Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
Fú de ócska ez a Real keret, de a Barca még nagyobb gödörben van. No Messi no Party.

Carvajalt meg kell kovessem, profi második félidőt hozott. Valverde meg ultra nagy király
FLZOLI
Igen, Carvajal sokat javul a City meccshez képest. Mondjuk a Barca játéktudásban jelenleg nincs a City szintjén.
De ennyit számít ha Kroos kezd, iszonyat nagy intelligenciája van ehhez a sporthoz. De kell is mondjuk ha a kőbuta Vinicius a pályán, csórikámnak egy jó döntése sem volt, ami bejött is kb. csak véletlen volt. De szerencsére amiben rossz az tanulható.

Szerintem is jó volt ter stegen, de nem látom mi indokolná Neuer lecserélését, ha nem hibázik.
eaglesmcnabb
Neuer havonta legalabb egyet potyazik az idenyben. Raadasul kepteleneszokni rola, hogy ne vedekezo kozeppalyast jatsszon, cselezget es bohockodik. Ha nem lenne a szovetseg kiskedvence azert, mert bayernes, realisan mar egy eve Ter Stegennek kellene vedenie a valogatottban. Neuert a neve tartja a kezdoben es a klubja.

Az egesz ott lett elbaszva amugy, hogy Hoeness elkezdett cirkuszolni, hogy nem fogja elengedni a jatekosait a valogatottba, ha szorakoznak veluk es padoznak, foleg Neuer, mert megis mit kepzelnek, hogy nem kezdetik. Szarhazi huzas volt nagyon.
Stez
Lehet, de ennyi erővel De Geát is ki lehetne rakni a spanyoloktól, mert rá is igaz a potyás leírásod.
Mondjuk világversenyen még nem láttam hogy a németek buktak volna akár csak egy meccset is Neuer miatt. Szóval ha én lennék a németek edzője én se cserélném le a jól bevált emberemet, akit ráadásul bírok is.
Azért ilyen esetben szerintem igenis játszik a szimpátia, ha nincs nagy különbség a 2 játékos között főleg egy nemzeti csapatnál. ÉS jelen esetben nincs klassziskülönbség.

Ne vicceljünk már, ter Stegen idén God módban nyomja, ő tartja még életben ezt a katalán egyletet.
Kb nincs is jelenleg olyan kapus, akit helyette racionális érvek mentén kellene választani egy csapatba. (Jó talán Oblak, de ő meg úgyse játszik az EB-n)
FLZOLI
Mondjuk szerintem pont ez a meccs volt az hogyha a szezon elején (általam is) szénné oltott courtois véd náluk, nálunk meg ter stegen akkor simán kikapunk.
Oblakban egyetértünk szerintem is a legjobb kapus jelenleg, de ter stegennél tudok fejből 2 jobb brazil kapust, egy costa ricait, és most már a belga is jobb szerintem.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ter Stegen mekkorát védett 😮
remélem ő lesz a kezdő az EB-n
Heisman Trophy
Aztán kapott két gólt a rövidre miközben Neuer elég jó formában van csak divat lett őt szidni.
csebi
ebből mondjuk az első talán megbocsátható. jól reagálta le a labda eredeti útvonalát, csak Piké szerencsétlenül ért bele.
slowmotion
A masodiknal se volt szerencseje.pont ugy pattant meg h a keze alatt ment el.ugyebar a realos mikozben csuszott rugott egy verholyagot...
Nalam is ter stegen lenne a kezdo.
ZoliMP
az első gólnál a beadás teljesen reális lehetőség volt, sőt be is akarta adni a csávó, arra szerintem jól mozdult TS, csak a flippert már nem tudta lereagálni.
a második gólnál jött ugyan a hullám, de a szöszi csókának erről fogalma sem volt, ott nagyon a rövidet kellett volna fogni, de felkínálta neki a kapus, az szerintem inkább kapushiba, mint nem.
slowmotion
Ne vicceljünk már, ter Stegen idén God módban nyomja, ő tartja még életben ezt a katalán egyletet.
Kb nincs is jelenleg olyan kapus, akit helyette racionális érvek mentén kellene választani egy csapatba. (Jó talán Oblak, de ő meg úgyse játszik az EB-n)

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 376 — Lucas Scott
Heisman Trophy
Aztán kapott két gólt a rövidre miközben Neuer elég jó formában van csak divat lett őt szidni.
csebi
ebből mondjuk az első talán megbocsátható. jól reagálta le a labda eredeti útvonalát, csak Piké szerencsétlenül ért bele.
slowmotion
A masodiknal se volt szerencseje.pont ugy pattant meg h a keze alatt ment el.ugyebar a realos mikozben csuszott rugott egy verholyagot...
ZoliMP
az első gólnál a beadás teljesen reális lehetőség volt, sőt be is akarta adni a csávó, arra szerintem jól mozdult TS, csak a flippert már nem tudta lereagálni.
a második gólnál jött ugyan a hullám, de a szöszi csókának erről fogalma sem volt, ott nagyon a rövidet kellett volna fogni, de felkínálta neki a kapus, az szerintem inkább kapushiba, mint nem.
slowmotion
Első gol igen nem az övé bravúr kategória, második viszont egyértelműen igen. csak ugye TSsel mostanában mki megengedő Neuerrel szemben meg elkepesztoen kritikus pedig sztem nem lehet kérdés h melyikük a jobb még idén a valogatottban.
Stez várom a havi potyakat (főleg h januárban tétmeccsen gólt sem kapott...) Elég sok bm meccset látok de leszámítva a Paderborn ellenit nem nagyon jut eszembe potya, bravúr viszont annál több,
ja és persze a szövetség valamint Low nagy kedvence a BM... Ezért fordulhat elő hogy állandóan sérült és komoly csapat ellen nem sokat mutató Reus az de pl a bomba formában levő Müller nem, itt is érvényesül ez?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Fú de ócska ez a Real keret, de a Barca még nagyobb gödörben van. No Messi no Party.

Carvajalt meg kell kovessem, profi második félidőt hozott. Valverde meg ultra nagy király
FLZOLI
Igen, Carvajal sokat javul a City meccshez képest. Mondjuk a Barca játéktudásban jelenleg nincs a City szintjén.
De ennyit számít ha Kroos kezd, iszonyat nagy intelligenciája van ehhez a sporthoz. De kell is mondjuk ha a kőbuta Vinicius a pályán, csórikámnak egy jó döntése sem volt, ami bejött is kb. csak véletlen volt. De szerencsére amiben rossz az tanulható.

Szerintem is jó volt ter stegen, de nem látom mi indokolná Neuer lecserélését, ha nem hibázik.
eaglesmcnabb
Neuer havonta legalabb egyet potyazik az idenyben. Raadasul kepteleneszokni rola, hogy ne vedekezo kozeppalyast jatsszon, cselezget es bohockodik. Ha nem lenne a szovetseg kiskedvence azert, mert bayernes, realisan mar egy eve Ter Stegennek kellene vedenie a valogatottban. Neuert a neve tartja a kezdoben es a klubja.

Az egesz ott lett elbaszva amugy, hogy Hoeness elkezdett cirkuszolni, hogy nem fogja elengedni a jatekosait a valogatottba, ha szorakoznak veluk es padoznak, foleg Neuer, mert megis mit kepzelnek, hogy nem kezdetik. Szarhazi huzas volt nagyon.

több mint 6 éve

FLZOLI

eaglesmcnabb
Vicces volt ahogy kroos mutogatott a golpassznál hogy fuss már te nyomi Vini 😊

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 592 — Cowboys fan
Heisman Trophy
csebi
slowmotion
ZoliMP
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska

FLZOLI

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 581
Heisman Trophy
csebi
slowmotion
több mint 6 éve
Heisman Trophy
csebi
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 376 — Lucas Scott
Heisman Trophy

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981

FLZOLI
Ezért ez enyhe túlzás, hogy ócska a keret. Mert nem a keret ócska, hanem Zidane használja szarul. Nem rotál, ugyan az a 13-14 játékos játszik folyamatosan a szezon eleje óta. Így a kezdők kb hulla fáradtak, a többiek meg nincsenek játékban. Megint ugyan ott tartunk, hogy 1-2 kivételtől eltekintve ugyan úgy a 3 bl-t nyert társasághoz ragaszkodik, nem tudja/akarja felfogni, hogy az a csapat már nem az igazi. Mit keres pl Benzema non-stop a pályán? Carvajal/Marcelo ugyan ez (oké, most mindketten viszonylag jók voltak, de nem sokon múlt, hogy Marcelo megint összehozzon a Barca-nak egy gólt, de most mázlija volt). És akkor kérdezhetném, miért nincs soha pályán Mariano vagy éppen Brahim, ha ők tipikusan azok a játékosok, akik akkor is megdöglenek a pályán, ha csak 3 percet kapnak (és megjegyzem elég hatékonyan játszik mindkettő)? Solari ha nem is volt egy edzőfejedelem, de elkezdte szépen beépíteni a fiatalokat, igaz volt egy csúfos hete ahol mindent elbukott, de egyáltalán nem játszott alatta rosszul a csapat. Erre jött Zidane, aki a fiatalok nagy részét elpaterolta, és elővette a régi játszótársakat. Az az egy mázlija van, hogy a Barca is egy hulladék, különben megint vagy 10 pont mínuszban lennénk a bajnokságban.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve

FLZOLI
amikor felrajzolták Messi hőtérképét, a két tizenhatos között egész nagy területen volt piros. no igen, mert az első félidőben a bal oldali tizenhatos és a félpálya között mozgott, a másodikban meg a félpálya és a jobb oldali tizenhatos között, és ez tényleg egész korrekt képet ad ki összesítve.
slowmotion
Hülyeség a hoterkep, ha vegigsétálom a meccset akkor is azt mutatja hogy bejatszottam az egész pályát... Baromi gyenge volt Messi, hátul állandóan elszórták a labdákat, csatár pedig ugyan úgy nincs mint a Realnál.

több mint 6 éve

FLZOLI
amikor felrajzolták Messi hőtérképét, a két tizenhatos között egész nagy területen volt piros. no igen, mert az első félidőben a bal oldali tizenhatos és a félpálya között mozgott, a másodikban meg a félpálya és a jobb oldali tizenhatos között, és ez tényleg egész korrekt képet ad ki összesítve.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 634 — Amerikai sportok rajongója
Végre győzelem az El Classicon!! Második félidő alapján teljesen megérdemelten.
több mint 6 éve
azé' milyen vicces, ehhez a gólhoz is az kellett, hogy elcsússzon a gyerek, és eltörje a labdát.

mint ahogy nyilván 1-0 után már nem hajtott annyira a Real, de ha Miszter Sakira nem segíti beljebb a labdát, akkor a balszélső gyerek azt is elcseszi.

a Barszelóna elég sokáig rázta a pofonfát ahhoz, hogy leessen a termés, aztán csodálkoznak, hogy végre sikerrel jártak. hja, a nagy számok törvénye, ugye.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Megvaaaan!😀

Ezt nem gondoltam volna, de szép volt! Amúgy ezért kell ennyire hanyagolni Mariano-t, ugye kedves Zidane?

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
megérdemelték balfszok vagyunk............de még nincs vége a bajnokságnak 😊 remélem 😛
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Marcelo mekkorát védekezett, ilyet is rég láttam

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
csodálom, hogy eddig nem lőtt egyet rendszeresen üresen maradt szánalmas.....................
több mint 6 éve
egész mozgalmas kis meccs lett. mondjuk szerintem nem merem kitartani a 0,5 underes tippemet, kicsit sok itt a lövés, egy csak be fog akadni
slowmotion
Szép volt !
ozibozi
de nyilván egy megpattanóból
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 399
egész mozgalmas kis meccs lett. mondjuk szerintem nem merem kitartani a 0,5 underes tippemet, kicsit sok itt a lövés, egy csak be fog akadni
slowmotion
Szép volt !
több mint 6 éve
több mint 6 éve
most bajok vannak....
több mint 6 éve
húúúúúú Ter Stegen