszedai-rendezhetnek-a-2030-as-vb-t/?fbclid=IwAR3xt8VBIgvAHxug2E-ZDnyq9_fR6nD523OXU-guU0KUdtsbmdsPiwo3GgA

Lol
több mint 4 éve
Mi lenne ha egyszer mondjuk a japán vagy izlandi fanokhoz próbálnának a mócsingok hasonlítani.
Csak úgy kérdem...
FLZOLI
Mi lenne, ha nem tennél/tennétek úgy, hogy csak a magyar, valamint a kelet- és közép-európai szurkolók balhéznak a meccseken?
Csak úgy kérdem...
Nandito
Üldözési mánia ez komolyan.
Senki se mondta, hogy máshol nincsenek prosztó véglények, de attól még nem lenne muszáj pont hozzájuk hasonulni. Semmivel sem több vagy jobb a szememben a honi lepedék a franciánál vagy az albánnál, hiába mártogatják a szubkultúrájuk insta nacionalista szószba
FLZOLI
Nandito
Nekem továbbra is az a bajom, hogy senki nem lép semmit ellenük itthonról...
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 622
Nem kell szégyellni sem nekünk és sem a lengyeleknek magukat.
pfefe8
Hmm, szerintem mindenkinek szégyellnie kellene magát, aki ilyen primitív fasz módon viselkedik. Legyen az magyar, lengyel, angol, amerikai, vagy akármilyen.

Rettenetesen szar és frusztráló életük lehet. Ami persze nem indok a viselkedésükre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
On the trouble at Wembley, a Metropolitan Police statement said: "Officers entered the stand to arrest a spectator for a racially aggravated public order offence in relation to comments directed towards a steward.

"As officers made the arrest, minor disorder broke out."
 www.bbc.com/sport/football/58892367

ez szégyen mindentől függetlenül
Negritis
Ez tényleg sajnálatos, se rasszizmusnak, se verekedésnek nem kéne lennie a meccseken.
Arról egyébként mi a véleményed, hogy az "objektív és elfogulatlan" angol média csak a magyarokat tekinti bűnbaknak, és a lengyeleket meg sem említi?

Music City Miracle