Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Még szép, hogy zavarna! 😀 Majd ha az Old Traffordra mész jöhet minden mennyiségben 😛 😀Így igaz. Hazaérek nem sokára és már írom is az összefoglalót, teszem fel a médiafelvételeket gépre. Képeket, videókat hova küldjem? Dobjatok egy e-mail címet privátban szerintem 😊 Itt kicsit nagyok lennének a képek és lehet másokat zavarna, majd csak egyet dobok be a hangulat kedvéért ha az jó. 😊 De ha a többiek is adják, akkor párral szétfloodolom a topicot 😀mikor kiutazott már kértem képeket és minden egyebet 😉Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊Erről asszem nyugodtan jöhet egy ennél hosszabb és bővebb beszámoló is. Ha mást nem is érdekel legalább privátban. ☺
kristóf17
alatriste
Negritis
kristóf17
több mint 8 éve
Így igaz. Hazaérek nem sokára és már írom is az összefoglalót, teszem fel a médiafelvételeket gépre. Képeket, videókat hova küldjem? Dobjatok egy e-mail címet privátban szerintem 😊 Itt kicsit nagyok lennének a képek és lehet másokat zavarna, majd csak egyet dobok be a hangulat kedvéért ha az jó. 😊 De ha a többiek is adják, akkor párral szétfloodolom a topicot 😀mikor kiutazott már kértem képeket és minden egyebet 😉Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊Erről asszem nyugodtan jöhet egy ennél hosszabb és bővebb beszámoló is. Ha mást nem is érdekel legalább privátban. ☺
kristóf17
alatriste
Negritis
több mint 8 éve
mikor kiutazott már kértem képeket és minden egyebet 😉Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊Erről asszem nyugodtan jöhet egy ennél hosszabb és bővebb beszámoló is. Ha mást nem is érdekel legalább privátban. ☺
kristóf17
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊Erről asszem nyugodtan jöhet egy ennél hosszabb és bővebb beszámoló is. Ha mást nem is érdekel legalább privátban. ☺
kristóf17

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Úgy tűnik Valverde lesz az új HC a Barcánál. Annyit tud szakmailag, mint Lajosunk, talán nem járunk rosszul vele.
több mint 8 éve
hoppások helyen még a gólvonal-technológia sincs megoldva, de a Ligue2 osztályozón (ami ugye a másod- és harmadosztály közötti osztályváltásról dönt) a vendégek gólját a videobíró vonta vissza, kb fél perc alatt.
szerk: egy hangyafasznyi les miatt
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
A bombaformában lévő Futácsot viszont nem értem miért kell mellőzni.Gróf szimpi meg minden, de sztem kb az nb1 legrosszabb kezdő kapusa.... felcsútról okvetlen kell két ember.Nikóval beszélt és abban maradtak, hogy azért nem hívja, mert csak a Andorra meccsre kellett volna elengednie a klubjának, és csak azért felesleges lett volna átrepülnie az óceánt, miközben 2 bajnoki meccse van USA-ban.
Futács, Niko?
Komolyan, Storck kezd kicsit átmenni übermindentmegoldóba, picit túlvariálja a dolgokat, értem hogy kleinheislerrel egyszer beletalált de ez már picut funny
gabokocka
Soldados
Gróffal kapcsolatában osztom Gabó véleményét. Lelkes, meg aranyos srác, de ennyi. A Honvédból inkább a Koszta-Zsótér duóból hívtam volna be valakit helyette.
A Felcsútiakra meg no comment.
több mint 8 éve
A Man. City sztárja --húszszoros német válogatott-- a Vasas vezetőedzőjét méltatta, az NB I-es Vasas jelenlegi vezetőedzője volt rá a legnagyobb hatással!www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-hoppa-a-man-city-sztarja-a-vasas-vezetoedzojet-meltatta-2570495
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Gróf szimpi meg minden, de sztem kb az nb1 legrosszabb kezdő kapusa.... felcsútról okvetlen kell két ember.Nikóval beszélt és abban maradtak, hogy azért nem hívja, mert csak a Andorra meccsre kellett volna elengednie a klubjának, és csak azért felesleges lett volna átrepülnie az óceánt, miközben 2 bajnoki meccse van USA-ban.
Futács, Niko?
Komolyan, Storck kezd kicsit átmenni übermindentmegoldóba, picit túlvariálja a dolgokat, értem hogy kleinheislerrel egyszer beletalált de ez már picut funny
gabokocka

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gróf szimpi meg minden, de sztem kb az nb1 legrosszabb kezdő kapusa.... felcsútról okvetlen kell két ember.Futács, Niko?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
www.hatharom.com/2017/05/23/veglegesitette-a-keretet-bernd-storck?ref=ra_bb1-1Nem csalódtam Storckban.Ez nem az ő kerete,ez a menedzserek kerete ismét..
hát nem tudom, valahogy a középpálya és a támadósor nem tölt el bizalommal..Gróf is izé?
petey
Kleisz?Volt egy jó szezonja,fiatal,adjuk el.Kocsis?Hány meccset is játszott a DAC-ban?Kettőt?Ha már valakit hívunk onnan az legyen Vida.Tóth?Kiezagyerek egyáltalán?Márkvárt?Nála kevesebb nagyobb alibifocistát láttam eddig.Gróf is oké,mert Kovácsik ugye vidis aztán gondolom pihenni akar,más itthon játszó kapust meg nem nagyon lehetne behívni,játszani úgyse fog.A többi nagyjából oké.
Szerencsétlen Futácsnak mit kéne tennie hogy behívja ez a jó germán?Szalai Ibizián csapatja jelenleg,tényleg szükséges volt a meghívása,vajon Andorra ellen Futács nem tudta volna azt hozni amit ő?Mindegy is..
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
www.hatharom.com/2017/05/23/veglegesitette-a-keretet-bernd-storck?ref=ra_bb1-1hát nem tudom, valahogy a középpálya és a támadósor nem tölt el bizalommal..Gróf is izé?
több mint 8 éve
Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊Milyen klassz lehet egy ilyen Everton meccs 😉 😀
kristóf17
több mint 8 éve
Azért az, hogy beül az ember a felújított main stand-re az Anfielden, miután simán, gond nélkül, egy telt házas meccsen vesz kezdés előtt 10 perccel két pint sört 3 perc alatt, megissza (bevinni ugye nem lehet), besétál a lelátóra, majd közvetlenül a meccs előtt hátranéz, látja ahogy Gerrard, Henderson, Dalglish, Rush, a tulajdonosok (Henry nője huhhúúúú 😀 ) szépen lesétálnak a helyükre, tőlünk 15-20 méterre, a You Will Never Walk Alone után, hát... Aki tényleg egy csapatnak szurkolva nőtt fel, és az az élete "szerelme", annak hátborzongatóan szenzációs érzés ez, mint ahogy nekem is az volt. (Más csapattal és legendákkal, és stadionnal, stb. is ugyanilyen lehet másoknak). Borzasztóan élvezetes volt minden perce ennek a kis kirándulásnak. 😊
több mint 8 éve
Na ezaz, szerint én két hétre előre tudom, hogy ki fogok tudni menni 😀 😀 😀Azért egy-egy két hétre ELŐRE megbeszélt bajnokira esetleg szabaddá tudnám magam tenni. 😉Engem bezzeg sose hívtál, hogy menjünk ki együtt. 😛 (Bár legtöbbször nem tudtam volna.) Amúgy ez a debreceni valóban életem talán legjobb idegenbeli túrája volt. Egészen fenomenális hangulat volt. 1000-1200 kispesti Debrecenben? Álmomba nem gondoltam volna, hogy ilyet megélek. Mocsai után szabadon: effektív futballélmény volt. 😊Mivel tudtommal mindig dolgozol amikor magyar bajnokik vannak, így nehéz 😊
Soldados
gabokocka
Soldados
több mint 8 éve
Azért egy-egy két hétre ELŐRE megbeszélt bajnokira esetleg szabaddá tudnám magam tenni. 😉Engem bezzeg sose hívtál, hogy menjünk ki együtt. 😛 (Bár legtöbbször nem tudtam volna.) Amúgy ez a debreceni valóban életem talán legjobb idegenbeli túrája volt. Egészen fenomenális hangulat volt. 1000-1200 kispesti Debrecenben? Álmomba nem gondoltam volna, hogy ilyet megélek. Mocsai után szabadon: effektív futballélmény volt. 😊Mivel tudtommal mindig dolgozol amikor magyar bajnokik vannak, így nehéz 😊
Soldados
gabokocka

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Engem bezzeg sose hívtál, hogy menjünk ki együtt. 😛 (Bár legtöbbször nem tudtam volna.) Amúgy ez a debreceni valóban életem talán legjobb idegenbeli túrája volt. Egészen fenomenális hangulat volt. 1000-1200 kispesti Debrecenben? Álmomba nem gondoltam volna, hogy ilyet megélek. Mocsai után szabadon: effektív futballélmény volt. 😊Mivel tudtommal mindig dolgozol amikor magyar bajnokik vannak, így nehéz 😊
Soldados
több mint 8 éve
Tudom előre senki nem tudta, de....Mondjuk meg lehetne csinálni azt, hogy szombat délután lejátsszák a Haladás-Gyirmótot, mint az egyetlen teljesen tét nélküli meccset. Szombat este Vasas-Kövesd és Fradi-Újpest a bronzéremért. Vasárnap délután Paks-MTK és Diósgyőr-Debrecen a kiesés ellen, végül este a legnagyobb meccs. De persze ez túl logikus lett volna.
azért én 2 hete elkezdtem volna már az MLSZ helyében "ügyködni", hogy ne egyszerre legyenek a meccsek.
Kiesés ellen fontos 2 meccs. a bajnoki bronzéremért 2 meccs és a legfontosabb az aranycsata! A röhej az, hogy én aki megyek majd nb3-as meccsre csak a 2. félidőket fogom látni, pedig igencsak érdekelne most a dolog...
Egy picit figyelhettünk volna kedves MLSZ...
NB2
több mint 8 éve
Engem bezzeg sose hívtál, hogy menjünk ki együtt. 😛 (Bár legtöbbször nem tudtam volna.) Amúgy ez a debreceni valóban életem talán legjobb idegenbeli túrája volt. Egészen fenomenális hangulat volt. 1000-1200 kispesti Debrecenben? Álmomba nem gondoltam volna, hogy ilyet megélek. Mocsai után szabadon: effektív futballélmény volt. 😊Sztem a döntő többség régóta Honvéd szurkoló, csak már elment a kedvük az egésztől az elmúlt huszonakárhány évben. Ez meg egy olyan esemény, ami talán újra kedvet csinál a meccsrejáráshoz. Nagyon sok olyan embert ismerek, akiről tudom, hogy Kispest drukker, de sztem legalább 10 éve nem járt a stadion közelében. Saját magamról is tudom, rohadt sokszor nem megyek ki, mert csak felbassza az agyát az ember. De idén valahogy másként alakult, tavasszal a fradi meccs óta az összes hazaira kimentünk, idegenbeli túrák is befigyeltek, élmény lett újra meccsre járni. A bajnoki címnél is többet jelentene, ha ez a momentum megmaradna a következő években, felsőházi csapat, sok magyar fiatallal és qrva jó táborral. Érdemes megnézni a debreceni túráról készült videókat, képeket, rengeteg nő, gyerek, nincs ellenfél szapulás (ugye fehérváriak?.....) elég nagy élmény lehetett. Így lehet visszahozni a nézőket a stadionokba, Kispesten sztem egy stabil 4000-es átlag már fasza volna.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nbi-szivszorito-tortenet-a-kisfiu-jegyerol-roham-a-penztaraknal-2570659Vajon hány az igazi Kispesti és hány az egy meccses divat?
Hát baszki 2017 magyar foci, sosem gondoltam volna.
Ha nekem ezt vki a szezon elején mondja, tuti lehülyézem.
gabokocka
Kenny
Ekőzben egy kerülettel odébb qbi szerint azért csökken a fradi nézőszáma, mert még mindig félnek az erőszaktól. na bravó...
gabokocka

több mint 8 éve
Értelek és értem is a dolgot, de pl a spanyol bajnokságot is szétszedték 2 naposra. Ha emlékeim nem csalnak amikor a retek adta és volt az a bizonyos, Fradi-Loki- UTE-MTK 4-es harc, akkor is külön napon játszottak. A Kispest-Vidi aranyrangadó pont megérdemelné, hogy ország-világ lássa. illetve külön eseményként adják el. Akkora a tét, hogy én tuti kiemeltem volna és lett volna 5-kor a kiesés és a bronz csata és este a döntők döntője! Amerikában tuti kihisztizte volna a tv!Tudom előre senki nem tudta, de....Megjegyzem minden ligában az utolsó fordulók egy időpontban zajlanak és meg is van az oka.
azért én 2 hete elkezdtem volna már az MLSZ helyében "ügyködni", hogy ne egyszerre legyenek a meccsek.
Kiesés ellen fontos 2 meccs. a bajnoki bronzéremért 2 meccs és a legfontosabb az aranycsata! A röhej az, hogy én aki megyek majd nb3-as meccsre csak a 2. félidőket fogom látni, pedig igencsak érdekelne most a dolog...
NB2
Ezzel ekézni az MLSZ-t meg azzal hogy neked más dolgod van, eléggé túlzó...
Toca
NB3-as meccs: nem moziba megyek, hanem focira😊
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Tudom előre senki nem tudta, de....Megjegyzem minden ligában az utolsó fordulók egy időpontban zajlanak és meg is van az oka.
NB2
Ezzel ekézni az MLSZ-t meg azzal hogy neked más dolgod van, eléggé túlzó...
Szerkesztette: Toca
több mint 8 éve
Tudom előre senki nem tudta, de....azért én 2 hete elkezdtem volna már az MLSZ helyében "ügyködni", hogy ne egyszerre legyenek a meccsek.
több mint 8 éve
Vidi fradin szar a kispest az kell szinte végig a második félidőben.kezdem azt hinni, neked valaki valamit ártott Fehérvárról 😀 hagyjuk már ezt a hippihangulatot Kispesten. a fehérvári táborban is rengeteg csaj meg gyerek van akik utaznak is.Sztem a döntő többség régóta Honvéd szurkoló, csak már elment a kedvük az egésztől az elmúlt huszonakárhány évben. Ez meg egy olyan esemény, ami talán újra kedvet csinál a meccsrejáráshoz. Nagyon sok olyan embert ismerek, akiről tudom, hogy Kispest drukker, de sztem legalább 10 éve nem járt a stadion közelében. Saját magamról is tudom, rohadt sokszor nem megyek ki, mert csak felbassza az agyát az ember. De idén valahogy másként alakult, tavasszal a fradi meccs óta az összes hazaira kimentünk, idegenbeli túrák is befigyeltek, élmény lett újra meccsre járni. A bajnoki címnél is többet jelentene, ha ez a momentum megmaradna a következő években, felsőházi csapat, sok magyar fiatallal és qrva jó táborral. Érdemes megnézni a debreceni túráról készült videókat, képeket, rengeteg nő, gyerek, nincs ellenfél szapulás (ugye fehérváriak?.....) elég nagy élmény lehetett. Így lehet visszahozni a nézőket a stadionokba, Kispesten sztem egy stabil 4000-es átlag már fasza volna.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nbi-szivszorito-tortenet-a-kisfiu-jegyerol-roham-a-penztaraknal-2570659Vajon hány az igazi Kispesti és hány az egy meccses divat?
gabokocka
Kenny
Ekőzben egy kerülettel odébb qbi szerint azért csökken a fradi nézőszáma, mert még mindig félnek az erőszaktól. na bravó...
gabokocka
de ha jól emlékszem nem olyan rég arról ment itt a csevej, hogy bizony a kurvaanyázás kell a stadionokban mert abból van hangulat. amúgy igen, csak az RBD szokott csúnyákat kiabálni evör.
petey
Egy szóval nem állítottam, hogy ne járnának gyerekek meg nők Vidi meccsekre.
több mint 8 éve
kezdem azt hinni, neked valaki valamit ártott Fehérvárról 😀 hagyjuk már ezt a hippihangulatot Kispesten. a fehérvári táborban is rengeteg csaj meg gyerek van akik utaznak is.Sztem a döntő többség régóta Honvéd szurkoló, csak már elment a kedvük az egésztől az elmúlt huszonakárhány évben. Ez meg egy olyan esemény, ami talán újra kedvet csinál a meccsrejáráshoz. Nagyon sok olyan embert ismerek, akiről tudom, hogy Kispest drukker, de sztem legalább 10 éve nem járt a stadion közelében. Saját magamról is tudom, rohadt sokszor nem megyek ki, mert csak felbassza az agyát az ember. De idén valahogy másként alakult, tavasszal a fradi meccs óta az összes hazaira kimentünk, idegenbeli túrák is befigyeltek, élmény lett újra meccsre járni. A bajnoki címnél is többet jelentene, ha ez a momentum megmaradna a következő években, felsőházi csapat, sok magyar fiatallal és qrva jó táborral. Érdemes megnézni a debreceni túráról készült videókat, képeket, rengeteg nő, gyerek, nincs ellenfél szapulás (ugye fehérváriak?.....) elég nagy élmény lehetett. Így lehet visszahozni a nézőket a stadionokba, Kispesten sztem egy stabil 4000-es átlag már fasza volna.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nbi-szivszorito-tortenet-a-kisfiu-jegyerol-roham-a-penztaraknal-2570659Vajon hány az igazi Kispesti és hány az egy meccses divat?
gabokocka
Kenny
gabokocka
de ha jól emlékszem nem olyan rég arról ment itt a csevej, hogy bizony a kurvaanyázás kell a stadionokban mert abból van hangulat. amúgy igen, csak az RBD szokott csúnyákat kiabálni evör.