NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
209
19
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
160
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
42
12
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
18
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=8MJhHq7outcHoward egy kicsit kiakadt utánna,meg is értem... 😀
a negyedik gólért Dos Santos most azonnal megkaphatná a Puskás-díjatJJ
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=8MJhHq7outca negyedik gólért Dos Santos most azonnal megkaphatná a Puskás-díjat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jó kis meccs volt, kár hogy a füstösképüek végül behúzták. Remélem Adu se lesz már sokáig a török másodosztályban. 😉

több mint 14 éve
Ez az, így jár, aki igazságtalanul nem viszi el a denverieket. 😛Mint ahogy az U17-es válogatott is, csak harmadikok lettek a csoportban, valószínűleg nem jutnak tovább, csak mert Serna-t minden meccsen padoztatták.
több mint 14 éve
a konföderációs kupa döntőben 2-0-ról sikerült kikapni a favágó brazilok ellen, merem remélni, hogy az ügyetlen mehikóiak ellen nem ismétlődik ez meg...szünetben 2-2
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
edzőmeccsre mennyi a belépő ?Höriingyé' van
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kimentem a rimaszombat elleni edzőmeccsre, hát eléggé felemás érzéseim voltak. tudni kell, h a héten kezdtük a felkészülést, és nyaral a vezetőedzőnk, szal nem pörögtünk annyira. védekezés érdekes volt, 2-3 nagy helyzetet összehoztunk a vendégeknek abból egy gól, egy kapufa lett. támadás jól ment ha kicsit összeszedtük magunkat, de általában csak lötyögtek a játékosok a pályán, megfűszerezve néhány kapitális technikai hibával. igazából jót elröhögtünk a haverokkal a pályán látottakon ill a nézőtérről hallottakon (800an voltak kint, szal volt kitől hallani 😊 ) de ez még az OTP Ligában is kurvakevés lesz.remélem ha hazaér Miki bá' majd megrázza a fiúkat, mert sokkal több van bennük
több mint 14 éve
Hát jó, de ha már kölcsön, kölcsönből visszajött Présinger és Horváth Gabi is 😊 No meg Ponczók és Sitku Illés, de hát szerintem ők nem nagyon maradnak/lesznek stabil kerettagok 😊 Sitku legalábbis tuti nem.
több mint 14 éve
Vujovics is visszatért kölcsönből + Osei is alighanem Vidi játékos lesz. 😉
több mint 14 éve
Jajj tényleg Mitrovicsot elfelejtettem 😊 27 játékosból 10 volt külföldi. Ebből elment Andic, Djordic, Milanovic, és most jöttek 4-en, plusz a tunéz. De amúgy a meccsekre utazó keretben 5 légiós szokott lenni, és max 4 van a kezdőben. Ez jövőre biztos, hogy valamivel nőni fog, de muszáj is, ha nemzetközi téren is akarunk valamit produkálni.Egyébként a sok katalán játékos nem véletlen, mivel a másodedzőnk tavaly még az Espanol másodedzője volt 😊 Meg az erőnléti vagy milyen edzői is.
Ja, és 7.500-an voltak a Kaposvár elleni, bajnoki címről döntő meccsen. (ezt már nemtom ki kérdezte 😊)
több mint 14 éve
Ma éjjel végre lesz egy valamirevaló sportesemény. Mivel a mexikóiaknak a kb 86 ezer drukkerük előtt(5 ezer gringót tippeltem a nézőtérre) muszály lesz támadni, jó kis meccs lesz ebből. Köcsögito levédekezése létfontosságu lesz, másképp sima sombrero-siker. Ha Bradley-nek van egy kis esze, akkor most nem Bedola-k és Kjelstanok kezdenek, hanem Adu és Donovan helyettük. Mondjuk kurva jó edző, tudja h mit csinál.

több mint 14 éve
Ha jól emlékszem amúgy annyira még nem durván sok a külföldi, mert 4 jött(a tunézzal), és 3 ment. fetomy3spanyol,a tunéz + Mitrovics.
De van több próbajátékos.
Meg ugye eleve volt Alves,Bozsovics,Vasziljevics,Nikolics tudjafaszom.
több mint 14 éve
Ha jól emlékszem amúgy annyira még nem durván sok a külföldi, mert 4 jött(a tunézzal), és 3 ment. De hát biztos, hogy sok külföldi lesz, engem mondjuk nem zavar. Sajnos így lehet erős csapatot építeni csak.Amúgy elméletben azért főleg külföldit igazolunk, mert úgy tudom,hogy magyar szinten inkább a saját utánpótlásból akarnak felhozni 1-1 embert. Jó magyar játékost venni meg nem lehet. Aki jó, az rohan külföldre az első csapathoz akinek kell.
Egyébként állítólag Souza kissé keményebb edzésmunkát követel a játékosoktól, és mindenki részt vesz mindenféle edzésen (csatárok-védekezés, védők-támadások). Ami király, remélem a pályán is megmutatkozik a fejlődés 😊
több mint 14 éve
azért az olasz U válogatottak elől vannak még most is...az más kérdés, h az utóbbi pár évben a öregek játszottak és szarok voltak, de most Prandelli fiatalítás jót tesz a nagyválogatottnak.DivatLáttuk most a megfiatalított válogatottat a VB-n. Azért elég sokat elárul az olasz utánpótlásról, hogy Balotelli az egyetlen igazán kiemelkedő játékosa. Giovinico szépen elsüllyed, a fiatal olasz védők meg... Criscito kivételével 0 mind. (Chiellini-t már nem venném az utánpótláshoz). Kapus dettó nincs.
Ehhez képest a Barca fossa a tehetségeket. (vagy az Ajax)
több mint 14 éve
azért az olasz U válogatottak elől vannak még most is...az más kérdés, h az utóbbi pár évben a öregek játszottak és szarok voltak, de most Prandelli fiatalítás jót tesz a nagyválogatottnak.
|
több mint 14 éve
Inter miért is? mostanában szinte csak olaszokat igazolunk...DivatHát most már. De, azért az olasz foci színvonala sem veri az álomkategóriát. Az a véleményem, hogy az, hogy a Seria A és a PL csapatai pusztán légiósokra építettek, faszán agyonverte az utánpótlásukat, ami már kiüt a válogatott szereplésen. Na, most ugye a Seria A-ban már a bajnokságot is üti, mert a Bundesliga pl már beelőzött.
Németek, spanyolok (Barca főleg), Franciák, Oroszok, Hollandok csinálják jól. Bivaly kemény utánpótlás.
több mint 14 éve
Inter miért is? mostanában szinte csak olaszokat igazolunk...
|
több mint 14 éve
Arsenal, Inter..az MU sem véletlen brit játékosokban gondolkodik eddig az átigazolási szezonban. Kb a komplett Premier League-nek reszeltek.. de legalább most a bajnokságban is visszaköszön majd, hogy mekkora 0 az angol foci. (Lásd válogatott)A Honvéd pedig nagy bajba kerülne, mert fel kéne hozni a csodálatos aranylábú akadémistáinkat, akik nem tudnak megragadni segítség nélkül a betonkemény NB II-be se..iktriad6+5s szabály....Amadeus91Akkor a Győr fel is oszlik 😀Höri
több mint 14 éve
A Honvéd pedig nagy bajba kerülne, mert fel kéne hozni a csodálatos aranylábú akadémistáinkat, akik nem tudnak megragadni segítség nélkül a betonkemény NB II-be se..Akkor a Győr fel is oszlik 😀HöriVidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....Amadeus91
Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.Bazzani
több mint 14 éve
hát eleinte nagyon nem, de végére csak ő és Hiddink maradt.Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivataloshát nem erről volt szó 😕sutianap
nem rossz, reméljük felnő a feladathoz, és újra miénk lesz a Scudetto. 😛Divat
3-4-3? hát nemtom, vannak jó szélső védőink akikeket feljebb lehet tolni, Cuchuék elszűrnek így is talán....arra leszek kíváncsi Eto'o és Sneijder, h viszonyul majd ehhez...nagyon remélem, h nem távolodnak el jobban.
|
több mint 14 éve
Akkor a Győr fel is oszlik 😀Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....Amadeus91
Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.Bazzani
több mint 14 éve
Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....
több mint 14 éve
Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.