Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Igen.Remélem így Mbappe jön, és Bale marad!Mbappe fekete.
eaglesmcnabb
Szerinted változott már ennyit a világ Madridban?
Sobri Jóska
Egyéb kérdés ?
Neymar amúgy gyanúsabb!
több mint 7 éve
Remélem így Mbappe jön, és Bale marad!Mbappe fekete.
eaglesmcnabb
Szerinted változott már ennyit a világ Madridban?
több mint 7 éve
Remélem így Mbappe jön, és Bale marad!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
CR jön a Juvéba, hivatalos 😊 "Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ha be is válik egyből ( amire nemsok esély van lásd a többi Dél Amerikából vett játékost, najó talán Neymar volt az egyetlen kivétel ,de élből tudnék sorolni vagy 3at aki totál kapufa) még akkor is nagyon vékonyak vagyunk középen. Nagyon örülnék ha Thiago hazajönne, de titkon reménykedem egy James-ben. És akkor ott tartunk, hogy megint kell egy robotolós kp Paulinho helyére.Vmiért én is erre gondoltam 😀ezt hívják úgy, hogy pofátlan pénzmosás az egész világ szeme láttára 😀Ja még 10 millát nyertek is 😛Engem az jobban meglep - ha igazak a hírek - hogy a Barca nem, veszteséggel zárt az üzleten... 😊Ne már Paulinho vissza Kínába...franc se érti ezt. Nyilván a pénz, de akkor is...szerettem a játékát....Jol csinalta. Visszament a Barcaba, megmutatta, hogy nem szar, mint ahogy a spursos beegese utan gondoltak sokan, visszaverekedte magat a valogatottba, mindekozben mindjart 30 eves, meg van harom, max negy ev benne es megkapta azt a lehetoseget, hogy egy eletre gazdag legyen. Valami evi 15 millio euro korul kap, konkretan tobb topliga sztarjat is siman lekorozi ezzel a penzzel. Elete lehetosege ez, megragadta. Tokre ertheto.
dande
Stez
Sinisa
dande
Kenny
Sebaj, megjött a 21 éves Arthur a Gremioból, Lib kupát már nyert. Reméljük Arthur nem lesz arturó 😊
dande
Szerkesztette: Kenny
több mint 7 éve
A mezszponzoros sztorit Én Iniestàrol hallottam.F. Torres a Felkelő Nap Hazàjàban folytatta.kedvenc játékosom lesz mindig a Kölyök. már tavasszal volt róla szó, hogy odamegy, egy időben talán az Atletinek volt vmi japán mez szponzora ezért lehet, hogy ott ismerik, és egy csapat túl fizetett érte, hogy odamenjen ne pedig USA-ba. ha nem láttam volna a BM-Atleticó elődöntőn, ahogy tizit hibázik, most mehetnék oda, hogy még utoljára lássam 😊
A Japànok visszatérnek az "öreg" európai és /brazil/ jàtékosok igazolàsàhoz?
Azt tudom, hogy talàn a tengeren túl Ők kezdték t az ilyen igazolàsokat. De mostanàban kinàról és az MLS-ről lehetett hallani.
Vagy lemaradtam valamiről?
Fattyu
csebi
több mint 7 éve
F. Torres a Felkelő Nap Hazàjàban folytatta.kedvenc játékosom lesz mindig a Kölyök. már tavasszal volt róla szó, hogy odamegy, egy időben talán az Atletinek volt vmi japán mez szponzora ezért lehet, hogy ott ismerik, és egy csapat túl fizetett érte, hogy odamenjen ne pedig USA-ba. ha nem láttam volna a BM-Atleticó elődöntőn, ahogy tizit hibázik, most mehetnék oda, hogy még utoljára lássam 😊
A Japànok visszatérnek az "öreg" európai és /brazil/ jàtékosok igazolàsàhoz?
Azt tudom, hogy talàn a tengeren túl Ők kezdték t az ilyen igazolàsokat. De mostanàban kinàról és az MLS-ről lehetett hallani.
Fattyu
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
én ott tartottam h paksbajnerrel mi a helyzet?állítólag lép a BvB 2-ből is, mer nem kell
rég néztem róla infot 😀
Negritis
#JC6
erre látom h volt modena is azóta😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
bajnerrel mi a helyzet?állítólag lép a BvB 2-ből is, mer nem kell
rég néztem róla infot 😀
Negritis
több mint 7 éve
bajnerrel mi a helyzet?rég néztem róla infot 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
F. Torres a Felkelő Nap Hazàjàban folytatta.A Japànok visszatérnek az "öreg" európai és /brazil/ jàtékosok igazolàsàhoz?
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Tajti vitorlájába a szelet eddig is az apja fújta, ő intézte a kapcsolatai végett a la masiat is. A gyerek odaért akkora pofával mint a bécsi kapu, meglepő módon egyből ki is közösítették. Semmi meglepetés nincs abban, hogy most miskolcra tart. Amúgy a hasonlóság abban van ottóval, hogy ő is kb ugyanezt a stílust vezette elő barcelonaban.azért az más. Vincze Ottó 23 évesen fél szezonra ment a Barcelona B csapatához. Tajti meg 15 évesen ha jól emlékszem és lehúzott a Masian 2 évet kb. de ettől függetlenül elég szomorú, hogy ezt a srácot kikhez hasonlították, meg milyen játékos lehet belőle, erre csak egy kiesőjelölt csapatba kell Magyarországon is.Vincze OttóErre mondjuk kiváncsi lennék mit ér egy Barcelona képzés az NB1-ben.mai sajtohir, de ide passzol..de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Érdekes, de egyben szomorú történet ez.
Kenny
Tejesember
slowmotion
Buzsy sem volt rossz aztan szetment a terde. Gera? Szalainak is volt egy nagy serulese..de ezt tobbszor leirtam mar.Hajnalnak is...Egyedul DB7 birta ki nagyobb kihagyas nelkul.
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-tajti-matyas-miskolcon-folytatja-2646187
ZoliMP
Kenny
peach
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Vmiért én is erre gondoltam 😀ezt hívják úgy, hogy pofátlan pénzmosás az egész világ szeme láttára 😀Ja még 10 millát nyertek is 😛Engem az jobban meglep - ha igazak a hírek - hogy a Barca nem, veszteséggel zárt az üzleten... 😊Ne már Paulinho vissza Kínába...franc se érti ezt. Nyilván a pénz, de akkor is...szerettem a játékát....Jol csinalta. Visszament a Barcaba, megmutatta, hogy nem szar, mint ahogy a spursos beegese utan gondoltak sokan, visszaverekedte magat a valogatottba, mindekozben mindjart 30 eves, meg van harom, max negy ev benne es megkapta azt a lehetoseget, hogy egy eletre gazdag legyen. Valami evi 15 millio euro korul kap, konkretan tobb topliga sztarjat is siman lekorozi ezzel a penzzel. Elete lehetosege ez, megragadta. Tokre ertheto.
dande
Stez
Sinisa
dande
Kenny
Sebaj, megjött a 21 éves Arthur a Gremioból, Lib kupát már nyert. Reméljük Arthur nem lesz arturó 😊
több mint 7 éve
azért az más. Vincze Ottó 23 évesen fél szezonra ment a Barcelona B csapatához. Tajti meg 15 évesen ha jól emlékszem és lehúzott a Masian 2 évet kb. de ettől függetlenül elég szomorú, hogy ezt a srácot kikhez hasonlították, meg milyen játékos lehet belőle, erre csak egy kiesőjelölt csapatba kell Magyarországon is.Vincze OttóErre mondjuk kiváncsi lennék mit ér egy Barcelona képzés az NB1-ben.mai sajtohir, de ide passzol..de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
slowmotion
Buzsy sem volt rossz aztan szetment a terde. Gera? Szalainak is volt egy nagy serulese..de ezt tobbszor leirtam mar.Hajnalnak is...Egyedul DB7 birta ki nagyobb kihagyas nelkul.
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-tajti-matyas-miskolcon-folytatja-2646187
ZoliMP
Kenny
peach
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Vincze OttóErre mondjuk kiváncsi lennék mit ér egy Barcelona képzés az NB1-ben.mai sajtohir, de ide passzol..de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
slowmotion
ZoliMP
ZoliMP
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
www.instagram.com/p/BlBpnBbgJoh/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
ezt hívják úgy, hogy pofátlan pénzmosás az egész világ szeme láttára 😀Ja még 10 millát nyertek is 😛Engem az jobban meglep - ha igazak a hírek - hogy a Barca nem, veszteséggel zárt az üzleten... 😊Ne már Paulinho vissza Kínába...franc se érti ezt. Nyilván a pénz, de akkor is...szerettem a játékát....Jol csinalta. Visszament a Barcaba, megmutatta, hogy nem szar, mint ahogy a spursos beegese utan gondoltak sokan, visszaverekedte magat a valogatottba, mindekozben mindjart 30 eves, meg van harom, max negy ev benne es megkapta azt a lehetoseget, hogy egy eletre gazdag legyen. Valami evi 15 millio euro korul kap, konkretan tobb topliga sztarjat is siman lekorozi ezzel a penzzel. Elete lehetosege ez, megragadta. Tokre ertheto.
dande
Stez
Sinisa
dande
több mint 7 éve
Erre mondjuk kiváncsi lennék mit ér egy Barcelona képzés az NB1-ben.mai sajtohir, de ide passzol..de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
slowmotion
ZoliMP
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
mai sajtohir, de ide passzol..de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
slowmotion
ZoliMP
több mint 7 éve
hvg.hu/sport/20180709_Mennyire_ismeri_a_foci_szabalyait_Tesztelje

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Ja még 10 millát nyertek is 😛Engem az jobban meglep - ha igazak a hírek - hogy a Barca nem, veszteséggel zárt az üzleten... 😊Ne már Paulinho vissza Kínába...franc se érti ezt. Nyilván a pénz, de akkor is...szerettem a játékát....Jol csinalta. Visszament a Barcaba, megmutatta, hogy nem szar, mint ahogy a spursos beegese utan gondoltak sokan, visszaverekedte magat a valogatottba, mindekozben mindjart 30 eves, meg van harom, max negy ev benne es megkapta azt a lehetoseget, hogy egy eletre gazdag legyen. Valami evi 15 millio euro korul kap, konkretan tobb topliga sztarjat is siman lekorozi ezzel a penzzel. Elete lehetosege ez, megragadta. Tokre ertheto.
dande
Stez
Sinisa
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
de ez a legtobb magyarra igaz. Ahogy regen mondtak "mugecibol" vannak.meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
slowmotion
több mint 7 éve
meg hát ha üvegből vagy, akkor nem fogsz sokat játszani.nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
nagysfoci.blog.hu/2018/07/08/mervo_bence_a_magyar_golkiraly_aki_keptelen_volt_befutni_azt_a_palyat_amit_vartak_toleSajnálom Mervót, sok reményt fűztem hozzá én is. Reménykedtem benne, hogy sikerül kitörnie a posványból, de az visszarántotta. Valószínűleg nála is előjött, hogy olyan lemaradásban volt a külföldi csapatoknál a vetélytársaival, ami miatt már nem érte meg foglalkozni velük.
Kenny