Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
ha a játékos aki ott volt a helyszínen azt mondja nem volt, akkor most mivan?Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.Szerinted nem volt, ha minden angoltól ezt kérdezgeti a riporter?
NB2
Szokol
több mint 4 éve
oké hogy a játékosokat, de baszki a szöv. kapot is?Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.Szerinted nem volt, ha minden angoltól ezt kérdezgeti a riporter?
NB2
Szokol
Southgate nagyon korrekt volt btw.
több mint 4 éve
Ugy tunik, hogy ki lett adva, hogy errol kell faggatniuk mindenkit.Ez nyilvánvaló. Az a kérdés: miért?
Stez
több mint 4 éve
Ugy tunik, hogy ki lett adva, hogy errol kell faggatniuk mindenkit.
több mint 4 éve
Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.Szerinted nem volt, ha minden angoltól ezt kérdezgeti a riporter?
NB2
több mint 4 éve
Remélem ez jó bizonyíték lesz a FIFA-nál, hogy az angol lenyilatkozta, hogy ő nem hallott semmi rasszista huhogást.
több mint 4 éve
"az első félidőben mutatott játékra lehet építeni a jövőben"Schäfer megtette.
Na ezt ki fogja elnyomni vajon?
gordon
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 948
Most akkor nem lesz stúdió elemzés? Interjúk, aztán egyből gól összefoglaló? 😅
több mint 4 éve
Na jön Marco Tropojából....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Az Európa-bajnok ikszelt otthon a harmatgyenge bulgárokkal, a spanyolok meg kikaptak Svédországban.Mi meg az angolok ellen.
warr_b
Van ilyen, hogy ennyi meglepetés jön össze egy fordulóban.
több mint 4 éve
Ezt miért kérdezik meg mindkét angoltól?
több mint 4 éve
Az Európa-bajnok ikszelt otthon a harmatgyenge bulgárokkal, a spanyolok meg kikaptak Svédországban.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
"az első félidőben mutatott játékra lehet építeni a jövőben"Na ezt ki fogja elnyomni vajon?
több mint 4 éve
Csak kettovel, kettot fejeltek az angolok. 😋90 percig pályán voltak a fiúk, néggyel sajnos kevesebbet rúgtak, mint az angolok.ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Ígyis bőven helyt álltak ma a magyarok szerintem. Az első félidő pazar volt!
Coolearie
petey
shawnka
több mint 4 éve
90 percig pályán voltak a fiúk, néggyel sajnos kevesebbet rúgtak, mint az angolok.ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
petey
több mint 4 éve
Nem kell ezt túlcifrázni, ma szarok voltunk. Vagyis pontosabban nem hozta 3-4 játekos az extrát, akkor meg ez van egy EB-második ellen.Jaja. Ez ma egy nagyon rossz meccs volt. De itt van máris egy játékos, aki elmondja, hogy milyen jók voltak az első félidőben. Holott a kapu közelébe sem jutottak.
Szokol
több mint 4 éve
Nem kell ezt túlcifrázni, ma szarok voltunk. Vagyis pontosabban nem hozta 3-4 játekos az extrát, akkor meg ez van egy EB-második ellen.
több mint 4 éve
ezt mindig szeretem, hogy az első/második félidő fasza volt. kár hogy nem 1 halfra mennek a meccsek.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…Nyilván csak véletlen, de legalább az UEFA bünti után jöhet egy FIFA is.
Heisman
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…és biztos lehet benne hogy nem veszik elő itthon
Heisman
de ha az uefa büntet megy a hiszti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Hát akik ott vannak se hoztak volna le jobb teljesítményt az angolok ellen 😉
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Szerintem ezt ne kezdjük el.
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Kurva jól benne volt a camera shotban a nácikarlendítéses úr…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nyilván a szabadrúgás.Mi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
gordon
több mint 4 éve
Nyilván nem kell a sárga földig proli módon anyázni de hazai 0:4 után azért elég szánalmas lenne dicsérni bárkit is.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie