Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
több mint 4 éve
Jó a topic!Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 648
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodnigyetvan csaba a studioban..........
Heisman
aki tollal mutogatott hogy.a vendegunk lisztes krisztian...
több mint 4 éve
Ragaszkodom hozzá. Vazelin legyen.Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi
Bálesz
több mint 4 éve
RTL+-on megy a Leicester-Nápoly, Gundel Takácsot is rég hallottam kommentátorkodni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 648
Szóval.szerintem az EL sem fradi szint. kb 110% kell toluk minden meccsen es egy csapat rossz szeriaja sajna. cafoljanak ram, de sok sot nem tud megenni a csapat ilyen mezonyben sajna.
Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!
#JC6
több mint 4 éve
Az szuper lenne. De csak ha személyesen adod át, cukorborsó. Köszipuszi.Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ozibozi

több mint 4 éve
nagy koponya ez a Székely Dávid, az NB1 kurva annyát mert nem bír kitermelni hajtós meccseket a fradinak 😀 hát kegyetlen ez a muksó. Henrik is csak hápogott erre.
több mint 4 éve
Veszek neked nyugtatót belőle, mucika 😉Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Szóval. Nagyon tetszett a meccs. Igaz, lehetett volna 8-2, de élvezetes volt.
Sajnos az NB1 nem készít fel ekkora tempóra, 60 percig bírta kb a csapat. Mindenesetre sokkal jobban tetszett, mint egy Rebrov meccs. Ott mondjuk stabil lett volna a gárda, de élvezhetetlen lett volna a meccs. Egynek jó volt, sok ilyen meccs kell hogy fejlődjenek a fiúk.
Bírót néha nem értettem. Tiszta nemet faultokat nem fújt be a 16os környékén..
Vecsei megérdemelte pedig a gólt, kar érte. Dibusz jó volt. Wingo meg kegyetlen jó 😃
Celtic ellen kell 4 pont és megvan a tavasz. Itthon szerintem szoros meccsek lesznek, a Táborral a hátuk mögött.
Viszont ha jól láttam, 12 ezer jegy fogyott el eddig… lehet csökkenteni kellene az árakat, kell a teltház!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
De hogy on is legyek: nem volt ez rossz, ilyen rövid paddal, a játék is teljesen vállalható volt a meccs nagy részében. A végére teljesen elfogytunk, ez egyértelmű. Csúnya zakóra számítottam, kellemes csalódás volt a csapat.

több mint 4 éve
Esetedben meg is érteném 😀Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
ervinator
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Durva, összetett rendszer lehet ez. 😀már múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
NB2
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én csak a folyamatos vélemény nyilvánításra reagáltam. 😀 Mint Jets drukker én is írhatnám napi szinten h rühellem a Patset, de mi értelme volna? 😀Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
ervinator
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez akkor is erősmár múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
NB2
Szerintem
több mint 4 éve
Ha valaki nem szereti a Fradi és még ellene is fogad az gyökér? 😀Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
több mint 4 éve
már múltkor is meg lett mondva, hogy ő a rendszert gyűlöli és ennek rész a fradi isValszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
Beki
több mint 4 éve
Nem a fogadás, fogadjon. A stílus. Sokadszor.Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Valszeg itt nem az egyszeri fogadás miatt van a kiakadás. Ha jól emlékszem folyamatosan jönnek tőle a Fradi ellenes kommentek. 😀Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
ervinator
több mint 4 éve
Ha már valaki a Fradi ellen fogad az gyökér?Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Köcsög parasztNa végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi
Bálesz
Ja csak úgy írtam nehogy "kitartás" legyen a vége nem személyes Általánosságban írtam
Magyarul senkire nem mondtam
Csak vannak ilyenek valahol
Kapíssse ?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szegény Pista erőlködik, de a Fradi már teljesen kész van, csak álldogálnakHol lenne a Vidi ? Vagy is hol van ?
petey
Ha nem rosszindulatból írtad akkor sorry
több mint 4 éve
Na végreReméltem, hogy a múltkor csak részegen fórumoztál, azért voltál akkora gyökér, de a jelek szerint alapból egy türhő tulok vagy. Adhatok tippet, hogy mire költsd a nyereményed, pubi? 😉
Majdnem buktam a mixem
ozibozi

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 648
na akkor rtl+ tovabbi meccsekert.