Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
A véleménye érdekel, mert a csapata látványosan visszaesett, és gyengébb teljesítményt nyújt, mint Nikolics utolsó időszakában. És nem értem, viszont érdekelne hogy látja.
Nem kell minden topikban megkóstolnod.
LoveSobri
Nem eszek emberhúst, tiltja a Biblia. Légy szíves máskor ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!

Köszönöm.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
petey, Carillo-t mikor menesztitek?
LoveSobri
vicces hogy ha egy csapat gyengélkedik akkor mindig megkérdezed az egyik szurkolóját hogy mikor menesztik a HC-t, Mintha a szurkolók belelátnának a vezetőség fejébe. 😀
eaglesmcnabb
A véleménye érdekel, mert a csapata látványosan visszaesett, és gyengébb teljesítményt nyújt, mint Nikolics utolsó időszakában. És nem értem, viszont érdekelne hogy látja.
Nem kell minden topikban megkóstolnod.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem vártam, hogy sokáig tartson a Műringyó mánia, de azért ennél kicsit tovább reméltem, ha már őt hozták..................................😕
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
dande
Ha nem csapat, akkor mi? Teljesen szét vannak esve hetek óta, lecumiztat lassan mindenki, így meg az EL se lesz meg.
Legrosszabb döntés volt José egy ilyen csapatnak..
LoveSobri
Nem Joseval van a baj, elotte Pochettinoval is egy kalap szar volt mar ket honapja a Spurs. Ott mar egy ideje nem az edzo szemelyen van a hangsuly, lehet, hogy a jatekosok kergultek meg, de az is, hogy a Spurs vezetosegeben van kaosz, ami kihat a csapatra. Nem tudom, de mivel sokadik edzovel is ugyanaz a fos van, az arra mutat, hogy a problemat mashol kell keresni.

Illetve azert azt adjuk hozza, hogy Kane kiesese oriasi csapat, ami utan meg kiesett Szon is. Ugyhogy nekik most ilyen teren is osszejott minden.
Stez
Ott volt sok évig Poch, aki egy középcsapatból épített egy bl döntőset. Ez Mouval összesen 2. 😀 Vagy ide számolod az előtte lévő időszakot is? Szerintem az full nem függ össze a mostani Spursszel.

Amúgy meg hány csapatnál kell még betliznie Mou-nak, hogy te is belásd, hogy nem tartozik már a világ élvonalába?
dugo93
Erre most nem tudok mit irni, ha egyszer lathatoan nem ertelmezted rendesen, amit irtam, es reagaltal masra. 😊

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 639
Nem vártam, hogy sokáig tartson a Műringyó mánia, de azért ennél kicsit tovább reméltem, ha már őt hozták..................................😕
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
dande
Ha nem csapat, akkor mi? Teljesen szét vannak esve hetek óta, lecumiztat lassan mindenki, így meg az EL se lesz meg.
LoveSobri
Nem Joseval van a baj, elotte Pochettinoval is egy kalap szar volt mar ket honapja a Spurs. Ott mar egy ideje nem az edzo szemelyen van a hangsuly, lehet, hogy a jatekosok kergultek meg, de az is, hogy a Spurs vezetosegeben van kaosz, ami kihat a csapatra. Nem tudom, de mivel sokadik edzovel is ugyanaz a fos van, az arra mutat, hogy a problemat mashol kell keresni.

Illetve azert azt adjuk hozza, hogy Kane kiesese oriasi csapat, ami utan meg kiesett Szon is. Ugyhogy nekik most ilyen teren is osszejott minden.
Stez
Ott volt sok évig Poch, aki egy középcsapatból épített egy bl döntőset. Ez Mouval összesen 2. 😀 Vagy ide számolod az előtte lévő időszakot is? Szerintem az full nem függ össze a mostani Spursszel.

Amúgy meg hány csapatnál kell még betliznie Mou-nak, hogy te is belásd, hogy nem tartozik már a világ élvonalába?

több mint 6 éve
LoveSobri
vicces hogy ha egy csapat gyengélkedik akkor mindig megkérdezed az egyik szurkolóját hogy mikor menesztik a HC-t, Mintha a szurkolók belelátnának a vezetőség fejébe. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 263 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
dande
LoveSobri

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
dande
LoveSobri
Tökéletes döntés volt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
dande
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 883 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Rossz nézni a csapatot..
LoveSobri
[/b]
A mit....?
több mint 6 éve
dande
Rossz nézni a csapatot..
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 308 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Paks - Honvéddal gyilkolni lehetett volna.
LoveSobri
Szóval csak a szokásos idei Honvéd meccs színvonal.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558
 twitter.com/ClayTravis/status/1235192497162399744
empty taxi
Annyira jól összefoglalta a véleményemet. Kikészít, hogy bárhova megyek, 3-4 perc múlva hallok egy beszélgetést erről a témáról... persze csak a rettegés megy, mert a migrik meg a gólya behozza.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 883 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Orosz
Török
Szerb
Magyar

Erős túrák 😀
Kenny
Pont akartam írni. Vannak itt régről gyökerező sérelmek 😊
Meg kell baszni mindet, nyugodjon a néplélek.
warr_b
Baráti ország mind! Milyen sérelmekről beszélsz?
VanillaSky
Ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊

Amúgy az oroszokkal is asszem '93-ban játszottunk utoljára tétmeccset... de a törökökkel is 7 éve.
warr_b
Gondolom arra érte, hogy urunk és parancsolónk milyen jó viszonyt ápol az oroszokkal és a törökökkel. 😀
roberto23
Viktor urunk sikeressé teszi a focinkat, csak leszopja Putyint és Erdogant és egyből jön a csoportgyőzelem 😀
Heisman Trophy
Már leszopta mindkettőt, de úgy néz ki nem csak meg, de át is baszták.
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A viccek topicba is mehetett volna

twitter.com/UEFA/status/1235220271411466241

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/ClayTravis/status/1235192497162399744

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A Paks - Honvéddal gyilkolni lehetett volna.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265
(Tölgypajzsos) Thorin Bot Is.

Mondjuk úgy néz ki, mint aki épp egy román böriből szabadult volna kábszerdílerkedés miatt. Látszik a tekintetén, hogy nem szeretne visszamenni.

Persze Mennyei Bélás edző még így is lehet...
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 926 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Vajon hány éves a képen látható korábbi labdarúgó? Ennyire megviselte vajon az mb1 és 2?

| 42 |
r.baggio
reális, Zámbó Jimmy a KIRÁLY 43 volt mikor meghalt, ő is kinézett vagy 60-nak 😀
eaglesmcnabb
Amúgy ez kicsoda? Nem ismerem fel 😀
peach
Kurt Russell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Vajon hány éves a képen látható korábbi labdarúgó? Ennyire megviselte vajon az mb1 és 2?

| 42 |
r.baggio
eaglesmcnabb
peach
http://m.nemzetisport.hu/data/cikk/2/75/10/53/cikk_2751053/Botis.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)

| 42 |
r.baggio
eaglesmcnabb

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve

| 42 |
r.baggio

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 376 — Lucas Scott
Elég szar menetrend kb két legrosszabb meccs

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Orosz
Török
Szerb
Magyar

Erős túrák 😀
Kenny
Pont akartam írni. Vannak itt régről gyökerező sérelmek 😊
Meg kell baszni mindet, nyugodjon a néplélek.
warr_b
Baráti ország mind! Milyen sérelmekről beszélsz?
VanillaSky
Ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊

Amúgy az oroszokkal is asszem '93-ban játszottunk utoljára tétmeccset... de a törökökkel is 7 éve.
warr_b
Gondolom arra érte, hogy urunk és parancsolónk milyen jó viszonyt ápol az oroszokkal és a törökökkel. 😀
roberto23
Lehet, csak akkor szóljanak majd a kilátogatóknak is, mert hiphopp repkedni fognak a zártkapuk 😁
warr_b
Szerintem itt még a koronavírusnak sem kell közbenjárnia, hogy instant zártkapus fordulókat rendezzenek. Az is lehet, hogy még a kerítés is szögesdrót lesz...
Fast Willie
Tényleg, az orosz-török viszony is necces... az orosz-szerb barátásgról nincs infóm.

Amúgy a menetrend:

szeptember 3., 20:45 : Oroszország - Szerbia
szeptember 3., 20:45 : Törökország - Magyarország

szeptember 6., 18:00 : Magyarország - Oroszország
szeptember 6., 20:45 : Szerbia - Törökország

október 9., 20:45 : Oroszország - Törökország
október 9., 20:45 : Szerbia - Magyarország

október 12., 20:45 : Oroszország - Magyarország
október 12., 20:45 : Törökország - Szerbia

november 14., 18:00 : Törökország - Oroszország
november 14., 20:45 : Magyarország - Szerbia

november 17., 20:45 : Magyarország - Törökország