Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Darwin Nunez fizetése az Al-Hilalnálszóval elmegy az arabokhoz, és annyit keres, mint Mo. wow.
Évente: 20 800 000 font
- Havonta: 1 733 333 font
- Hetente: 400 000 font
- Naponta: 57 142,85 font
- Óránként: 2 380,95 font
- Percenként: 39,68 font
- Másodpercenként: 0,66 font
ozibozi
7 hónapja
Darwin Nunez fizetése az Al-Hilalnál Évente: 20 800 000 font
- Havonta: 1 733 333 font
- Hetente: 400 000 font
- Naponta: 57 142,85 font
- Óránként: 2 380,95 font
- Percenként: 39,68 font
- Másodpercenként: 0,66 font
7 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
7 hónapja
Bekapcsolom az Egyiptom elleni 2018-as vb-meccset 😕FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Női U20-as Ázsia-kupa selejtező: Észak-Korea-Szaúd-Arábia: 15-0
Löfli
Kampman csendben sír valahol
warr_b
Szerkesztette: Kampman
7 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Női U20-as Ázsia-kupa selejtező: Észak-Korea-Szaúd-Arábia: 15-0
Löfli
Kampman csendben sír valahol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)375 fontot kap a vesztes, 1125-öt a győztes.
Löfli
Azt mi is ki tudjuk talán fizetni.
7 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Az összegzés a lényeg: there's a chance!
7 hónapja
Dragi bazdmeg, mirol beszelsz?Hat szanaszet szopattak a vedelmet.
7 hónapja
Dragótól és Petyabától tanultam új szavakatszárnyváltás - elmagyarázni nem tudták, gondolom vmi ornitológiai fogalom
odadurrantott - nem tudom, hogy ki és hova, de nagyot szólhatott és az ellenfél nem örült neki
félvonal - ez egy vonal fele, ami szintén egy vonal
felkerült a védő - gondolom a flaszterre, mert ezt a mondatot nem tudtam kontextusba helyezni
orosz kupa egyik csapata Broke Boys néven fut 😀😀 nyertek 3-2-re az Oryol ellen 😀Ők màr léteztek a Partraszállás előtt is, szóval nem az ukrán művelet adta a nevet
Löfli
Szerkesztette: Willie Parker
7 hónapja
orosz kupa egyik csapata Broke Boys néven fut 😀😀 nyertek 3-2-re az Oryol ellen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Hangulattalan volt a szurkolás.Furcsa volt hogy semmi éneklés nem volt egész meccsen.Hiányoltad az Internacionálét?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Willie Parker
7 hónapja
Én azt várom, hogy mikor lesz már NER nevű szponzor valakinJah gondoltam vmi spónzor, thxDibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.
Gondolom ezt elfelejtették, és a stábtagoknál mindig van szigszalag.
Willie Parker
petey
7 hónapja
Jah gondoltam vmi spónzor, thxDibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.
Willie Parker
7 hónapja
Furcsa volt hogy semmi éneklés nem volt egész meccsen.Hiányoltad az Internacionálét?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
7 hónapja
Dibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.
7 hónapja
Grupiban tovább kell jutni, nincs mese.Nem tudom mikor lesz újra ilyen sorsolásunk.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Dibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?keveset adozol.
petey
7 hónapja
Furcsa volt hogy semmi éneklés nem volt egész meccsen.
7 hónapja
Ez a Szalai-Otvos-Raemakers vedelem ne induljon valtofutasban.A váltó esetében alapkellék a Bot-ka
Kenny
7 hónapja
Nem tudtam…Alkoholistához képest egész sokra vitteFriss transzferek:Megdöbbentő hogy leépítette magát…
Luka Jovic (szerb, cs) AC Milan -> AEK Athén ingyé
empty taxi
Sinisa
Willie Parker
Sinisa
A Crvenánál is voltak már fiatalon buligondjai.
A Benfica külön embert állított rá, h ne piázzon túl sokat, de Madridban megint elszállt.
Frankfurtban Hütterék egész jól kezelték.
Milánóban megint sok kihágása lehetett
7 hónapja
Nem tudtam…Alkoholistához képest egész sokra vitteFriss transzferek:Megdöbbentő hogy leépítette magát…
Luka Jovic (szerb, cs) AC Milan -> AEK Athén ingyé
empty taxi
Sinisa
Willie Parker
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Ez a Szalai-Otvos-Raemakers vedelem ne induljon valtofutasban.