Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Barca Messivel a kezdőben.Kíváncsi vagyok a legfontosabb játékos nélkül milyen lesz a támadójáték.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes ez a Chelsea meccs. Az Arsenal végig irányította a második félidőt, nem kis helyzetei voltak, mégis kikapnak.tüsi91ilyen egy győztes mentalitású csapat, ien egy bajnok aspiráns csapat mint a cselzi...
kihagytuk az össze helyzetünket,meg is érdemeljük....
GUNNERS 4 LIFE
több mint 14 éve
.brk
1 890
Érdekes ez a Chelsea meccs. Az Arsenal végig irányította a második félidőt, nem kis helyzetei voltak, mégis kikapnak.tüsi91plusz alex akkora gólt akasztott most, hogy 😐 😐 😐
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Érdekes ez a Chelsea meccs. Az Arsenal végig irányította a második félidőt, nem kis helyzetei voltak, mégis kikapnak.
több mint 14 éve
Jaja.cikkben megerősítve:Sport2 most volt szó az U-17 meccsről.SinisaMost volt ez téma a Sport2-n. Elhangzott, hogy a Honvéd török játékosának a hozzátartozói voltak.Bazzani
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bp-honved-bilincsben-vezettek-el-az-edzot-megtamado-rokonokat-2047346tüsi91
Itt is.
http://www.pepsifoci.hu/honved/node/75484
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
cikkben megerősítve:Sport2 most volt szó az U-17 meccsről.SinisaMost volt ez téma a Sport2-n. Elhangzott, hogy a Honvéd török játékosának a hozzátartozói voltak.Bazzani
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bp-honved-bilincsben-vezettek-el-az-edzot-megtamado-rokonokat-2047346
több mint 14 éve
Sport2 most volt szó az U-17 meccsről.SinisaMost volt ez téma a Sport2-n. Elhangzott, hogy a Honvéd török játékosának a hozzátartozói voltak.
több mint 14 éve
Sport2 most volt szó az U-17 meccsről.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Mikey
18 667
Azt a Torrest addig kellene eladni amíg valami pénzt lehet belőle csinálni és venni az árán valami normális csatárt.Ha januárig nem változik semmi, úgyis eladjuk. Mert el akar majd menni, ahogy sokan mások is, meg kelleni fog az érte kapott pénz is. Egyébként nem gondolom, hogy nem akar Liverpoolban játszani. Alonso, Arbeloa, Mascherano, Luis García mind el akartak menni, és ezt le is nyilatkozták, szerintem Torres is megtenné.
Két eshetőség van:
1.Tényleg ennyi baja van.
2.Kurvára nem akar a Poolban focizni.
Én nem vagyok Pool drukker,de rossz nézni ami ott megy.
Kiesni azért nem fognak,de nem lesz BL és EL sem.Bazzani
A kiesés lehet, hogy túlzás, de nem jár messze a valóságtól. Ez így lóf_sz konkrétan, még egy Top10-es csapattól is fényévekre van.
Egyébként a lefújás után a Kop Dalglish nevét skandálta. Csak a miheztartás végett.
több mint 14 éve
Nagyon jó, hogy a héten olvastam, hogy Torres most már szuper fizikai állapotban van, és a sérülése már a múlté.Azt a Torrest addig kellene eladni amíg valami pénzt lehet belőle csinálni és venni az árán valami normális csatárt.
A 9. percben le kellett cserélni a Blackpool ellen. Valami ágyékhúzódás miatt, amivel korábban is sok gondja volt amúgy...Mikey
Két eshetőség van:
1.Tényleg ennyi baja van.
2.Kurvára nem akar a Poolban focizni.
Én nem vagyok Pool drukker,de rossz nézni ami ott megy.
Kiesni azért nem fognak,de nem lesz BL és EL sem.
több mint 14 éve
És ezt élőbe nyomta a Sport2?a cigányok megkergették és talán meg is ütötték a Honvéd edzőjét, miután előtte 2 percig szidták, mint a bokrot. Gondolom nem tette be a kicsi rajkójukat... Utána a pribékek lekapcsolták őket.tüsi91remélem láttátok még 1-2-en a Honvéd-Győr U17-es UP meccs végét, hihetetlen volt komolyan, a norvégoknak itt is sikerült alkotnia, egészen megdöbbentő...HurkaMi történt?Sinisa
Szuper...
Gondolom sehol nem lesz fenn, vagy ez is lelátói hooliganizmus?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
a cigányok megkergették és talán meg is ütötték a Honvéd edzőjét, miután előtte 2 percig szidták, mint a bokrot. Gondolom nem tette be a kicsi rajkójukat... Utána a pribékek lekapcsolták őket.remélem láttátok még 1-2-en a Honvéd-Győr U17-es UP meccs végét, hihetetlen volt komolyan, a norvégoknak itt is sikerült alkotnia, egészen megdöbbentő...HurkaMi történt?Sinisa
több mint 14 éve
Azt a kurva...Stuttgartnál kiállítás, 0-2-ről feljönnének, és tök szabályos gólt nem adnak meg "les" miatt... :o
több mint 14 éve
remélem láttátok még 1-2-en a Honvéd-Győr U17-es UP meccs végét, hihetetlen volt komolyan, a norvégoknak itt is sikerült alkotnia, egészen megdöbbentő...HurkaMi történt?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
remélem láttátok még 1-2-en a Honvéd-Győr U17-es UP meccs végét, hihetetlen volt komolyan, a norvégoknak itt is sikerült alkotnia, egészen megdöbbentő...
több mint 14 éve
Mikey
18 667
Ha nem lesz új tulajdonos legkésőbb decemberben, hogy januárban tudjunk erősíteni, és kinevezhessük Dalglisht menedzsernek, ki fogunk esni, most mondom.Egy újonc Blackpool lefociz minket az Anfielden. Mindennek a legalja.
több mint 14 éve
poulsen teljesen használhatatlan. inkább játszana a spearing
több mint 14 éve
Azért jó lenne látni már valamit a csapattól úgy őszintén. Nem vagyok telhetetlen, elég nekem kevés is de na....kristóf17tizi megfelelt? 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 667
Azért jó lenne látni már valamit a csapattól úgy őszintén. Nem vagyok telhetetlen, elég nekem kevés is de na....kristóf17Tessék, a 17 milliós védőnktől láthattál valamit. 😀
több mint 14 éve
Azért jó lenne látni már valamit a csapattól úgy őszintén. Nem vagyok telhetetlen, elég nekem kevés is de na....
több mint 14 éve
Mikey
18 667
Nagyon jó, hogy a héten olvastam, hogy Torres most már szuper fizikai állapotban van, és a sérülése már a múlté.A 9. percben le kellett cserélni a Blackpool ellen. Valami ágyékhúzódás miatt, amivel korábban is sok gondja volt amúgy...
több mint 14 éve
ez gyors volt fernando
több mint 14 éve
azért pl. az AEK-nél az edző egyik kedvence volt...Németh hibája hogy túl korán ment ki, túl korán "sztár" lett... talán Tischlernél jobban odafigyelünk erre...Én mindig mondtam / írtam, hogy sokkal nagyobb pontencián van benne, mint NK9-ben.Igaz, ezt adom.
Már csak a testi adottságai miatt is... 😊
NK9 & Megyó kicsit eltűnt Hellászban.
Mit lehet róluk tudni?
Nekem az utolsó infóm, hogy Megyó 3. kapus, Németh-tel meg valami gondja van az edzőnek.Sinisa
NK9-nek biztos nagy az arca, azt nem bírja az edző. Mindig ez volt, a magyarjainkat nem bírják az edzők. Folyamatosan ezt olvastam régebben 😀 "Azért nem játszok, mert nem bír az edző. Mert túl jó vagyok. Mert többet dolgozok, mint a külföldi csapattársaim. Mert szebb a feleségem..." 😀 😀 😀JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én mindig mondtam / írtam, hogy sokkal nagyobb pontencián van benne, mint NK9-ben.Igaz, ezt adom.
Már csak a testi adottságai miatt is... 😊
NK9 & Megyó kicsit eltűnt Hellászban.
Mit lehet róluk tudni?
Nekem az utolsó infóm, hogy Megyó 3. kapus, Németh-tel meg valami gondja van az edzőnek.Sinisa
NK9-nek biztos nagy az arca, azt nem bírja az edző. Mindig ez volt, a magyarjainkat nem bírják az edzők. Folyamatosan ezt olvastam régebben 😀 "Azért nem játszok, mert nem bír az edző. Mert túl jó vagyok. Mert többet dolgozok, mint a külföldi csapattársaim. Mert szebb a feleségem..." 😀 😀 😀