Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mák vagy nem, a PSG ellen idegenben is ezt a borzalmat lehetett látni.Ez a barca mi a szart keres itt??? nulla foci, gyenge keret...röhej a két szélső hátvédigyvan.jól beszélsz.lemákolták a psgt is.
Klaci79
Kenny
A világ legjobb támadó triója van barcában és képtelenek mellé/mögé felépíteni egy olyan csapatot, amit ha megbontasz 1-2 helyen, akkor is ütőképes maradjon. Az még csak OK, hogy Roberto nem jobbhátvéd, de hogy például Mathieu-nak mintha fogalma se lenne arról, hogy mit kell csinálnia, egyszerűen érthetetlen. Nekivágtak úgy az évnek, hogy 0 db jobbhátvéd van a keretben! A vészmegoldás Vidal megsérült, Roberto sose volt jobbhátvéd, de aztán végre kitaláltak valami működő elemet, (vagyis Pique-Umtiti-Mascherano hátul és Roberto-Alba a két szélen) de már ezt se meri játszatni, mert a szenzációs igazolások annyira bejöttek, hogy A. Gomes-nek esélye sincs, hogy a Sergio helyén kezdjen. És akkor arról nem is beszélek, hogy Rakitic-től várunk valami olyat amit Xavi tudott, vagy hogy Iniesta semmi segítséget nem kap, amit pedig korábban megkapott Alba-tól. De jelenleg Neymar-ral tud összejátszani, ami számukra azt jelenti, hogy a brazil 40 m-re a kpautól kapja a labdákat, aztán csináljon amit tud. Ugyanez igaz Messi-re is, aki kint szenved a szélen, pedig az a játék is sokkal tetszetősebb volt, amikor Messi a klasszikus 10-es helyén volt és inkább Roberto játszotta a jobbszélsőt.
Na mindegy, ez van. A legnagyobb gond a Barsza játékával, hogy ha nem megy nekik, akkor nézhetetlenné silányul az egész. Csak az izzadságszagú szenvedés. Ha meg odakerül a ziccerbe valamelyik középpályás, akkor azt is sikerül elrontani. PSG ellen Gomes, most Iniesta hagyott ki ajtó-ablak helyzetet 0-1-nél.
Már csak annyit, hogy az elmúlt évek igazolásai: Gomes, Alcacer, Vidal, Mathieu, Digne, D. Suarez (Arda és Umtiti talán üdítő kivétel) egyszerűen érthetetlenek. Nem európai topcsapatba való egyik sem. Na most jól kibosszankodtam magam, bocs 😊
több mint 8 éve
ezek után ultragáz lesz kiszopni ettől a barcától odahaza.Hát védősor elég lyukas, Bayern ellen neccesebb lesz.
Előtte még egy bayern, lehet annak is csúnya vége lesz spanyol szempontból :d
eaglesmcnabb
Barca ellen nincs Neymar bár ilyenkor szokott Suarez nagy meccset tolni...
több mint 8 éve
ezek után ultragáz lesz kiszopni ettől a barcától odahaza. Előtte még egy bayern, lehet annak is csúnya vége lesz spanyol szempontból :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Juvénak inkább lenne testhezálló az a védekező-időhúzó taktika, amivel a PSG próbálkozott a visszavágón, de perze ha túlzásba viszik, a Barca nekik is rúgni fog négyet-ötöt.
több mint 8 éve
(szerintem)A Juventusnak sokáig nem lesz akkora esélye, mint idén lehetne. Régen volt ilyen gyenge, rapszodikus, és verhető a többi nagy. Persze még így is kelleni fog hozzá egy adag szerencse, ami tavaly pl hiányzott.Akkor azért többel is megrakhattam volna, ha már így ráéreztem a múlt héten..,😉
ozibozi
több mint 8 éve
Kevés cigányabb dolog van a mai fociban mint egy olasz-spanyol csata. Fél perc időhúzásért az anyjukat is eladná bármelyik gárda ha éppen úgy alakul a meccs.
több mint 8 éve
mondjuk itt most keményen megtolták a Juvét, mert Mandzukicnak itt járt volna ki a második sárga.csak hát van annyira dörzsölt sunyi jugó, hogy ha tudja, hogy várható a lap, akkor lentmarad fetrengeni a földön, mert az átlagos bíró emlékezete húsz másodpercig tart.
több mint 8 éve
A Juve egy kicsit visszavett a tempóból, ami érthető. Ők is tudják, hogy a 4-0 a legveszélyesebb eredmény a visszavágóra.
több mint 8 éve
Ez a barca mi a szart keres itt??? nulla foci, gyenge keret...röhej a két szélső hátvédigyvan.jól beszélsz.lemákolták a psgt is.
Klaci79
több mint 8 éve
Ez a barca mi a szart keres itt??? nulla foci, gyenge keret...röhej a két szélső hátvéd
több mint 8 éve
KETTŐŐŐŐŐ, Háhááájaja, kétszer csilingelt a kassza
Forza Juveee
Chargers LT
több mint 8 éve
Paulo a legnagyobb király
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
KETTŐŐŐŐŐ, HáháááForza Juveee
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
közben vezet a Juve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Egyébként még így sem venném biztosra, hogy az IS lett volna, vagy, hogy a motivációnak köze lenne hozzá. Ahhoz túl tiszta, ők többnyire öngyilkos merénylőket használnak vagy valamilyen formában humán erőforrást, de nem bombát szerelnek buszokra.az előtt írtam, hogy az 1 helyett 3 robbanást megérősítettékszerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
Kampman
Heisman Trophy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
az előtt írtam, hogy az 1 helyett 3 robbanást megérősítettékszerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
Kampman
több mint 8 éve
szerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjukVéletlenül három robbanás is volt. Mint a viccbéli vádlott, akinek az anyósa véletlenül 42-szer szaladt bele a késbe.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
elmennek már a büdös kurva anyjukba ezek a turbános nyomorultak.
Kenny
több mint 8 éve
szerintem nem terrortámadás volt, aztán majd meglátjuk
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
elmennek már a büdös kurva anyjukba ezek a turbános nyomorultak.
több mint 8 éve
Gondolom holnap ugyanekkor fogják lejátszani, sok idejük nincsen bepótolni, mert jövő héten már visszavágó
több mint 8 éve
20:30-kor lesz döntés...de kizárt szerintem, hogy ebből meccs lesz 😕
több mint 8 éve
FFT."BRÉKING!
A dortmundi rendőrség közleménye szerint nem sokkal a ma esti, Borussia Dortmund-AS Monaco BL-negyeddöntő előtt bomba robbant a hazai csapat autóbuszának közelében. Meg nem erősített információk szerint Marc Bartra megsérült, kórházba szállították. A találkozót elhalaszthatják."