Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
De Gea szerencsére nyomja felfelé Alisson árát. 😉
dawyd728
Ja, csak Alisson fele olyan jó kapus se lesz soha mint De Gea 😊

több mint 7 éve
dawyd728 4 167
De Gea szerencsére nyomja felfelé Alisson árát. 😉
több mint 7 éve
Azért egy Gulácsi-Kádár-Orban-Korcsmár/Vinicius/Otigba-akárki védelem nem lenne szar.
Kenny
Messze a legjobb dolog, ami a magyar válogatottal történt az eb óta...
r.baggio
A legjobb dolog az lenne ha Rossit kineveznék holnap szövkapnak.
Kenny
Akkor mar jojjon Lanza is.
4231
Gula
Korhut/Fiola-Kadar-Orban-Korcsmar
Nagy-Vadocz/Patkai
Lanza-Szoboszlai-Sallai/Salloi/Dzsudzsak
Szalai/Niko

Vagy
433
Gula
Nagy-Vadocz-Szoboszlai
Lanza-Niko-Sallai/Salloi/Dzsudzsak
Borbinho
Nem véletlenül mondogatja ő is, hogy jönne. Jöhet a Fradiba meg a válogatottba.

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért egy Gulácsi-Kádár-Orban-Korcsmár/Vinicius/Otigba-akárki védelem nem lenne szar.
Kenny
r.baggio
Kenny
Akkor mar jojjon Lanza is.
4231
Gula
Nagy-Vadocz/Patkai
Lanza-Szoboszlai-Sallai/Salloi/Dzsudzsak
Szalai/Niko

Vagy
433
Gula
Nagy-Vadocz-Szoboszlai
Lanza-Niko-Sallai/Salloi/Dzsudzsak

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 009 — no es importante
Kenny
Papíron de ja 😊 csak az a fránya középpálya...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
r.baggio

több mint 7 éve

több mint 7 éve
dawyd728 4 167
Sőt, lehet a válogatottban inkább eggyel előrébb játszana, ahol a legnagyobb hiányosságaink vannak.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 390
Ezután akkor nyugodtan lehet kurvaanyádorbánozni a válogatott meccsein?
Mikey
Nem sajnos, mert ő úgyse érti, szóval csak németül lehet majd őt szídni a félreértések elkerülése végett.
Jughead
Az mióta zavarja a magyar szurkolókat, hogy valaki nem érti a mocskolódásukat? 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 426
Mikey
Nem sajnos, mert ő úgyse érti, szóval csak németül lehet majd őt szídni a félreértések elkerülése végett.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 390

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 009 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 984
 index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/15/orban_magyar_valogatott_lesz/

mar csak a neve miatt instant kezdo lenne, emelett meg jo jatekos is.
Borbinho
Nah bővült a légiós embereink! hallottam már a srácról amúgy régebben is, de ezt nem gondoltam volna abszolút.
Coolearie
varjuk ki a veget, siman lehet a media hirverese egy olyan nyilatkozatra, hogy "lehet hogy elgondolkozok azon, hogy a Magyar/lengyel valogatottban jatsszak". Ellenben nagyon jol jonne a csapatba egy ilyen jatekos. Gula utan lenne meg egy biztos pont a vedelemben, raadasul mar a teljes tavalyi szezonban o volt a CSK is a Lipcseben, pedig csak 25 eves.
Borbinho
FM17-ben ő már alapból magyar válogatottként kezdett, jó sokat tökölt a döntéssel 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Borbinho
Nah bővült a légiós embereink! hallottam már a srácról amúgy régebben is, de ezt nem gondoltam volna abszolút.
Coolearie
varjuk ki a veget, siman lehet a media hirverese egy olyan nyilatkozatra, hogy "lehet hogy elgondolkozok azon, hogy a Magyar/lengyel valogatottban jatsszak". Ellenben nagyon jol jonne a csapatba egy ilyen jatekos. Gula utan lenne meg egy biztos pont a vedelemben, raadasul mar a teljes tavalyi szezonban o volt a CSK is a Lipcseben, pedig csak 25 eves.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .

Borbinho
több mint 7 éve

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 827 — a new hope (again)
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.
dawyd728
A feléből el lehet hozni cilessent vagy belealkudni az árba navast, azt a kapus poszton ugyanott vagytok mint eddig +30milla juróval.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
Alisson úgy néz ki 75M +apróért olasz fővárosból spanyolba teszi át a székhelyét. Világ legdrágább kapusa lesz így. Ha erre még rájön Nainggolan eladása is, az fasza lesz.. Így a következő szezonban én mindenképpen visszaesést várok. Hiába vásárolunk fiatalokat számolatlanul, mire felveszik a ritmust addigra elmegy a bajnokság + BL kiesés.
dawyd728
Nem hiszem el, hogyha a Real tenyleg ennyit kiad egy kapusert, akkor az ne De Gea legyen. Perez oriasi lieblingje. Szerintem ez kamu.
Stez
55-t ajánlottak alapból elvileg Allisonnal már meg is egyeztek a szerződésről.
Mondjuk szerintem 75 nem lesz 65 körül megegyeznek.
De Geat nem tudja elhozni 100 alatt
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 943 — Whoops, looks like something went wrong.
dawyd728
Nem hiszem el, hogyha a Real tenyleg ennyit kiad egy kapusert, akkor az ne De Gea legyen. Perez oriasi lieblingje. Szerintem ez kamu.

több mint 7 éve
dawyd728
Pedig nagyon reméltem, hogy Liverpoolba jön.
alatriste
Ti nem voltatok hajlandóak ennyit fizetni.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 881 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
dawyd728
Pedig nagyon reméltem, hogy Liverpoolba jön.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
dawyd728 4 167
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 546
csak bedobtak egy ilyet?

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-vannak-mar-jeloltek-ha-uj-kapitany-kellene-2641145
több mint 7 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 www.marca.com/en/football/real-madrid/opinion/2018/06/13/5b2177a046163ff7b88b4640.html

"There is something that concerns me about this issue. Why did the first statement released by the Spanish FA state that "we've been in contact with Real Madrid at all times and are aware of the negotiations with our coach"? Why did they wish Lopetegui good luck and then change the statement minutes later to a much more conservative one?"

Továbbá:

www.sport.es/es/noticias/mundial-futbol-rusia-2018/clemente-rubiales-paleto-6875043

"Rubialesnek nem sok fogalma van arról, mit jelent egy klub és hogy mi az a sportmenedzsment – idézi Javier Clementét az Onda Vasca. – Még kezdő ezen a téren, és elég diktatorikusan érvel. Amint átvette a hatalmat, a saját embereivel kezdte körbevenni magát. Rengeteg olyan személyt váltott le a barátaira, akik már régóta a szövetségnél dolgoztak.”

Az Onda Cero egyébként lehozta, hogy egy nappal korábban értesítették Perezék a Szövetséget a hivatalos bejelentésről.

Valamint Rubiales korábban:

"Úgy érzem, elárult bennünket – fogalmazott Rubiales a Marcának, utalva arra, hogy Lopetegui három héttel ezelőtt hosszabbította meg szerződését a szövetséggel. "

Ezt meg Hierro bemutatásán:

"Nem érzem, hogy Lopetegui elárult volna minket, amíg velünk volt, kifogástalan munkát végzett. Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz szituáció, bármit is csinálok, kritikák kereszttüzébe kerülök. Ettől azonban csak még erősebbek leszünk” – zárta a sajtótájékoztatót a spanyol szövetség elnöke."

És még egy kis adalék a végére:

"COPE: The Spanish FA president Rubiales told Lopetegui this morning, "I renewed you [as Spanish NT manager] and knew you didn't vote for me [in FA presidential elections]."

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 7 éve
Igen, mikor a fel válogatott Realos. Az edzői kar nagyresze volt Realos. Az edző akit szövkapnak kineznek is Realos illetve a teljes spanyol futball arra fókuszál hogy ki lesz a Real edzője.
Na akkor pont váratlanul hirtelen kapja meg egy ember a posztot amiről eddig nem volt info és meglepetésként ért mindekit...
Ez amúgy kurva hihető 😀
Gondolom a szövetség azt akarta VB után jelentse be erre ő vagy a Real szart ( gondolom önös érdekből ) ,erre ők úgy döntöttek megmutatják ki a fasza gyerek.
Őszintén ebből csak a szövetség jöhet ki rosszul szóval tőlük volt bold move.
Toca
Azért vicces lesz, mikor decemberben kirakjátok Lopótököt.
Amadeus
Ezen se lepődnék meg de szerintem 1 évre jött jövőre meg próbálnak levadaszni mást.