Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Tudom, hogy még csak San Marino, de azért. 😊 😊Megnéztem Szalai néhány meccsét, de én egyébként tőle sem vagyok elájulva, nem is lepődnék meg, ha nem szárnyalna, mint ahogy Dzsudzsák sem a válogatottbaStezbiztos, h nem fog...kiv leszek 2 gyenge meccs után, mit szólnak majd akik folyamatosan a válogatott követelték... de legalább végre 2 csatárral játszunk 😊Divat
több mint 14 éve
hihetetlen de úgy tűnik hogy van nálunk is nagyobb lúzer San Marino személyében 😀
több mint 14 éve
Ez is szép gól!Nem gondoltam volna, de örülök neki!
Szerk:
Közben Szalai "egyenlít".
Nem kis gól!!!
Remélem nem állunk meg...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
mikor volt két csatárunk egyáltalán 😀Mindkét csatárunk betalált.Szép volt Juják.Arra nem biztos, de erre már tényleg megkapja. 😊
Végre a válogatottban is egy pont a kanadai táblába!Sinisa
És Szalai a gólszerző, ennek külön örülök.F.Schleck
Ilyen sem tudom mikor volt utoljára... 😊Sinisa
több mint 14 éve
Mindkét csatárunk betalált.Szép volt Juják.Arra nem biztos, de erre már tényleg megkapja. 😊
És Szalai a gólszerző, ennek külön örülök.F.Schleck
Ilyen sem tudom mikor volt utoljára... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Szép volt Juják.Arra nem biztos, de erre már tényleg megkapja. 😊
És Szalai a gólszerző, ennek külön örülök.
több mint 14 éve
Szép volt Juják.Végre a válogatottban is egy pont a kanadai táblába!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
Játszottunk már korábban is névre szóló mezekben?Mert én nem emlékszem rá.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
szlovákok szopnak Örményországban 3-1re. Nem kis meglepetés és nem kis öröm. 😊tüsi91Ajjaj, azt hiszem ezért kapni fogsz. 😊
Nekem vele van a kevesebb bajom, de Puhlt egyszerűen nem tudom elviselni. Az sem tiszta nekem, hogy miért kellene értenie a foci szakmai részéhez egy bírónak, de az állandó nagyképűsködése végképp kiakaszt... Már tanulhattunk volna abból, hogy az ellenfél lenézése nem jött be nekünk párszor.Puhl csak engem idegesít kurvára?F.SchleckÉs Nyilasi mint MLSZ alkalmazott csak nekem furcsa mint "szakkomentátor"?Sinisa
több mint 14 éve
zárják már be a puskást... nem és nem tudom megérteni, hogy az ilyen meccseket mi a francért kell odavinni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Puhl csak engem idegesít kurvára?F.SchleckÉs Nyilasi mint MLSZ alkalmazott csak nekem furcsa mint "szakkomentátor"?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
szlovákok szopnak Örményországban 3-1re. Nem kis meglepetés és nem kis öröm. 😊
több mint 14 éve
Jól játszottak Ronaldo, Robinho, Kaká, Maicon nélkül, a csapat így állt fel: Victor - Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, André Santos - Lucas Leiva, Ramires, Carlos Eduardo - Robinho, Pato, Coutinho.Robinho bizonyára olyan gyenge volt, mintha a pályán sem lett volna 😉
újságírás...gameover
több mint 14 éve
neneneneeeeee!!! Még a végén Egervári elolvassa ezt, és Barney mintájára csak egy "Elfogadom a kihívást" hallat majd... :S:S+1000viszont kirúgták az NB1 egyik legszimpatikusabb edzőjét, Vágó Attilát 😕katasztrófa ez a D#Joci
a mai várható kezdő:
Király - Vermes, Vanczák, Juhász, Laczkó - Elek - Koman, Gera, Dzsudzsák - Rudolf, Szalai
legalább Szalai ott van, de Vanczák, Vermes, Laczkó? 😕Hurka
ez még a Juhár-Sebők-Kuttor tengelyt is alulmúlja, nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem ez az egyik leggyengébb védelem, amit a magyar válogatott valaha kiállítottJJ Tiller
több mint 14 éve
Vanczák és Juhász valamiért jól tudott együtt játszani.+1000viszont kirúgták az NB1 egyik legszimpatikusabb edzőjét, Vágó Attilát 😕katasztrófa ez a D#Joci
a mai várható kezdő:
Király - Vermes, Vanczák, Juhász, Laczkó - Elek - Koman, Gera, Dzsudzsák - Rudolf, Szalai
ez még a Juhár-Sebők-Kuttor tengelyt is alulmúlja, nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem ez az egyik leggyengébb védelem, amit a magyar válogatott valaha kiállítottJJ Tiller
Viszont:
Vermes NEM jobbhátvéd és Laczkó még mindig NEM balhátvéd...
Más:
A Huszti levél margójára...
http://samsungsport.hu/hir.php?id=60070&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SamsungSport+%28Samsung+Sport+h%C3%ADrek%29
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
+1000katasztrófa ez a D#JociTÓTH ANDRÁS az új Vasas defensive coordinator!!! YEAH 😀Höriviszont kirúgták az NB1 egyik legszimpatikusabb edzőjét, Vágó Attilát 😕
a mai várható kezdő:
ez még a Juhár-Sebők-Kuttor tengelyt is alulmúlja, nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem ez az egyik leggyengébb védelem, amit a magyar válogatott valaha kiállított
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gameover
20
Jól játszottak Ronaldo, Robinho, Kaká, Maicon nélkül, a csapat így állt fel: Victor - Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, André Santos - Lucas Leiva, Ramires, Carlos Eduardo - Robinho, Pato, Coutinho.újságírás...
bocs ha megbántottalak, tényleg nem direkt csinálom.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
talán San Marino ellen ez is jó lesz 😊. Bár nem ismerem a SM jobb középpályását, de ott nyerési pontjuk akadhat 😀.katasztrófa ez a D#JociTÓTH ANDRÁS az új Vasas defensive coordinator!!! YEAH 😀Höriviszont kirúgták az NB1 egyik legszimpatikusabb edzőjét, Vágó Attilát 😕
a mai várható kezdő:
több mint 14 éve
Dinho nem marad. Ez szinte már biztos. A 7 (sette) GOLD TV-ből friss hírek:A Los Angeles Galaxi kb. 14 millió eurót ajánlott R 80 - nak, míg az AC Milan a
szerződés hosszabbítás esetére 4.5 milliót. Erre a managere, azaz a bátyja azt nyilatkozta,
hogy ezen nincs is mit meggondolni.
Érdekes, mondjuk ennek nem örülök. Közben meg már sokan Pato eladását is biztosra vélik és Mourinho meg rábólintott Kaká kölcsönadására, mi meg őt akarjuk visszahozni. Hát egy folyton sérült Kakával kitörölhetjük a hátsónkat.
több mint 14 éve
katasztrófa ez a D#TÓTH ANDRÁS az új Vasas defensive coordinator!!! YEAH 😀Höriviszont kirúgták az NB1 egyik legszimpatikusabb edzőjét, Vágó Attilát 😕
a mai várható kezdő:
több mint 14 éve
Megnéztem Szalai néhány meccsét, de én egyébként tőle sem vagyok elájulva, nem is lepődnék meg, ha nem szárnyalna, mint ahogy Dzsudzsák sem a válogatottbaStezbiztos, h nem fog...kiv leszek 2 gyenge meccs után, mit szólnak majd akik folyamatosan a válogatott követelték... de legalább végre 2 csatárral játszunk 😊
|
több mint 14 éve
Megnéztem Szalai néhány meccsét, de én egyébként tőle sem vagyok elájulva, nem is lepődnék meg, ha nem szárnyalna, mint ahogy Dzsudzsák sem a válogatottba
több mint 14 éve
Én már meg sem lepődök ilyen összeállításokon, mint amiket Egervári alkot. Hol van például Vass? Inkább bele sem megyek. Még meccset nézni sem esik jó, kinek van kedve azt a szenvedést látni?JC6nekem a Vidisek agyonnyomátása nem tetszik, vagyis máshogy fogalmazok, nem rossz csapat, de sztem Eleknek nem lenne helye a kezdőben, még Fehérváron sem ő a legjobb szűrő sztem.. de mondjuk onnan Nagy Dánielt mindenképpen behívtam volna legalább a bő keretbe