Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nbi-szivszorito-tortenet-a-kisfiu-jegyerol-roham-a-penztaraknal-2570659

Hát baszki 2017 magyar foci, sosem gondoltam volna.
Ha nekem ezt vki a szezon elején mondja, tuti lehülyézem.
gabokocka
Vajon hány az igazi Kispesti és hány az egy meccses divat?
Kenny
Ha divat, ha nem legalább elmegy egy meccsre (lehet utána többre is). Szemben pl. a sok "nemdivat" ultrával, akik egy meccsre se mennek, mert jajj vénaszkenner, jajj szurkolói kártya, jajj beazanosítható vagyok. 😊
Jughead
😊

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nbi-szivszorito-tortenet-a-kisfiu-jegyerol-roham-a-penztaraknal-2570659

gabokocka
Kenny
Sztem a döntő többség régóta Honvéd szurkoló, csak már elment a kedvük az egésztől az elmúlt huszonakárhány évben. Ez meg egy olyan esemény, ami talán újra kedvet csinál a meccsrejáráshoz. Nagyon sok olyan embert ismerek, akiről tudom, hogy Kispest drukker, de sztem legalább 10 éve nem járt a stadion közelében. Saját magamról is tudom, rohadt sokszor nem megyek ki, mert csak felbassza az agyát az ember. De idén valahogy másként alakult, tavasszal a fradi meccs óta az összes hazaira kimentünk, idegenbeli túrák is befigyeltek, élmény lett újra meccsre járni. A bajnoki címnél is többet jelentene, ha ez a momentum megmaradna a következő években, felsőházi csapat, sok magyar fiatallal és qrva jó táborral. Érdemes megnézni a debreceni túráról készült videókat, képeket, rengeteg nő, gyerek, nincs ellenfél szapulás (ugye fehérváriak?.....) elég nagy élmény lehetett. Így lehet visszahozni a nézőket a stadionokba, Kispesten sztem egy stabil 4000-es átlag már fasza volna.

Ekőzben egy kerülettel odébb qbi szerint azért csökken a fradi nézőszáma, mert még mindig félnek az erőszaktól. na bravó...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417

gabokocka
Kenny
Ha divat, ha nem legalább elmegy egy meccsre (lehet utána többre is). Szemben pl. a sok "nemdivat" ultrával, akik egy meccsre se mennek, mert jajj vénaszkenner, jajj szurkolói kártya, jajj beazanosítható vagyok. 😊
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az mi vak bíró lehetett a Barca meccsen 😀
Hát ez valami ultra szánalmas valahol.....

www.youtube.com/watch?v=eEuDq29Tf-Q

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 8 éve

gabokocka

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
pedig a Vasas-fradin is telt ház vlsz
ozibozi
és a Diósgyőr meccsén is (Mezőkövesden...)
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 161
pedig a Vasas-fradin is telt ház vlsz
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job

...és most? 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 161
Lazio fans pay tribute to @Totti during their last home game of the season.

"Your enemies for life, salute you Francesco."

A Lazio-szurkolók egyedi módon tisztelegtek Totti előtt. „Ellenségeid egy életre. Tisztelünk, Francesco Totti” – feszítették ki az ultrák.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Zavart érzek az erőben.
 444.hu/2017/05/22/a-nap-grafikaja-es-felcime-is-a-habony-fele-lokale

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 353 — Csodabogár
 www.hatharom.com/2017/05/22/bognar-talan-viccelni-akart-de-rosszul-sult-el?ref=ra_bb1-1

"..Pedig éppen neki kellene tökéletesen tisztában lenni azzal, hogy a futballpályán soha, semmi nem csak piros vagy fekete…"

Troll level 99

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 534
kulfoldi edzok magyar csapatok utan

index.hu/sport/futball/2017/05/22/moniz_a_fradi_utan_sem_villogott/
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 196 — je suis poloska
Nyugi a Real - Juve pont olyan nagyban mint a Vidi - Kispest.
Aki nem Real drukker mindenki Juvenak drukkol.
Amúgy nagyon szépen felépített ez a Juve nagyon egybe vannak szerintem csak a nagy elvakult Real fanok mondjak hogy itt esélyesek.
De amugyis egy BL döntőn felesleges beszélni, mindig nüanszok döntenek.
Bajnoki cím legalább megvan.
Toca
Én is így látom, szerintem is a Juve a favorit, de messze nem vagyunk esélytelenek. Keylor szezon végére nagyon topon van, a védelmük talán jobb, de ha Pepe és Carvajal felépül akkor a 2 szélsővédő miatt, nem modnanám sokkal jobbnak az ő sorukat, középpályán szerintem jobbak vagyunk, meg egyénekben, (szerintem a világ 11 legjobb játékosából 5 nálunk játszik: Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos, Ronaldo), de sajnos csapatként jobban működnek.

a lényeg úgyis a bajnokság volt, és az megvan idénre, ha nem lesz meg a BL akkor is win-win!

@Stez: az megvan hogy a "balfasz, hozzánemértő" Zidane azok után hogfy tavaly minusz 7 pontról feljött 1-re, idén már bajnok is lett? Csak jelzem, hogy az általad körbenyalt Ancelotti 2 év alatt 0 bajnokságot nyert. :dddd

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Juve sokkal esélyesebb sztem, mint a Real. Sokkal összetettebb, több lábon álló csapat. Védelmének nincs párja sehol a világon, támadásban pedig sztem alig marad el (ha egyáltalán elmarad) a Realtól.

Persze mindenki nyomni fogja ezt a Real-mantrát, de azok a szakemberek, akikkel beszéltem, egyöntetűen és elég egyértelműen megerősítettek abban, amit én is gondolok, hogy juvénál nincs jobb csapat Európában jelenleg.
Soldados
Alapvetően ezt a Realt úgy lehet legyőzni, ha legyilkolod a pálya közepén a Modric-Kroos duót. Ha ők vergődnek, kb. nem is létezik támadójáték, onnantól csak CR klasszisa és Ramos feje marad, ami vagy bejön vagy nem.

Szerintem egy Pjanic-Marchisioso-Khedira középpálya ehhez kevés lesz, de majd kiderül.

több mint 8 éve
Nekem elég, ha Te úgy gondolod, h most a Juve jobb...
zemanla
Ez megtisztelő. 😊

(Amúgy nyilván olyanokkal beszélek, akiknek adok a véleményére, azaz pl nem Sebők Vilivel.)
Soldados
😀😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
zemanla
Ez megtisztelő. 😊

(Amúgy nyilván olyanokkal beszélek, akiknek adok a véleményére, azaz pl nem Sebők Vilivel.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
"véleményük hitelesebb, mert jobban értenek hozzá."
Értelek, persze, értelek!
De kicsit ironikus, ha hozzátesszük, h magyar futballisták, edzők, újságírók szerint...
Látjuk hétről hétre, h mindent meg tudnak magyarázni. Mezőkövesdtöl, Juventusig.

több mint 8 éve
Messi elvitte a showt azzal a sarkas góljával 😀

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
"szakemberek, akikkel beszéltem"
😀😀
zemanla
futballisták, edzők és szakújságírók.
Soldados
Persze, jó csapat a Juventus, de ezt "szakértők" nélkül is tudjuk. És jelen esetben az ő véleményük sem nyom többet a latba, mint itt bárkié a fórumon. Legyen jó meccs! 😉
zemanla
A véleményük hitelesebb, mert jobban értenek hozzá.

Ettől még nyerhet a Real. Az még sosem döntött el egy meccset sem, hogy ki az esélyesebb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
😀😀
zemanla
Soldados
Persze, jó csapat a Juventus, de ezt "szakértők" nélkül is tudjuk. És jelen esetben az ő véleményük sem nyom többet a latba, mint itt bárkié a fórumon. Legyen jó meccs! 😉

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan
A Juve sokkal esélyesebb sztem, mint a Real. Sokkal összetettebb, több lábon álló csapat. Védelmének nincs párja sehol a világon, támadásban pedig sztem alig marad el (ha egyáltalán elmarad) a Realtól.

Persze mindenki nyomni fogja ezt a Real-mantrát, de azok a szakemberek, akikkel beszéltem, egyöntetűen és elég egyértelműen megerősítettek abban, amit én is gondolok, hogy juvénál nincs jobb csapat Európában jelenleg.
Soldados
Nyugi a Real - Juve pont olyan nagyban mint a Vidi - Kispest.
Aki nem Real drukker mindenki Juvenak drukkol.
Amúgy nagyon szépen felépített ez a Juve nagyon egybe vannak szerintem csak a nagy elvakult Real fanok mondjak hogy itt esélyesek.
De amugyis egy BL döntőn felesleges beszélni, mindig nüanszok döntenek.
Bajnoki cím legalább megvan.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
11 évig laktam Kispesten. Eljöttem, mindjárt lehet bajnokok. Elnézést minden Kispest drukkertől ha így lesz, hogy ennyit kellett még várniuk 😉 😛
több mint 8 éve
😀😀
zemanla

több mint 8 éve
😀😀