Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fú, ez de gyenge. Ha nem ismerném a 2 csapatot, azt mondanám mi vagyunk pirosban, olyan jól játszunk 😀 Masszív védekezés, veszélyes kontrák. Mellette tetszetős adogatás, főleg a középpályán.

Még mindig nem értem Lipták miért válogatott. Csak dumál, meg lökdösődik. 5 méterről agyonrúgta Eleket...az ívelésekről nem is beszélve.
Laczkó amikor elindul szerelik..lepattan a kigyúrt luxemburgiakról.
Dzsudzsák el van veszve.

Tököli meg a legnagyobb császár!
- Miért nem adod be?
- Nem látod, hogy nem láttalak b+, hova adjam be? 😀 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egyenlő erők küzdelme.... 😂
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hajnal fejét keressük, hibátlan.
Jöhet Szabics és Németh, utóbbi tán még kap is 1-2 értelmes labdát Komantól.

Azt hittem sok lesz a 4 védő+2 szűrő, de abszolút szükség van rájuk 😀

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Ez eddig egy vödör fos...
Szerintem elkezdem nézni az NBA döntőt a S2-n.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
én már benyomtam az osztrák - német rangadót streamen 😀

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
ez eddig tököli-show, ahogy vártam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap a zuhihíradóban a műsorvezető vagy négyszer elismételte, hogy ki kell tömni Luxit meg SM-et (minimum 6 gólt vár), szerintem meg max 3 gól lesz, a két meccsen...de ne legyen igazam.JC6
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=51536#p51536
Legutóbb még az volt a gond, hogy kitömtük San Marinot. 😂Schleck
Most ez hogy jön ide?
Arra utaltam, hogy szenvedést várok, mert nem hiszem, hogy rúgnánk újra 8-at, főleg nem idegenben. Legközelebb szóról szóra leírok mindent, hátha megérted...

szerk.: olyan vagy, mint JJ, az is csak kötözködni tud.
több mint 14 éve
úgy érzem, hogy ha Tököli ma triplázik, akkor is szénné lesz oltva... child pleaseHöri
A meccs után én lennék az első, aki megkövetné.
Mit ahogy nem szeretem Vanczákot sem, de el kell ismerni, hogy középen a Juhász-Vanczák páros volt a legjobb az elmúlt években.

Laczkó pedig még mindig nem balhátvéd... 😀Sinisa
persze, Vanczák bűn rossz, senki sem vitatja.

Mifelénk Hajnal az az ember, akiről nem tudjuk megállapítani, hogy mi okból nincs még mindig száműzve.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Laczkó pedig még mindig nem balhátvéd... 😀Sinisa
na majd Serie B-be villantja, h márpedig ő futballista... 😀

|
több mint 14 éve
Tök mindegy ki a csatár. Alibi az összes, de ne felejtsük, hogy Tököli legalább tud rúgni egy egyeneset a labdába. Egy Luxemburg ellen ez is elég lesz...eaglesmcnabb
Tököli nagyon jó csatár és még jobb volt.
De amikor igazán a csúcson volt, és nemzetközi (klub) meccseken lőtte a gólokat, a válogatottban akkor is csak alibi volt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Tök mindegy ki a csatár. Alibi az összes, de ne felejtsük, hogy Tököli legalább tud rúgni egy egyeneset a labdába. Egy Luxemburg ellen ez is elég lesz...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
úgy érzem, hogy ha Tököli ma triplázik, akkor is szénné lesz oltva... child pleaseHöri
A meccs után én lennék az első, aki megkövetné.
Mit ahogy nem szeretem Vanczákot sem, de el kell ismerni, hogy középen a Juhász-Vanczák páros volt a legjobb az elmúlt években.

Laczkó pedig még mindig nem balhátvéd... 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
úgy érzem, hogy ha Tököli ma triplázik, akkor is szénné lesz oltva... child please

több mint 14 éve
Középpályára van egy csomó emberünk, csatár posztra szinte senki. Ha ezt nézzük logikus az egycsatáros játék, és manapság már nem is számít túl sokat az alapfelállás szerintem.Schleck
Hajnaltól és Dzsudzsáktól sem áll távol a góllövés...apeszos
Szerintem Dzsudzsák a válogatottban nem rezgeti oly gyakran a hálót... :/tüsi91
Ha már egy csatár sokkal inkább Szabics.
Töki hőtérképhez még egy 3210-es kijelzője is bőven elég. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
Középpályára van egy csomó emberünk, csatár posztra szinte senki. Ha ezt nézzük logikus az egycsatáros játék, és manapság már nem is számít túl sokat az alapfelállás szerintem.Schleck
Szerintem Dzsudzsák a válogatottban nem rezgeti oly gyakran a hálót... :/tüsi91
Luxemburg ellen csak-csak.....
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Luxemburg ellen egy csatár ??? Az is Tököli...WTF ??? :rolleyes:Keano
Szerintem Dzsudzsák a válogatottban nem rezgeti oly gyakran a hálót... :/
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tegnap a zuhihíradóban a műsorvezető vagy négyszer elismételte, hogy ki kell tömni Luxit meg SM-et (minimum 6 gólt vár), szerintem meg max 3 gól lesz, a két meccsen...de ne legyen igazam.JC6
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=51536#p51536
Legutóbb még az volt a gond, hogy kitömtük San Marinot. 😂

több mint 14 éve
Luxemburg ellen egy csatár ??? Az is Tököli...WTF ??? :rolleyes:Keano
Hajnaltól és Dzsudzsáktól sem áll távol a góllövés...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Évek óta ez a fantasztikus karácsonyfa alakzat, ami mellesleg nem nagyon vezet eredményre. Igenis, barátságos meccsen kell a két csatár! Hiszen hiába akar a kapitány 6 védős játékot, amikor nincs nálunk a labda, így is úgyis kapjuk a gólokat, ilyen védelem mellett...ez a fránya biztonság, még Luxemburg ellen is...háromszoros hurrá Sanyinak.

Tegnap a zuhihíradóban a műsorvezető vagy négyszer elismételte, hogy ki kell tömni Luxit meg SM-et (minimum 6 gólt vár), szerintem meg max 3 gól lesz, a két meccsen...de ne legyen igazam.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Tököli-Szabics kettőst én is szívesen elnéztem volna ( 😛 ), de ha tétmeccsen nem játszunk kétcsatáros játékot, akkor tényleg felesleges azt próbálgatni. Némethért nem vagyok oda, de ha már egyszer be lett válogatva, akkor legalább egy félidőt játsszon (aztán utána őt is el lehet felejteni...) Annak viszont örülök, hogy Bogdán végre a kezdőben, remélem végig játszik, és nem jön Király a félidőben.
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
Inter's Massimo Moratti: "Signing Roma's Daniele De Rossi is not a bad idea at all"
több mint 14 éve
Luxemburg ellen soha nem lehet logikus az egycsatáros játék... ha már felkészülési meccs akkor miért nem probáljuk ki a Szabics - Németh kettőst ?Keano
mert ha tétmeccsen nem meri a kapitány bevállalni a 2 csatárt, akkor értelmetlen gyakorolni.

spoiler: Szabics tuti lő gólt, mert tegnap lájkoltam a facebook oldalát

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ki a luxemburgi jobb szélső? Bár igazából Laczkó oldalán bárkinek nyerési pontja van...tüsi91
Örüljünk h Pjanic a bosnyák válogatottat választotta 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ki a luxemburgi jobb szélső? Bár igazából Laczkó oldalán bárkinek nyerési pontja van...
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Luxemburg ellen soha nem lehet logikus az egycsatáros játék...ha már felkészülési meccs akkor miért nem probáljuk ki a Szabics - Németh kettőst ?? Mondjuk más alternatívánk nincs is... 😀
Gondolom a svédek ellen itthon is a 35 éves Tökölivel kezdünk aki fut 45 perc alatt 100 métert... :rolleyes: