Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
MinthaGyuri megraktavolnaa félidő over 1.5-et az első gól után, annyira nem volt itt védekezés
zacknorb
7 hónapja
Remélem ez les
7 hónapja
Mintha Gyuri megrakta volna a félidő over 1.5-et az első gól után, annyira nem volt itt védekezés
Poloska vagyok.
7 hónapja
A Zsitomir nagyon jó átmenetekbőlAz ukrán harcmodor, you know
zacknorb
7 hónapja
A Zsitomir nagyon jó átmenetekből
Poloska vagyok.
7 hónapja
Vitális talán hoz egy kis életet a pályáraSZEP MUNKA!
Willie Parker
7 hónapja
Vitális talán hoz egy kis életet a pályára
7 hónapja
Mi mindig jövőre. Mondjuk azt nem tudod megnyerni, amiben nem indulsz😉Ők legalább nyertek valamit mostanában!! A szarzenál mikor? 😉😂Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsitJa, csak 4, azt hittem egy 10-est kapnak a Csirkék.
Toto21
Wisdom bölcs megoldást választott btw.
Willie Parker
Klaci79
7 hónapja
Ők legalább nyertek valamit mostanában!! A szarzenál mikor? 😉😂Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsitJa, csak 4, azt hittem egy 10-est kapnak a Csirkék.
Toto21
Willie Parker
7 hónapja
Legia szìv Cipruson 3-1-re
7 hónapja
Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsitJa, csak 4, azt hittem egy 10-est kapnak a Csirkék.
Toto21
7 hónapja
Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsit
7 hónapja
Paksot csak Crazy közvetíthet?Gondolom az esti meccsre már értelmezhető szintre kijózanodik a reggeli stampók, a délelőtti házmesterek és az ebéd utáni fröccsök után.
zacknorb
7 hónapja
Paksot csak Crazy közvetíthet?
Poloska vagyok.
7 hónapja
Előrefelé amúgy van fantàzia a Győrben, mert Bumba, Krpic és Gavric jól kevernek, de Benboualitól minden méterekre pattan. Ouro meg jól szűr és osztogat.Hátrafelé, a visszazárásnál, illetve helyezkedéseknél viszont tragédia.
7 hónapja
azt szerintem mi is ha osszeallunk😃Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
Willie Parker
7 hónapja
Jó, hát azért ezt be lehetett volna lőni
7 hónapja
Balfaszok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
7 hónapja
Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
7 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?