Soccer
42 feliratkozó
10 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.Lehet a CB most tart az ötödikben ott, hogy ez a kötelező 😅
Stez
10 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
10 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.Különösebben sehogy.
Stez
De nekem tetszett, ötletes.
10 hónapja
Megint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Legalábbis a 2010-es években az MLSZ által erőltetett LGT dalnál ezerszer jobb.
10 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.
10 hónapja
Megint ez a Maugli zene
10 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!A zászló hasonlóságában van a trükk.
The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
zacknorb
10 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
10 hónapja
Nagy eséllyel ma csoport utolsóként zárjuk a napot amúgyNa, az írek két kör után ki is szálltak 😃Ha kikapunk az Örményektől akkor mi is....
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
azon kell lassan aggodni, hogy ki fogja kisargazni magat az ormenyek elleni meccsre.Okosan az örmények ellen kell a második sárgákat összeszedni a portugál idegenre.
nekem van egy eros tippem, hogy Barni valami hasonlo okos modon megkapja a masodik sargajat.
Kenny
10 hónapja
azon kell lassan aggodni, hogy ki fogja kisargazni magat az ormenyek elleni meccsre. nekem van egy eros tippem, hogy Barni valami hasonlo okos modon megkapja a masodik sargajat.
10 hónapja
Na, az írek két kör után ki is szálltak 😃Ha kikapunk az Örményektől akkor mi is....
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na, az írek két kör után ki is szálltak 😃
10 hónapja
91. percben benny hill tipusu gollal. Ez az U21 a koklerek gyujtohelyeVan baj.....mennyi megélhetési faszkalap van a magyar labdarúgásban?1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez
warr_b
Szerkesztette: Stez
10 hónapja
Van baj.....mennyi megélhetési faszkalap van a magyar labdarúgásban?1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez
warr_b
Draft

10 hónapja
1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
1:1Ha Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Picsába, 2-0-ról nyert végül Szenegál 😫Már megint az a rohadt legveszélyesebb eredmény...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Ha Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez
Draft

10 hónapja
hmm Dibusz a padon, mióta nevezik őket a mérkőzésre? 😀
10 hónapja
Ennyire kell örülni a szombati egy pontnak, egy nyilvánvalóan gyenge ír csapat ellen egy megnyert meccsen szórakozta el a válogatott a győzelmet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ha Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.
10 hónapja
Az örmény-török meccsen sem volt olyan nagy balhé legutóbb.Az tutkeráj, nem hinném hogy különösebben kedvelnének minket...Csak mi is verjük meg az Örményeket.....a kinti meccs tuti vérhúgyózós lesz....Örményország 3-1-re vezet az írek ellen.....verjem bele,hogy elkúrtuk kinti meccsetDe ha otthon megverik egymást, az nekünk nem biztos hogy rossz, nem?
warr_b
warr_b