Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Tejesember 256
Vinicius magyar allampolgar.Kell vmilyen nyelvvizsga?Angolul adott interjut..
ZoliMP
Az úgy akkor szép, ha angolul adott, mivel hivatalosan magyarul lehet csak. Argentín ismerősöm is ezzel szív évek óta, mert megakarná szerezni a kettős állampolgárságot, de nem tud olyan szinten magyarul, amivel meg tudná szerezni.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 211
de miért az ország legjobb középcsatára, Juhász Roland a befejező a hail marynél?
shawnka
Juhász màr régen gáz, és ha sokat okoskodik, már régen kapott volna. Ő tényleg gáz...
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 211
"Közel volt a fehérvári futballcsoda Athénban, az első meccs nevetséges olasz bírói ítéletei döntötték el a párharcot."

www.origo.hu/sport/futball/20180828-labdarugas-bajnokok-ligaja-aek-athen-mol-vidi-osszefoglalo.html

Szerintem rohadt kártékony ez az egész közeg, hogy már megint a körülményekre kenik a kiesést. Pont az ilyen meccsekből lehet sokat tanulni, meg kiolvasni a javítandót, erre megy az elvakult ajnározás és a bírózás...

Minden esetre jó volt ügyes és taktikus magyar csapatot látni, remélhetőleg az EL-ben tovább tudnak majd fejlődni.
flzoli
Büdös férgek és pont.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 546
Valaki mondja már meg, hogy Negot miért nem honosítjuk?
gordon
Francicat egy Trianon súlytotta országban Nemzeti kormány alatt, fél migráncs felmenőktől? Noormális 😉 😛
dande
Vinicius magyar allampolgar.Kell vmilyen nyelvvizsga?Angolul adott interjut..
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 576 — Így remélem megfelelek nektek.....
gordon
Francicat egy Trianon súlytotta országban Nemzeti kormány alatt, fél migráncs felmenőktől? Noormális 😉 😛
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Közel volt a fehérvári futballcsoda Athénban, az első meccs nevetséges olasz bírói ítéletei döntötték el a párharcot."

www.origo.hu/sport/futball/20180828-labdarugas-bajnokok-ligaja-aek-athen-mol-vidi-osszefoglalo.html

Szerintem rohadt kártékony ez az egész közeg, hogy már megint a körülményekre kenik a kiesést. Pont az ilyen meccsekből lehet sokat tanulni, meg kiolvasni a javítandót, erre megy az elvakult ajnározás és a bírózás...

Minden esetre jó volt ügyes és taktikus magyar csapatot látni, remélhetőleg az EL-ben tovább tudnak majd fejlődni.

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 283 — Bears & Illinois fan
Azért ez a két majdnem egy estére kicsit sok volt nekem........
A Vidi legalább vitézkedhet tovább.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 546
Kozben ket kiallitas az AEK-nal.
Keson jott 😀
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 292 — Keep pounding
Ez fasza volt, komoly teljesítmény.
Amúgy Fiola nettó emberhátrány, a helyére kéne egy normális ember a csoportkörre és ott is lehetne gyűjteni a pontokat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Kár a 30 perc emberhátrányért Pesten. Ott ment el.

De. Lesz 6 meccs, szóval nagy siker a Vidié. S bár pénzügyileg rosszabb az EL, de lesz esély meccset, meccseket nyerni. A BL-ben azért ez nem feltétlenül lenne így.
tüsi91
Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
flzoli
Ahhoz nagyon sok kellene, hogy tempoban eljussunk erre a szintre. Bár ez az AEK is csak periodusokban volt jó, periodusokban meg a Vidi. Egy görög bajnoktól többet várnék.
tüsi91
Bármit is kommunikálnak a retardált sportigazgatók (pölö Orosz a fradinál) a Vidi és a Fradi költségvetése már simán benne van az európai középmezőnyben, senki sincs olyan nagy erőfölényben abban a kategóriában.
Az AEK sem lóg felfelé ki abból a halmazból szerintem.

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De legalább jövő héttől már lesznek normális meccsek is, nem ilyen fürdőskurvákat kell nézegetni

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

De. Lesz 6 meccs, szóval nagy siker a Vidié. S bár pénzügyileg rosszabb az EL, de lesz esély meccset, meccseket nyerni. A BL-ben azért ez nem feltétlenül lenne így.
tüsi91
Ez szerintem megint önámítás csak. Pont az lenne a legjobb, ha ebből tanulna a csapat, és nem egy kifogás köré húznák fel a kiesést. Amikor nagyon megnyomta az athéni csapat, akkor kb. csak nyomozta a labdát a Vidi, ebben kéne fejlődni még
flzoli
Ahhoz nagyon sok kellene, hogy tempoban eljussunk erre a szintre. Bár ez az AEK is csak periodusokban volt jó, periodusokban meg a Vidi. Egy görög bajnoktól többet várnék.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én nem akarom senkire fogni, de amikor elment karbantartani az oldal még Fucsó is jól állt és itt is jött az egyenlítés.

több mint 7 éve

tüsi91
flzoli
Lásd a fogyatékos stúdió vendégek, egyből azt veszik elő...

több mint 7 éve
Amúgy a Nego-Lazovic tengely elől simán top kategória (mármint az európai középmezőnyben). Jó lenne ha közéjük kerülne a bosnyák csatár.

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 828 — a new hope (again)
Érdekes dolog ez a magyar csapatoknál egy kiállítás mindig megzavarja a fejeket. Ha az ellenféltől küldenek ki valakit akkor is. A pirosig olyan negyed órát toltak, hogy csak az volt a kérdés mikor jön a gól. A piros után meg ész nélkül elkezdtek kapkodni. Meg egy kis szerencse sem ártott volna.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve

tüsi91

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tudjátok, nem vagyok Vidi szurkoló, de most megemelem a nem létező kalapom, nagyon jól játszottak, az első meccs utolsó 30 percében, és idegenben is, főleg 1-0 után, nem adták fel. Az emberelőnyt már nem tudták kihasználni, mindenki a seggén vette a levegőt, de ha Danko a rövidbe tekeri, még most is menne a meccs... óriási ziccer volt...
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 546
Oszinten..Huszti balfaszsaga es Fiola huyesegei miatt -is- tortent ez. No meg mar megint nem csereltek csak egyet. A pad nagyon rovid.most jon egy csatar, de "keson"?
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó volt ez. Lehet tapasztalatot szerezni az el ben és beépíteni a bosnyák csatárgyereket
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Köszi Huszti, jó hogy hazajöttél...........
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 718 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azért egy Chelsea - Vidire lehet kimennék 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Éretlen még erre kicsit a Vidi, ez az AEK semmivel sem jobb csapat, csak rutinosabb.