Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Sok mindenben egyetértünk. Számomra a nagy sztárok összehasonlítása mindig a válogatottnál kezdődik. Mivel az,hogy épp milyen csapatban vagy azért abba kell szerencse. Szerintem Messihez közel hasonló teljesítményt ebben a Barcában legalább 4-5 ember eltudna érni, persze jobbak valószínűleg nem lennének.szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊peachmessi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca
Válogatottban meg azért nagyjából kiegyenlítődik a dolog hisz ott a legjobbak vannak behívva. Mondjuk az edző kicsit árnyalhatja a képet, de azért ez az argentín válogatott keret mocsok erős és mégse jön ki belőle semmi.
Ebből számomra az jön le,hogy Messi nagyon jó ha megvannak a társai akik kicsit alkalmazkodnak hozzá illetve megvan ugyanaz a szervező képesség mint benne (Xavi,Iniesta).
Nagyjából ugyanezt gondolom egyébként Ronaldoról is (annyi különbség, hogy ő már több csapatban bizonyított) , hogy ha majd a portugálokkal felmutat egy kiemelkedő eredményt, akkor lehet Pelé-Maradona szinten emlegetni addig versengjen csak Messivel 😀
Amúgy meg ahogy mondtad az idő majd eldönti, lehet Messi nyer egy VB-t 2 év múlva aztán már nem tudok majd mivel védekezni 😀, bár ha Mou átveszi majd a Portugál válogatottat lehet CRnek nagyobb esélye lesz 😀
több mint 13 éve
szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.Tocaígy legalább összeállhat a Ramos-Pique oszlop!!! 😊
|
több mint 13 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.
több mint 13 éve
Létavértesenés Ő hol játszik? 😊Divatno azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bőrödbe',
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci
több mint 13 éve
és Ő hol játszik? 😊no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci
|
több mint 13 éve
Pepe az 1.számú jelölt ez kb. egyértelmű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
legyen Liktápé a golden ból 😀
több mint 13 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyes
több mint 13 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!
|
több mint 13 éve
Xanyi egyértelműen 😀 A levegő ura!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam meg Fake.Nálam Maróti 😀AsbeeNálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 14 éve
Nálam Maróti 😀Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 14 éve
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:
több mint 14 éve
Blackburn - Wigan kiesési rangadó most, jó meccsnek ígérkezik, egy tyúk már beszaladt a pályára 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.
több mint 14 éve
Igen!Mert?ZoliZoltáncsak mert a szaktársam csinálja, aztán így meglepően up-to-date vagyok 😀
több mint 14 éve
Igen!Mert?
több mint 14 éve
1-0 NOLAN barátom !!!ZoliZoltána west hames népsport blogot szoktad olvasni?
több mint 14 éve
1-0 NOLAN barátom !!!
több mint 14 éve
Na hát akkor ma lezúzzuk a Cardiffot és irány a döntő! 😛 :cool:
több mint 14 éve
messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.
több mint 14 éve
messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...