Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...Pocs
És Rossi megér 30 milliót?vassadi
Ibra után bármin is meglepődtök? 😊

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...Pocs
És Rossi megér 30 milliót?
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
A Marca szerint érdeklődünk Thiago Silva után a Milannál. Ez még el is menne, de állítólag csak 25 millió az ára, amit Maxwell bevonásával csökkentenénk 😂 Tudom, hogy kacsa, de azért Piqué és Thiago Silva büntetne.

Úgy néz ki az elsőszámú célpont Rossi kb 30 millióért és Fábregas csak a második számú, de ott egyes hírek szerint Thiagot akarja a vezetőség az üzletbe bevonni, aminek viszont nagyon nem örülnék... A legjobb az lenne, ha kipróbálnánk, hogy mit tud Thiago, ha még több lehetőséget kap, és ha befuccsol, akkor jöhetne 1-2 év múlva Fábregas.Pocs
Azt is olvastam, h Bale-ért adtok 45millát + Bojánt. Nehogy már odamenjen 😕Duff
Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 413 — SB 50 Champion @ Grund
A Bayern belehúzott, ideje volt végre egy rendes kapust szerezni, most már csak össze kell rázni a keretet és irány a BL döntő... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
"A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: megegyezett a Schalke 04 válogatott kapusával, Manuel Neuerrel és a Genoától érkező brazil szélsőhátvéddel, Rafinhával is."

A német válogatott kapusa nem védhet máshol 😊 :cool:

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
LoL!Az argentín keret kihírdetésénél Garay neve mellett a Benfica van írva,holott még sehol nem olvastam,hogy eligazolt volna 😐 :o

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Ma éjjel Mexikó-Új-Zéland barátságos meccs az Invesco Field-en, remélem lesz hozzá stream, mert szeretnék gyönyörködni a stadionban és a környezetben. 😀TheMileHighCity
huu, kötelező nézni, biztos lesz hozzá stream, nem volt még mexikói válogatott meccs, amiről lemaradtam volna emiatt
kíváncsian várom hányan zarándokolnak el Denverbe 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
A Marca szerint érdeklődünk Thiago Silva után a Milannál. Ez még el is menne, de állítólag csak 25 millió az ára, amit Maxwell bevonásával csökkentenénk 😂 Tudom, hogy kacsa, de azért Piqué és Thiago Silva büntetne.

Úgy néz ki az elsőszámú célpont Rossi kb 30 millióért és Fábregas csak a második számú, de ott egyes hírek szerint Thiagot akarja a vezetőség az üzletbe bevonni, aminek viszont nagyon nem örülnék... A legjobb az lenne, ha kipróbálnánk, hogy mit tud Thiago, ha még több lehetőséget kap, és ha befuccsol, akkor jöhetne 1-2 év múlva Fábregas.Pocs
Azt is olvastam, h Bale-ért adtok 45millát + Bojánt. Nehogy már odamenjen 😕
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

Úgy néz ki az elsőszámú célpont Rossi kb 30 millióért és Fábregas csak a második számú, de ott egyes hírek szerint Thiagot akarja a vezetőség az üzletbe bevonni, aminek viszont nagyon nem örülnék... A legjobb az lenne, ha kipróbálnánk, hogy mit tud Thiago, ha még több lehetőséget kap, és ha befuccsol, akkor jöhetne 1-2 év múlva Fábregas.

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A múlt héten két döntetlent játszottunk, köztük a NYRB ellen az év meccsét, és már hét meccs óta vagyunk veretlenek:
http://denversports.blog.hu/2011/06/01/rapids_ujabb_ket_dontetlen

Kiderült, hogy sérülések miatt egyik képviselőnk se megy a Gold Cup-ra (legalábbis a csoportmeccsekre biztosan nem), nagyon sajnálom, mert hosszú évek után ez lett volna az első bármilyen nemzetek közti soccer torna, amit megnéztem volna, és hatalmas jamacai fan lettem volna erre a másfél hétre. :/

Ma éjjel Mexikó-Új-Zéland barátságos meccs az Invesco Field-en, remélem lesz hozzá stream, mert szeretnék gyönyörködni a stadionban és a környezetben. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vajon milyen drukker lehet a cikk írója? 😀
54-53: lopott góllal verte C. Ronaldo Messit
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Grondona (argentin fa elnök) egy keddi interjúban – amelyben az angolokat kalózoknak nevezte – elárulta, hogy a 2022-es vb házigazdájának megválasztásakor Katarra szavazott.

„Ha az Egyesült Államokra szavazok, az olyan lett volna, mintha Angliára szavazok, ez pedig szóba sem jöhet. Az angol pályázattal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy ha visszaadják a Falkland-szigeteket, ami hozzánk tartozik, akkor megkapják a voksomat."

ez a FIFA gecc. és még képesek egy velejéig korrupt faszit széles mosollyal újra választani. krízis ?! milyen krízis ?
ameddig a FIFA fő korifeusai között mindenféle istenhátamögötti helyről érkező, 4 ft az anyjukat eladó emberek vannak, addig nem is lehet ezen csodálkozni. nevetséges.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem jól tolja a Juve, nekem tetszik.
Ha van eszük, eladják Del Pierot, Buffont, Chiellinit és Krasicot, helyettük meg felhoznak néhány játékost a Primaverából. 😛
Majd a higgadt, technikás Felipe Melo lesz az új vezér a csapatnál. 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Conte lesz a Juve új edzője. Agnelli klubelnök nyilatkozata: "Újra győzni akarunk, és Antonio Contéval akarjuk ezt megvalósítani. Ez egy mozaik első darabja, amely visszavezet bennünket a sikerekhez" 😂vassadi
Durva ami velük folyik 5 éve. Pedig egy jó Juventusra egész Európának szüksége lenne.FViktor93
Ez esetben kivonom magam Európa alól 😛

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na valószínűleg Luis Enrique lesz az új vezetőedzőnk. Sabatini nemsokára utazik Barcelonába, hogy véglegesítsék a dolgokat és a szerződést jövő hét elején jelenthetik be. Fiatal edzőt kértem, valószínűleg teljesül a kérésem, még ha nem is Luis akit vártam leginkább.
Az olasz fociban jártas urakat kérném, hogy aki tud valami konkrétat erről az Inter beajánlotta Julio Cesart a Rómának dologról kérem nyilatkozzon. 😀 Több oldalon is láttam már, de valahogy nem tudom elhinni.
Másrészről jöhetne Julio az biztos 😉

JT Daniels fan
több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
Sir Alex Ferguson Answers "Stupid" Question

child please!
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Sokszor írnak véleméynem szerint butaságot, de ezzel a bloggal teljes mértékben egyetértek. Kifejezi miért szerettem bele ebbe a klubba, a futball, s egyben a klub szellemiségének halálát is. Csodálatos írás: http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/31/Egy_korszak_vege/tüsi91
hatalmas kösz a linkért. múltkor mondtam neked, hogy nem a játékosokat kell szeretni, hát én vele követtem el ezt a hibát, és bármennyire is várható mégis sokkoló volt. nekem ő jelenti azt amit a manchester united. soha nem felejtem el, a 2008-as barca visszavágót az egyik legjobb barátommal (talán még nálam is idiótább mu fan) néztük és pont arról értekeztem, hogy régen ha a büntetőív + 4-5 méteren belül van lövési lehetősége akkor az gól, amint ezt kimondtam zambrotta odapasszolta, a spanom annyit mondott, "mint most", ellőtte és már emelkedtünk, nem is láttuk a gólt úgy őrjöngtünk.

és ilyen tényleg soha nem lesz többet.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Sokszor írnak véleméynem szerint butaságot, de ezzel a bloggal teljes mértékben egyetértek. Kifejezi miért szerettem bele ebbe a klubba, a futball, s egyben a klub szellemiségének halálát is. Csodálatos írás: http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/31/Egy_korszak_vege/
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Conte lesz a Juve új edzője. Agnelli klubelnök nyilatkozata: "Újra győzni akarunk, és Antonio Contéval akarjuk ezt megvalósítani. Ez egy mozaik első darabja, amely visszavezet bennünket a sikerekhez" 😂vassadi
Durva ami velük folyik 5 éve. Pedig egy jó Juventusra egész Európának szüksége lenne.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Conte lesz a Juve új edzője. Agnelli klubelnök nyilatkozata: "Újra győzni akarunk, és Antonio Contéval akarjuk ezt megvalósítani. Ez egy mozaik első darabja, amely visszavezet bennünket a sikerekhez" 😂
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110531-marco-materazzi-nyakon-ontotte-a-rai-tevecsatorna-riportereit-a-kupadonto.html
Ez se lett kisebb bolond 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ha lenne esze, azt nyilatkozná, hogy a Citybe akar menni, rögtön másnap jönne a 30 millás, heti 100 ezer fontos fizetés. 😛
Ráadásul akkor még indulhatna a BL-ben is és a világ egyik legjobb bajnokságába játszhatna. 😀
Hatalmas bré, ha elmegy ehhez a csapathoz.. Pedig azt hittem, hogy neki van esze és tudja, hogy a karrierje szempontjából hová kéne mennie.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És ezt a Dzsudzsák Balázst magasztalják, hát beszarok 😀

Nevetséges.

szerk.: mondjuk Lindácska igényeit ki kell elégíteni, kell a pénz.
több mint 14 éve
Ez mondjuk érdekes kérdés szvsz.

Mert Gerrard és Lampard sokkal támadó szelleműbb játékos, mint Scholes. Előbbi kettő jobb előre játékban, viszont utóbbi sokkal jobb, ha labdaszerzésről és védekezésről van szó.

Szerintem ez kicsit olyan, mintha két almát és egy körtét akarnánk összehasonlítani.

De az biztos, hogy Scholes is nagyszerű játékos volt. Még én is bírtam.Mikey
még a Keane-s időkben sokkal támadóbb volt, így "öregkorára" vált védekezőbbé és hátulról osztogatóvá. De nem veszünk rajta össze. 😊tüsi91
Majd megvehetitek Pirlot a Juvétól jövőre 😛

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez mondjuk érdekes kérdés szvsz.

Mert Gerrard és Lampard sokkal támadó szelleműbb játékos, mint Scholes. Előbbi kettő jobb előre játékban, viszont utóbbi sokkal jobb, ha labdaszerzésről és védekezésről van szó.

Szerintem ez kicsit olyan, mintha két almát és egy körtét akarnánk összehasonlítani.

De az biztos, hogy Scholes is nagyszerű játékos volt. Még én is bírtam.Mikey
még a Keane-s időkben sokkal támadóbb volt, így "öregkorára" vált védekezőbbé és hátulról osztogatóvá. De nem veszünk rajta össze. 😊