Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
elég beszt a németek új idegenbeli meze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a Markovic eléggé jó 😀Nincs mit, nagyon szivesen bármikor 😊
abszolut lassúságával is meggyőzött 😀
kössz szépen az infókat, videókat! 😊Habi
több mint 14 éve
ez a Markovic eléggé jó 😀abszolut lassúságával is meggyőzött 😀
kössz szépen az infókat, videókat! 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gravedigger boccs az elírásért, és köszönöm az infókat. Tomichoz köthető érdeklődésről hallottam, a többiekre pont most guglizok rá! Láttad már őket többször is játszani? Mit tudnak?Mindketten, mármint a két fiatal, de Tomic is a Partizan akadémián nevelkedtek, 1994-es születésűek és hatalmas potenciál van bennük. Aksentiljevic amellett hogy gyors, nagyon agillis , és a fizikai felépitése is rendben van, a mai fociban ugye nagyon nagy szerepet kapnak az ilyen tipusú szélsőhátvédek, olyan Bale féle, mindenhol ottvan a pályán ahol kell, és nem utolsó sorban a rugótehnikája is rendben van, jók a beadásai, és a lövése sem rosszak, erre még egy példa itt : http://www.youtube.com/watch?v=o_rdOMghMDw mindenképp jól járnátok vele 😊
Jankovicnak örülök, az ilyen arcos kis gecikből lesznek majd nagy sztárok 😀 Plusz a szülei is kaptak véletlenül munkát az olasz fővárosban 😛Habi
Markovic a szerb futball egyik legnagyobb reménysége, idén robbant be az első csapatba, hihetetlenül gyors, nagyon érzi a kaput, de ami talán a legfőbb erénye hogy nem önző, mindig a csapattársat hozza játékba aki jobb helyzetben van nálla.
Egyébként a Partizan akadémia európa szerte hires a nagyszerű munkájáról, pár tehetség akik innen kerültek az utóbbi években: Stvan Jovetic 1990 ( Fiorentina ), Adem Ljajic 1992 ( Fiorentina ), Stefan Savic 1991 ( Man City ), Radosav Petrovic 1991 ( Blackburn ), Sulejmani 1990 ( Ajax ) stb...
Most találtam egyébként egy érdekes infót Filip Jankovic-ról, van neki szerződése a Zvezdával, de opciós, ameddig itt marad, ( 2015-ig ) szól, havonta keres 11 000 eurót, plusz minden gólért van neki 500 euró bónusza , gólpasszért meg 250. De mivel opciós kontraktusról szól, 3 millió erka a kivásárlási ára és bármikor elhagyhatja a csapatot. A szerb médiában egyébként nincs még konkrét tényként kezelve hogy a Roma kifizette érte az összeget
Szerk: Ja és igen, láttam már többször őket élőben játszani, biztos vagyok benne hogy megállnák a helyüket az olasz fociban 😊 ( ezt labdarúgó edzőként is mondom )
több mint 14 éve
Ja, aztán a 2/3-a nem jön be. Ez is okos pénzkidobás azért. 😊Lamela eddig bejött. Borini eddig bejött. José Angel még bontogatja a szárnyát, de man of the match az Inter ellen, Bojan is néha tud értelmesen focizni, Nico Lopez pedig a primavera csapatban játszik már most nagyon faszán.
De legalább költötök. Egy kérdés: Állítólag De Rossi szerződésében van egy olyan záradék, hogy a szezon utolsó hónapjában 10 millióért ki lehet Őt vásárolni, ha távozni szeretne. Ez mondjuk enyhe kibúvó mind neki, de a csapat is csak annyira jár ezzel jól, hogy max nem ingyen engedik el, egyébként ez lófasz ár. Feltételezem majd hamarosan jön a City. Ezt a záradékot meg elhiszem, mert több olasz lap is megírta, szóval valami valóságalapja lehet.Stez
Ez eddig alapjáraton 75%. Plusz Sabatini (aki nálunk most a sportigazgató+átigalásokért felelős vezető) vitte a Palermohoz (Hernandezt, Pastoret, Kjaert akikből eddig a palermo 55-60 millió eurót szedett össze és Hernandez még ott van...)
Plusz a 3 argentin korosztálya legjobbja, az olasz védő srácot Perrottat is minden nagy olasz klub akarta, Casemiro pedig már a válogatottban is bizonyított. Nekem tetszik ez a fiatalítás, de a zálog (Sabatini) ott van a klubnál a stábjával, akik eddig az esetekek nagy részében jó döntést hoztak.
DDR szerződés:
Az előzetes hírek szerint De Rossi szerződése tartalmazott volna egy bizonyos elengedési záradékot is, azonban végül ez nem került bele a szerződésbe.
"Talán a klub számára ez egyfajta biztosíték lett volna, azonban szerintem ez az egész rányomta volna a bélyegét klubhoz és a városhoz kötődő kapcsolatomra."
Gravedigger boccs az elírásért, és köszönöm az infókat. Tomichoz köthető érdeklődésről hallottam, a többiekre pont most guglizok rá! Láttad már őket többször is játszani? Mit tudnak?
Jankovicnak örülök, az ilyen arcos kis gecikből lesznek majd nagy sztárok 😀 Plusz a szülei is kaptak véletlenül munkát az olasz fővárosban 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
leírom, hiába nem fog nagyon senkit sem érdekelni: 😀Na na 😊 Filip Jankkovic az ősi ellenség, Crvena Zvezda játékosa 😊 Egyébként elég szemtelen gyerekről van szó, aki már 17 éves korára rohadtul pénzéhes lett, és többek közzött nem volt hajlandó profi szerződést aláirni a nevelőegyesületével, csak azért hogy egy külföldi klubban tehesse ezt meg.
A Róma leigazolta Filip Jankovicot a Partizan 17 éves fiatalját. csak jövőre csatlakozhat a csapathoz, amikor betölti a 18. életévét. 3 millió euró volt és nagyon sokra tartják a fifa ügynökök. A videók tanulsága szerint is eléggé ügyes srácot vettünk meg. Habi
Egyébként nállunk is ( Partizan ) van 3 játékos aki iránt igen erősen érdeklődik a Roma. Névszerint a szintén 17 éves Lazar Markovic.(csatár, szélső) http://www.youtube.com/watch?v=9KctIw75vO8 (2:02 nél nagyon érdemes figyelni )
Nikola Aksentiljevic úgyszintén 94-es születésü jobbhátvéd: http://www.youtube.com/watch?v=SUsZNxEQ6Nc
Valamint Nemanja Tomic aki már kiforrot játékos, de nagy jövő állhat előtte európában. http://www.youtube.com/watch?v=SUsZNxEQ6Nc ( Talán neki van mindközül a legnagyobb esélye arra hogy Roma játékos legyen, de nagyon örülök hogy még ebben a félszezonban legalább meg tudtuk tartani 😊
több mint 14 éve
1300-an voltak a Vasas-Fradin. Magyar átlagot azért hozzák ott is 😀Már bocsánat 😂Dzsokijuingmuhahahahaez mi?? 😀JJ
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/felkeszules-a-sikertelenseg-miatt-elmarad-a-fradi-es-a-vasas-dallasi-tornaja-2116757
volt értelme kimenni... 😂JC6
több mint 14 éve
leírom, hiába nem fog nagyon senkit sem érdekelni: 😀Ja, aztán a 2/3-a nem jön be. Ez is okos pénzkidobás azért. 😊
A Róma leigazolta Filip Jankovicot a Partizan 17 éves fiatalját. csak jövőre csatlakozhat a csapathoz, amikor betölti a 18. életévét. 3 millió euró volt és nagyon sokra tartják a fifa ügynökök. A videók tanulsága szerint is eléggé ügyes srácot vettünk meg. Továbbá a River Plateből 3 fiatal is valszeg érkezik a nyáron, Cirigliano, Pezzella és a 20 millió eurót érő 17 éves Ocampos akit jelenleg a legjobb u18as játékosnak tartanak a világon. Papíron már megállapodtunk a Pescaraval Marco Perrotta leigazolásában, ő 1994es születésű védő. Rajtuk kívül még Casemiro érkezése is valószínű nyáron, ő a Sao Paulot fogja otthagyni és lesz római. Pjanic-DDR-Casemiro belső középpálya. Rettegj Világ 😊
eddig 45 millió eurót költöttünk 21 évnél fiatalabb játékosokra, ez a nyáron még ennyivel fog nőni. Love it!Habi
De legalább költötök. Egy kérdés: Állítólag De Rossi szerződésében van egy olyan záradék, hogy a szezon utolsó hónapjában 10 millióért ki lehet Őt vásárolni, ha távozni szeretne. Ez mondjuk enyhe kibúvó mind neki, de a csapat is csak annyira jár ezzel jól, hogy max nem ingyen engedik el, egyébként ez lófasz ár. Feltételezem majd hamarosan jön a City. Ezt a záradékot meg elhiszem, mert több olasz lap is megírta, szóval valami valóságalapja lehet.
több mint 14 éve
Már bocsánat 😂muhahahahaez mi?? 😀JJ
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/felkeszules-a-sikertelenseg-miatt-elmarad-a-fradi-es-a-vasas-dallasi-tornaja-2116757
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
muhahahahaez mi?? 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
leírom, hiába nem fog nagyon senkit sem érdekelni: 😀A Róma leigazolta Filip Jankovicot a Partizan 17 éves fiatalját. csak jövőre csatlakozhat a csapathoz, amikor betölti a 18. életévét. 3 millió euró volt és nagyon sokra tartják a fifa ügynökök. A videók tanulsága szerint is eléggé ügyes srácot vettünk meg. Továbbá a River Plateből 3 fiatal is valszeg érkezik a nyáron, Cirigliano, Pezzella és a 20 millió eurót érő 17 éves Ocampos akit jelenleg a legjobb u18as játékosnak tartanak a világon. Papíron már megállapodtunk a Pescaraval Marco Perrotta leigazolásában, ő 1994es születésű védő. Rajtuk kívül még Casemiro érkezése is valószínű nyáron, ő a Sao Paulot fogja otthagyni és lesz római. Pjanic-DDR-Casemiro belső középpálya. Rettegj Világ 😊
eddig 45 millió eurót költöttünk 21 évnél fiatalabb játékosokra, ez a nyáron még ennyivel fog nőni. Love it!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
muhahahahahttp://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/felkeszules-a-sikertelenseg-miatt-elmarad-a-fradi-es-a-vasas-dallasi-tornaja-2116757
volt értelme kimenni... 😂
több mint 14 éve
a francba....Bayern confirm signing of Shaqiri 😕majd elválik. Én már Breno óta nem mondok semmit...
nagyon jó játékos lesz belőle, bár már most sem rossz...nagy fogás a bajoroknakHabi
több mint 14 éve
Pedig nagyon reménykedtem, hogy nyerhet a Pats 😛 úgy látszik az érzés vhol nem kölcsönös 😉Nyert a Juve nyer a Barca perfect day 😊dandePedig nagyon reménykedtem hogy ma talán bukhat a Barca 😕gravedigger
Amúgy ha most kb két évig nem nyernénk semmit akkor sem szólhatnánk semmit (na ez azért remélem nem fog bekövetkezni)ha más nem a Juve vagy a Spurs veszi át az uralmat 😀
több mint 14 éve
Shaqiri -> Bayern
több mint 14 éve
Azt azért hozzáteszem hogy idegenben ( főleg a keskenyebb pályákon ) akadnak azért gondjaik, nagyon fekszik nekik erre a játékstilusra az, hogy a Camp Nou az átlagnál sokkal szélesebb pályá, nagyobb játékteret kapnak ahhoz a játékrendszerhez amit játszanak...gravediggerEgyáltalán nem szélesebb, mint a többi pálya. Valami más az oka, hogy nem megy idén idegenben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jobb volt a Barca, sajnos a Valencia képtelen egy teljes meccsen át meggyőzően focizni...skizofitaSajnos a Nou Camp-ban elég kevesen képesek...
Nekem már rohadtul unalmas ez a Barca mizéria, labdarúgó edzőként azt tudom mondani hogy a hátam közepén jön már ki a focijuk, halál unalom az egész, olyanná vállt mint a kézilabda...passzolgatnak a középpályán meg az ellenfél tizenhatosa előtt ( le a kalappal ahogy megtartják a labdát, de ettől még unalmas ), jön egy mélységi passz, és gól...
Igy szerzik a találataik 90 százalékát. Ez nem Messi csapata, ez a csapat Xavi és Iniesta érdeme.
Azt azért hozzáteszem hogy idegenben ( főleg a keskenyebb pályákon ) akadnak azért gondjaik, nagyon fekszik nekik erre a játékstilusra az, hogy a Camp Nou az átlagnál sokkal szélesebb pályá, nagyobb játékteret kapnak ahhoz a játékrendszerhez amit játszanak...
több mint 14 éve
a francba....Bayern confirm signing of Shaqiri 😕nagyon jó játékos lesz belőle, bár már most sem rossz...nagy fogás a bajoroknak

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Jobb volt a Barca, sajnos a Valencia képtelen egy teljes meccsen át meggyőzően focizni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja 😕 De nem baj, a bajnokság nagyon a Madrid felé hajaz idén, ez a 7 pont már elég behozhatatlannak tűnik, még akkor is ha megint a katalánok nyerik az El Classico-t 😊így a kupát már szinte zsebben is érezhetik sajna 😕JoeyPorterNyert a Juve nyer a Barca perfect day 😊dandePedig nagyon reménykedtem hogy ma talán bukhat a Barca 😕gravedigger
több mint 14 éve
így a kupát már szinte zsebben is érezhetik sajna 😕Nyert a Juve nyer a Barca perfect day 😊dandePedig nagyon reménykedtem hogy ma talán bukhat a Barca 😕gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyert a Juve nyer a Barca perfect day 😊dandePedig nagyon reménykedtem hogy ma talán bukhat a Barca 😕
több mint 14 éve
Nyert a Juve nyer a Barca perfect day 😊