Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Na most ne hogy összeessünk.gamerkr3 gól kell még nekik. Innen még egy magyar csapat sem tudja elbukni, kivéve talán a női kéziseket 😀
több mint 14 éve
Na most ne hogy összeessünk.
több mint 14 éve
Ez is szép volt.... Janika megtáltosodott... 😀 Még pár ilyen kontra kéne...
több mint 14 éve
Jughead
5 159
Janika gól, és innen nem lehet kiesni 😀 Már mikor Bandi bá becserélte megakartam dicsérni, hogy végre hamarabb lépett, így meg ő az Isten 😀
Szerk: olyan 50-70 szurkoló lehet ott, de most őket lehet csak hallani 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó jeee Zsolna :cool: igazából a csoportot leszartam hova kerülünk mert nagy eséllyel továbbjutunk de ez így rohadt jó mert csak 300km így valszeg irány a vendégszektor 😊
több mint 14 éve
Yannick bevertetüsi91szépen csinálta
ennyien fehérvárra nem mennek vendégbe. 😀
|
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Yannick beverte
több mint 14 éve
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :opedig tényleg annak tűnik 😛 mert hol szidtam én őt? csak megjegyeztem h elővigyázatos...Dragi nem szinte ikon, hanem az(az utolsó és egyetlen igazi Fradi kötődésű a csapatban...fiatalokat leszámítva persze) 😉
a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca DivatPont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉
vendégbe van vki?DivatAmennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀Jughead
hmm azé mondom mintha vmi ismerős dallamot hallanék de nem láttam őket 😊 hányan lehetnek kb?
|
több mint 14 éve
Jughead
5 159
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :o a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca DivatPont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉
vendégbe van vki?DivatAmennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀
több mint 14 éve
Az a labda szerintem egyébként nem volt kint. Malinauskast pedig hogy szidták páran az első meccsei után...mi történt?JociHerczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊
Malinauskas viszont qrva jól véd.Divat
több mint 14 éve
mi történt?JociHerczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊
Malinauskas viszont qrva jól véd.
|
több mint 14 éve
mi történt?JociSzakály óriási helyzetet rontott el, pedig csodálatos passzt kapott Vargától...
első félidő: 0-0
több mint 14 éve
mi történt?
több mint 14 éve
bazdmeg... ilyen nincs. Ez mi volt???
több mint 14 éve
LooooooooL :/ 😂
több mint 14 éve
a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca 😊vendégbe van vki? 😀
|
több mint 14 éve
én azért adtam volna még Ibrának egy esélyt, de tetszik amit a Barca és Guardiola csinál, hogy nagyon bátran nyúlnak az ificsapathoz.érted, 1 év alatt odadták az internek etot nektek ibrát és buknak rajta tíz mihályt!gabtsiinkább nem idézem Stez posztját, de hülye a barca ha ebbe belemegy.gabtsiHa a vételárát nézzük, mennyiért hozta a Barca akkor hülye, de azért a 30 milla sem lókuki, örülhetnek hogy ennyit visszakapnak belőle.. A saját tavalyi faszságukba "buknak" bele kicsit, de Ibra teljesen fölösleges Villáék mellett, ilyen brutális fizetéssel pedig elég beteg, aki padoztatja.Stez
viszont azért bepróbáltam volna egy
Villa-Ibra-Messi támadósort
Villa és Messi szélről indul befele, Ibra középen...hát nem tudom, szerintem gyilkos lenne nagyon
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kegyetlen nagy mákjaink vannak...
több mint 14 éve
Valahol azt olvastam, hogy Magath a Raúl-Huntelaar duóban gondolkozik a jövőben. Mindegy, nekünk ez jó lenne, a Schalkét meg ki nem szarja le. 😂közben már szinte mindenhol tényként közlik a Huntelaar-Schalke igazolást az említett 15 millióértStezHát azért ez elég nagy köcsögség szerintem leigazolják Raúlt, aki ott hagyja szeretett csapatát csak, hogy játszhasson errefel hoznak minimum mellé (vagy elé) egy másik csatárt. :/
Na de közben Litex-DVSC, apeszosnak kösz a linket, bár nem erre a fórumra linkelte. 😊Jughead
És Ibra nincs ott a Barca esti, zárt kapus edzésén valószinű még mindig tárgyalnak Gallianival.
Reméljük még ma este pont kerülhet az ügy végére, aztán télen ugye jön hozzánk a gazprom és egy halom pénzt.
több mint 14 éve
Jughead
5 159
közben már szinte mindenhol tényként közlik a Huntelaar-Schalke igazolást az említett 15 millióértStezHát azért ez elég nagy köcsögség szerintem leigazolják Raúlt, aki ott hagyja szeretett csapatát csak, hogy játszhasson errefel hoznak minimum mellé (vagy elé) egy másik csatárt. :/
Na de közben Litex-DVSC, apeszosnak kösz a linket, bár nem erre a fórumra linkelte. 😊
több mint 14 éve
jó én nem mondok semmit,asszem tavaly is valami hasonlót mondtam a Milannal kapcsolatban..aztán mi lett a vége 😂kellemes csoport,Milant helyre kell tenni a tavalyiért,Ajax ellen két látványos meccs várható,Auxerre-t meg illik megverni. csak kezdődjön már 😊maximilienMilan, Auxerre oda-vissza veri a Realt, aztán mehet EL-be 6 ponttal 😂Stez
több mint 14 éve
kellemes csoport,Milant helyre kell tenni a tavalyiért,Ajax ellen két látványos meccs várható,Auxerre-t meg illik megverni. csak kezdődjön már 😊maximilienMilan, Auxerre oda-vissza veri a Realt, aztán mehet EL-be 6 ponttal 😂
több mint 14 éve
hát azért a Braga elleni nem lesz egyszerű meccs, és ha a Shaktarnak megmaradt az a brazil magja aki anno megnyerte az UEFA kupát, akkor ők is erősek lehetnek, persze lehetett volna sokkal nehezebb csoportja is az Arsenalnak de sztem nem lesz annyira egyszerű a továbbjutásMilan-Real-Ajax-Auxerre. Halálcsoporthát Inter-Werder-Tottenham-Twente se sétagalopp 😊
Auxerre ellen minimum egyszer leikszelünk, az Ajax ellen is kinéz egy szopó, egyedül a Realtól nem tartok, ők úgyis továbbmennek a többi meccsenStez
egy tippem bejött 😛
Arsenal meg Barca elég lazába került...Divat
több mint 14 éve
kellemes csoport,Milant helyre kell tenni a tavalyiért,Ajax ellen két látványos meccs várható,Auxerre-t meg illik megverni. csak kezdődjön már 😊