Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
csak irigykedtek, h 2005 óta újra Fradista van a keretben, mondjuk Böde jobban mutatna, de Gyömbér se rossz, semmivel se rosszabb, mint Elek, sándorgyurka, játszani úgyse fog egy percet se a renccerbe! 😊
|
több mint 13 éve
Gyömbér Gábor csapatánál kicsit furcsán mutat a "Fradi", legalább Ferencváros lehetne, vagy valami...Inkább tegyétek be a keretet vauvauzás helyett, mert nem találom.Hannien.wikipedia.org/wiki/Hungary_national_football_team , majdnem a közepénél kb megtalálod 😊Jack Zoltán
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Inkább tegyétek be a keretet vauvauzás helyett, mert nem találom.Hannien.wikipedia.org/wiki/Hungary_national_football_team , majdnem a közepénél kb megtalálod 😊
több mint 13 éve
Inkább tegyétek be a keretet vauvauzás helyett, mert nem találom.
több mint 13 éve
és megkérdezted, hogy miért tartalak parasztnak? 😀addig is ugy erzed legalabb h torodik veled valaki.Fakenem, inkább a te böffentésedre voltam kíváncsi. Amadeus91ki az a Gyömbér Gábor?Amadeus91fogod bazdmeg, beirod a googlebe a nevet es rola szolo cikkeknek tucatjaiban duskalhatsz. erre gondoltal mar, ahelyett h faszsagokat kerdezgetsz ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
addig is ugy erzed legalabb h torodik veled valaki.nem, inkább a te böffentésedre voltam kíváncsi. Amadeus91ki az a Gyömbér Gábor?Amadeus91fogod bazdmeg, beirod a googlebe a nevet es rola szolo cikkeknek tucatjaiban duskalhatsz. erre gondoltal mar, ahelyett h faszsagokat kerdezgetsz ?Fake
több mint 13 éve
nem, inkább a te böffentésedre voltam kíváncsi.ki az a Gyömbér Gábor?Amadeus91fogod bazdmeg, beirod a googlebe a nevet es rola szolo cikkeknek tucatjaiban duskalhatsz. erre gondoltal mar, ahelyett h faszsagokat kerdezgetsz ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ki az a Gyömbér Gábor?Amadeus91fogod bazdmeg, beirod a googlebe a nevet es rola szolo cikkeknek tucatjaiban duskalhatsz. erre gondoltal mar, ahelyett h faszsagokat kerdezgetsz ?
több mint 13 éve
ki az a Gyömbér Gábor?
több mint 13 éve
kint volt szombaton a szvesén, 4-1-re lenyomtuk a putnokot, lisztes k*rva jól játszott... őt kéne reaktiválni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Lehet, hogy Huszti top3 meg faszom, de a válogatottban én még nem láttam jól játszani. De még közepesen sem.Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
legalább bödét hívná be, az még magyarázható volna, mert kevés azon nb1-es magyar playernek aki tud is focizni... gyömbér 😀😀😀 ez kurvajó 😀
több mint 13 éve
áhhhhh 😀😀😀😀DDDDD , fuckyeee... lassan nincs lejjebb 😀
több mint 13 éve
Gyömbér baszki? Ez most komoly?
több mint 13 éve
Lehet, hogy Huszti top3 meg faszom, de a válogatottban én még nem láttam jól játszani. De még közepesen sem.
több mint 13 éve
nemfog, ő kirekesztette magát a levelével. vass ádi meg a nyilatkozatával a bundás szerb U meccs után ( többen is kerettagok onnan ) tőzsér meg azzal h szar futballista....Jaj hagyjuk már ezt a bullshitet. Nagy Lacinál is előtték akkor sem volt semmi. Klubcsapatokban is olyanokkal játszanak akit éppen nem kedvelnek. Profi sportról beszélünk, ha Huszti a legjobb de top3as játékos Mo-n akkor igen is kerüljön be.TocaA korábbi magyar válogatott Dárdai Pál szerint a magyar futballnak szüksége van Husztira.papíron egyértelmű, de illene végre megérteni, hogy a válogatott nem arról szól, hogy berakom a kezdőbe a 11 legjobb játékost, a szövkapnak a csapatkémiára kell helyeznie a legnagyobb hangsúlyt, a taktika összecsiszolására úgy sincs esély
– Szabi két klasszissal jobb bármelyik másik magyar futballistánál – jelentette ki a volt Hertha-játékos. – Ezen nem kell megsértődni, ez tény. Nyerő típus, aki több poszton is bevethető, nagy hasznára lenne a válogatottnak. A kapitány intelligens ember, hiszem, hogy meg tudná oldani ezt a problémát.JC6
jjncaa
valahol mondjuk érthető h szerethető s. nyomja az erkölcsös faszagyereket, kár h mióta gerának tényleg csinadrattával ment ki nyalizni már nem komolyan vehető... példa erre h a nyomásnak engedve behívta tőzsért, berakta mellé a hót gyökér sándor gyurit, majd ráfogta h szar volt... 😀
több mint 13 éve
Jaj hagyjuk már ezt a bullshitet. Nagy Lacinál is előtték akkor sem volt semmi. Klubcsapatokban is olyanokkal játszanak akit éppen nem kedvelnek. Profi sportról beszélünk, ha Huszti a legjobb de top3as játékos Mo-n akkor igen is kerüljön be.A korábbi magyar válogatott Dárdai Pál szerint a magyar futballnak szüksége van Husztira.papíron egyértelmű, de illene végre megérteni, hogy a válogatott nem arról szól, hogy berakom a kezdőbe a 11 legjobb játékost, a szövkapnak a csapatkémiára kell helyeznie a legnagyobb hangsúlyt, a taktika összecsiszolására úgy sincs esély
– Szabi két klasszissal jobb bármelyik másik magyar futballistánál – jelentette ki a volt Hertha-játékos. – Ezen nem kell megsértődni, ez tény. Nyerő típus, aki több poszton is bevethető, nagy hasznára lenne a válogatottnak. A kapitány intelligens ember, hiszem, hogy meg tudná oldani ezt a problémát.JC6
jjncaa
több mint 13 éve
nem. De agresszívebb, erőszakosabb, hajtós játékos. Üde színfolt lenne a töketlenek közt.jajj istenem, mindig az a jobb, aki nem játszik...jjncaaHusztival egyébként a balhén kívül van még egy gond. Hogy konkrétan a másik legjobb játékosunkkal játszik egy poszton és még egyikőjüket sem láttam én személy szerint jól játszani másik poszton.Schleckakármikor Husztit választanám. Amadeus91
több mint 13 éve
Husztival egyébként a balhén kívül van még egy gond. Hogy konkrétan a másik legjobb játékosunkkal játszik egy poszton és még egyikőjüket sem láttam én személy szerint jól játszani másik poszton.SchleckDzsudzsinak voltak anno a PSV-ben jó meccsei mikor átküldték 1 félidőre / 15 percre a jobb oldalra, persze attól még az kérdés h 90 percen keresztül tudna-e a túloldalt focizni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jajj istenem, mindig az a jobb, aki nem játszik...Husztival egyébként a balhén kívül van még egy gond. Hogy konkrétan a másik legjobb játékosunkkal játszik egy poszton és még egyikőjüket sem láttam én személy szerint jól játszani másik poszton.Schleckakármikor Husztit választanám. Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Husztival egyébként a balhén kívül van még egy gond. Hogy konkrétan a másik legjobb játékosunkkal játszik egy poszton és még egyikőjüket sem láttam én személy szerint jól játszani másik poszton.Schleckakármikor Husztit választanám.
több mint 13 éve
Husztival egyébként a balhén kívül van még egy gond. Hogy konkrétan a másik legjobb játékosunkkal játszik egy poszton és még egyikőjüket sem láttam én személy szerint jól játszani másik poszton.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A 11 legjobb játékos talán majd megtanulja a csapat érdekeit szem előtt tartva azt, hogy csak együtt lehetnek sikeresek. Taktikáról beszélni meg hülyeség.
Szar csapattól ne várjon senki jó, szép és eredményes játékot.
Amíg a csókosok fognak játszani, addig semmi esélyünk. Szerintem Husztit egyik játékos sem utálja, ellenben a szövkappal és pár haverjával.
több mint 13 éve
Szerethető csapat. (Dárdai Pali ezúttal is jót mondott)A korábbi magyar válogatott Dárdai Pál szerint a magyar futballnak szüksége van Husztira.papíron egyértelmű, de illene végre megérteni, hogy a válogatott nem arról szól, hogy berakom a kezdőbe a 11 legjobb játékost, a szövkapnak a csapatkémiára kell helyeznie a legnagyobb hangsúlyt, a taktika összecsiszolására úgy sincs esély
nyilván én is szeretném látni Husztit még címeres mezben, de ha a keret többi húzóneve neheztel rá, rosszabb esetben utálják őt, akkor többet árt a beválogatása, mint használ...
az Út Rióba filmet meg azért is elkezdeni forgatni, mert mellé nem lehet nyúlni vele: ha a kvalifikáció nem is jön össze, érvényes repjeggyel kiutazni attól még ugyanúgy lehet 😊jjncaa
több mint 13 éve
A korábbi magyar válogatott Dárdai Pál szerint a magyar futballnak szüksége van Husztira.papíron egyértelmű, de illene végre megérteni, hogy a válogatott nem arról szól, hogy berakom a kezdőbe a 11 legjobb játékost, a szövkapnak a csapatkémiára kell helyeznie a legnagyobb hangsúlyt, a taktika összecsiszolására úgy sincs esély
nyilván én is szeretném látni Husztit még címeres mezben, de ha a keret többi húzóneve neheztel rá, rosszabb esetben utálják őt, akkor többet árt a beválogatása, mint használ...
az Út Rióba filmet meg azért is érdemes elkezdeni forgatni, mert mellé nem lehet nyúlni vele: ha a kvalifikáció nem is jön össze, érvényes repjeggyel kiutazni attól még ugyanúgy lehet 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal