Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
NB1 fantasyban ezen a héten 205 pont, jó volt ezen a héten a csapat, csak pont Thomas baklövése a -10 pontjával nem kellett volna 😕110 pont mindössze.
az előző heti 10 ponthoz képest a +195 nem rossz 😀
Höri, többiek, nektek mennyi?Hurka
Sajna én gólpasszban voltam most király (Benunesz, Lázok), de azért nem jár point.
Meghát köcsög Garcia kiállította Nagy "the Greatest" Gábort.
múlthéten sikerült 70 pontot csinálni, de ott még hátra van Darko mesterhármasa (csk) a rohadt csaló pápa ellen.
több mint 14 éve
NB1 fantasyban ezen a héten 205 pont, jó volt ezen a héten a csapat, csak pont Thomas baklövése a -10 pontjával nem kellett volna 😕az előző heti 10 ponthoz képest a +195 nem rossz 😀
Höri, többiek, nektek mennyi?
több mint 14 éve
én élveztem az összefoglalót, látszott, hogy Urbányi minden egyes szóba belekötne, Gyuri meg már nem bírta, hogy nem ihat, jó volt ez 😀 😉
több mint 14 éve
Mészőly papára gondoltam, az afrikai focisták nagy haverjára 😀de legalább Mészőly nem szakértett.FarkyGézu vagy Kálmán bácsi? mondjuk egykutya...
amúgy google-be írva már a 'mészöly k' résznél érdekes tippeket ad 😊JSanyo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
picsába, az ismétlés ütközik Favre-val 😀 😕Höriez bizony game time decision... 😊 (úgyis Favre lesz belőle)
jihááá, S2 közvetíti az Accrington-Newcastle meccset 😊
több mint 14 éve
de legalább Mészőly nem szakértett.FarkyGézu vagy Kálmán bácsi? mondjuk egykutya...
amúgy google-be írva már a 'mészöly k' résznél érdekes tippeket ad 😊
több mint 14 éve
sport2-n a heti NB1 összefoglalót megint érdemes lesz megnézni, Véber mester megint nyilatkozott 😊JSanyopicsába, az ismétlés ütközik Favre-val 😀 😕
több mint 14 éve
de legalább Mészőly nem szakértett.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
sztem a sporttv elérte a szellemi mélypontot ezzel az urbányi-véber-várhidi trióval a studióban.gabtside felhívták a Csertőit, még a műsor elején 😀
több mint 14 éve
sztem a sporttv elérte a szellemi mélypontot ezzel az urbányi-véber-várhidi trióval a studióban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
sport2-n a heti NB1 összefoglalót megint érdemes lesz megnézni, Véber mester megint nyilatkozott 😊
több mint 14 éve
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Blevi, dande, Toca
EB tippjáték 2012