Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Tejesember
256
Vinicius magyar allampolgar.Kell vmilyen nyelvvizsga?Angolul adott interjut..Az úgy akkor szép, ha angolul adott, mivel hivatalosan magyarul lehet csak. Argentín ismerősöm is ezzel szív évek óta, mert megakarná szerezni a kettős állampolgárságot, de nem tud olyan szinten magyarul, amivel meg tudná szerezni.
ZoliMP
több mint 7 éve
de miért az ország legjobb középcsatára, Juhász Roland a befejező a hail marynél?Juhász màr régen gáz, és ha sokat okoskodik, már régen kapott volna. Ő tényleg gáz...
shawnka
több mint 7 éve
"Közel volt a fehérvári futballcsoda Athénban, az első meccs nevetséges olasz bírói ítéletei döntötték el a párharcot."Büdös férgek és pont.
www.origo.hu/sport/futball/20180828-labdarugas-bajnokok-ligaja-aek-athen-mol-vidi-osszefoglalo.html
Szerintem rohadt kártékony ez az egész közeg, hogy már megint a körülményekre kenik a kiesést. Pont az ilyen meccsekből lehet sokat tanulni, meg kiolvasni a javítandót, erre megy az elvakult ajnározás és a bírózás...
Minden esetre jó volt ügyes és taktikus magyar csapatot látni, remélhetőleg az EL-ben tovább tudnak majd fejlődni.
flzoli
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Vinicius magyar allampolgar.Kell vmilyen nyelvvizsga?Angolul adott interjut..Valaki mondja már meg, hogy Negot miért nem honosítjuk?Francicat egy Trianon súlytotta országban Nemzeti kormány alatt, fél migráncs felmenőktől? Noormális 😉 😛
gordon
dande
több mint 7 éve
Valaki mondja már meg, hogy Negot miért nem honosítjuk?Francicat egy Trianon súlytotta országban Nemzeti kormány alatt, fél migráncs felmenőktől? Noormális 😉 😛
gordon
több mint 7 éve
"Közel volt a fehérvári futballcsoda Athénban, az első meccs nevetséges olasz bírói ítéletei döntötték el a párharcot."www.origo.hu/sport/futball/20180828-labdarugas-bajnokok-ligaja-aek-athen-mol-vidi-osszefoglalo.html
Szerintem rohadt kártékony ez az egész közeg, hogy már megint a körülményekre kenik a kiesést. Pont az ilyen meccsekből lehet sokat tanulni, meg kiolvasni a javítandót, erre megy az elvakult ajnározás és a bírózás...
Minden esetre jó volt ügyes és taktikus magyar csapatot látni, remélhetőleg az EL-ben tovább tudnak majd fejlődni.
több mint 7 éve
Azért ez a két majdnem egy estére kicsit sok volt nekem........A Vidi legalább vitézkedhet tovább.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Ez fasza volt, komoly teljesítmény.Amúgy Fiola nettó emberhátrány, a helyére kéne egy normális ember a csoportkörre és ott is lehetne gyűjteni a pontokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Bármit is kommunikálnak a retardált sportigazgatók (pölö Orosz a fradinál) a Vidi és a Fradi költségvetése már simán benne van az európai középmezőnyben, senki sincs olyan nagy erőfölényben abban a kategóriában.Ahhoz nagyon sok kellene, hogy tempoban eljussunk erre a szintre. Bár ez az AEK is csak periodusokban volt jó, periodusokban meg a Vidi. Egy görög bajnoktól többet várnék.Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
De. Lesz 6 meccs, szóval nagy siker a Vidié. S bár pénzügyileg rosszabb az EL, de lesz esély meccset, meccseket nyerni. A BL-ben azért ez nem feltétlenül lenne így.
tüsi91
flzoli
tüsi91
Az AEK sem lóg felfelé ki abból a halmazból szerintem.
több mint 7 éve
Valaki mondja már meg, hogy Negot miért nem honosítjuk?
több mint 7 éve
De legalább jövő héttől már lesznek normális meccsek is, nem ilyen fürdőskurvákat kell nézegetni

több mint 7 éve
Ahhoz nagyon sok kellene, hogy tempoban eljussunk erre a szintre. Bár ez az AEK is csak periodusokban volt jó, periodusokban meg a Vidi. Egy görög bajnoktól többet várnék.Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
De. Lesz 6 meccs, szóval nagy siker a Vidié. S bár pénzügyileg rosszabb az EL, de lesz esély meccset, meccseket nyerni. A BL-ben azért ez nem feltétlenül lenne így.
tüsi91
flzoli
több mint 7 éve
Én nem akarom senkire fogni, de amikor elment karbantartani az oldal még Fucsó is jól állt és itt is jött az egyenlítés.

több mint 7 éve
Lásd a fogyatékos stúdió vendégek, egyből azt veszik elő...Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
tüsi91
flzoli
több mint 7 éve
Amúgy a Nego-Lazovic tengely elől simán top kategória (mármint az európai középmezőnyben). Jó lenne ha közéjük kerülne a bosnyák csatár.
több mint 7 éve
Érdekes dolog ez a magyar csapatoknál egy kiállítás mindig megzavarja a fejeket. Ha az ellenféltől küldenek ki valakit akkor is. A pirosig olyan negyed órát toltak, hogy csak az volt a kérdés mikor jön a gól. A piros után meg ész nélkül elkezdtek kapkodni. Meg egy kis szerencse sem ártott volna.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
tüsi91
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tudjátok, nem vagyok Vidi szurkoló, de most megemelem a nem létező kalapom, nagyon jól játszottak, az első meccs utolsó 30 percében, és idegenben is, főleg 1-0 után, nem adták fel. Az emberelőnyt már nem tudták kihasználni, mindenki a seggén vette a levegőt, de ha Danko a rövidbe tekeri, még most is menne a meccs... óriási ziccer volt...
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Oszinten..Huszti balfaszsaga es Fiola huyesegei miatt -is- tortent ez. No meg mar megint nem csereltek csak egyet. A pad nagyon rovid.most jon egy csatar, de "keson"?
több mint 7 éve
Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.De. Lesz 6 meccs, szóval nagy siker a Vidié. S bár pénzügyileg rosszabb az EL, de lesz esély meccset, meccseket nyerni. A BL-ben azért ez nem feltétlenül lenne így.
több mint 7 éve
Jó volt ez. Lehet tapasztalatot szerezni az el ben és beépíteni a bosnyák csatárgyereket
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Köszi Huszti, jó hogy hazajöttél...........
több mint 7 éve
azért egy Chelsea - Vidire lehet kimennék 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Éretlen még erre kicsit a Vidi, ez az AEK semmivel sem jobb csapat, csak rutinosabb.