Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Eddig reménykedtem a Tottenhamben, de most befejeztem a meccsnézést...Dzeko teljesítménye azért elismerést érdemel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nasri 3 gólpassz, dzeko 3 gól, elég fasza ez a city 😐
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)fetomy
Most másra gondoltam. Hogy az ilyen Kispesthez hasonló meccsek után lassan rájön hova is érkezett (Magyaro.) és rövid gondolkodás után elmenekül.Jan
Jaaa 😀 Hát ilyen szempontból valóban van rá sansz 😊
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 552 — Steelers fan
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)fetomy
Most másra gondoltam. Hogy az ilyen Kispesthez hasonló meccsek után lassan rájön hova is érkezett (Magyaro.) és rövid gondolkodás után elmenekül.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Dzeko keményen árazza a Tottenhamet...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 552 — Steelers fan
Ja amúgy az azonnal elvárt eredményekhez még annyit, hogy Polonkait (32), Vasziljevicset (29) és Hídvégit (28) leszámítva maximum 27 éves játékosaink vannak. A hétvégi kezdő 11 átlaga 23 év volt pl. Bőven van idejük összeszokni.

Sanco: Ja bocs, az állami pénzes részét kifelejtettem a számításból 😀fetomy
Üdv!

Még mindig tartod, hogy Sousa kitölti a szerződését?
több mint 14 éve
Dehogy, én Polonkait ajánlottam, de ennyit tudott tenni a Mester 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sándorgyurika...tuti fetomy szólt pár szót vityánál... 😊

|
több mint 14 éve
Ja amúgy az azonnal elvárt eredményekhez még annyit, hogy Polonkait (32), Vasziljevicset (29) és Hídvégit (28) leszámítva maximum 27 éves játékosaink vannak. A hétvégi kezdő 11 átlaga 23 év volt pl. Bőven van idejük összeszokni.

Sanco: Ja bocs, az állami pénzes részét kifelejtettem a számításból 😀
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A meccset és az azt követő eseményeket nem láttam, de ahol egy Hajdú (de ugyanígy pl. Rósa) csk lehet, ott semmin nem kell csodálkozni.Sanco
Botis a csk Kispesten jelenleg a szezon eleje óta - őt választották meg a csapattársak.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
...én nem értem a vidinél miért baj, ha nem megy, mikor egyébként csomószor teljesen jól játszik a csapat...
fetomy
Azért baj, mert nem kevés állami (vagyis ofkorsz Garancsi) pénzt toltak bele és ez a fehérvári szurkolók nagyrészén kívül, bántja a többiek szemét. 😛
Meggyőződésem, hogyha a fidi állna a tabella élén, akkor is a szurkolók és a médiák célkeresztjében. Csak akkor irigységből, míg most kárörvendésből foglalkoznak Veletek ennyit.

A meccset és az azt követő eseményeket nem láttam, de ahol egy Hajdú (de ugyanígy pl. Rósa) csk lehet, ott semmin nem kell csodálkozni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most láttam a Kispest gólját. Ha Kassai megismételteti - Tujvel miatt - akkor másodjára tuti kimaradt volna.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 573 — Amerikai sportok rajongója
Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.zavi27
Évek óta elég vicces brigád van Győrben... 😂Asbee
Persze aztán lehet nevetve bajnokok lesznek. 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.zavi27
Évek óta elég vicces brigád van Győrben... 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 573 — Amerikai sportok rajongója
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?JC6
Gecidrága a jegy.Bazzani
Tegnap 4000 néző volt, előtte 5000re emlékszem, az újság írt ennyit legalábbis, szóval azért nem 2000ren voltak eddig. Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 216 — Csodabogár
LOL fetomy, szívemből beszélsz 😀 tavaly ment a hörgés hogy szarszemétszaralak Gyuribá meg a válogatott Vidisek, most meg mindenki sztár 😂 és padozik! hehe.

Mitrovics helyett rúgja Brácsi a kornereket, igaz. Alves meg kikerülhetne a kezdőből picit. Most is, Loki ellen is benne volt 2 gól a lábában, elbaszta. De ha jól emlékszem március óta ilyen a formánk idegenben, szóval nem most kezdődött. Nyugi, lejár az átigazolási dőszak és elkezdenek focizni a primadonnák 😉

több mint 14 éve
Amúgy most olvastam, hogy készült egy cikk a legszurkolóbarátabb nb1-es klubokról. Azért az kemény, hogy összesen 7 darab csapat válaszolt egyáltalán az e-mailre...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?JC6
Gecidrága a jegy.

több mint 14 éve
Szeintem csak kurvadrága a jegy, egyébként lehet többen lennének 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kaposvár-Paks 4-4 😀Hurka
csak a közvetítést olvastam, de gecinagy meccs lehetett 😀kristof
ilyenkor szoktak bunda ügyben vizsgálódni 😕 😊Höri
Meccs utáni nyilatkozat:
Sisa Tibor (Kaposvár): – Nagyon jó csapat volt az ellenfelünk, ennek ellenére kimondottan jól támadtunk. Az ellenfél a tizenegyessel együtt ötször rúgott kapura, mégis pontot mentett. Még most is azon gondolkodom, miként sikerült döntetlenre adni ezt a kilencven percet.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mitrovics nem a helyén játszik.
Ha a támadók mögött szerepelne már tíz gólpassza volna.
És igenis állítom,hogy a tavalyi Vidi gólokkal verné az ideit.Bazzani
Mitrovicsot nem úgy értettem. Nagyon hasznos mezőnymunkát végez, azzal semmi bajom nincsen. Jó igazolásnak is tartom. Egyedül a szögletet nem neki kellene rúgnia, vele ennyi problémám van 😊

Idegenben tavaly sem voltunk annyira jók, otthon meg most sincs semmi gond. Tavaly nagyon sokat számított, hogy az a keret hosszabb ideje együtt volt, a mostani kezdő fele új. Ráadásul abszolút nem elhanyagolható tényező Alves. Aki idén borzasztó formában van. Egyébként igazad van, a mai napon valószínű, hogy a tavalyi csapat nyerne. De ennek nem az az oka, hogy az idei csapat/edző szar, hanem az, hogy idő kell az összeszokáshoz, formába lendüléshez. Meggyőződésem, hogy mondjuk márciusban már nem lesz igaz ez a kijelentés 😊

Hosszútávon kellett még ez a sok erősítés is. Nem az a célunk, hogy összevásároljunk egy oneyearwonder hordát, éppen ezért csak fiatalok jöttek. És mivel van pénz, mehetett egyszerre is, nem lassan foltozgatva. Hát így "beáldozódott" a szezon eleje, remélhetőleg minél kevesebb része, de mondom, Héctort és Waltert leszámítva elégedett vagyok az igazolásokkal, és ha jobban összeszoknak, plusz Alves legalább csak annyit hoz, mint egy átlag játékos, akkor nem lesz gondunk. Szinte minden meccset simán nyerhettünk volna így is, ha legalább Alves nem hagy ki mindent.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
na megint faszának tűnik ez a meccs a Pécs ellen a tudósítás alapján, nekik 3 helyzetből 2 gól, mi meg kb. az üres kapura se tudjuk belőni..Hurka
Kétségtelen, az első félidő első 30 perce a tietek volt, kellett volna rugni a Pápának még egy gólt, aztán a Pécs (szokásos módján) felébredt a csipekrózsika álomból fordított, de a második gól elött egy elképesztő védelmi baki után a Pápa is vezethetett volna. Megjegyzem Szűcs kifutásai botrányosak, a Pécsnak 2-3 gólt kellett volna fejelenie ezen a meccsen.
A második félidőre viszont egyértelművé vált a Pécs főlénye, max szerencsével vihetett volna el egy pontot innen a Pápa.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Mitrovics nem a helyén játszik.
Ha a támadók mögött szerepelne már tíz gólpassza volna.
És igenis állítom,hogy a tavalyi Vidi gólokkal verné az ideit.