Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
na megint faszának tűnik ez a meccs a Pécs ellen a tudósítás alapján, nekik 3 helyzetből 2 gól, mi meg kb. az üres kapura se tudjuk belőni..
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Na Eto'o góllal kezdett. 😊

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
A picipest minden meccsen megkapja a kis tizenegyesét (ha az nem elég, akkor többet is)...gólkirályt csinálnak Danilóból?Bálesz
igen, ez kurva jól hangzik, de szted melyik nem volt jogos?..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2434371,00.html
Drogbának hál' Isten nincs semmi komoly baja
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Sousa-val először értek egyet amióta látom a munkáját. Burkoltan lebalkánozott minket - igen, minket és nem a focinkat, aki külföldről (No.-ból) idekerül annak szembetűnik egy-két dolog. Lehet hogy csak nálam verte ki a biztosítékot ez hogy elrúgja SUNYI módon a labdát de ha én vagyok és nem Mitrovics én lefejelem az tuti. Nálam ez több meccses eltiltás és nagy pénzbüntetés. Ha nem ill. ha azzal védekezik hogy ez egy teljesen szokványos dolog akkor ne papoljon senki hogy megújulás meg egyebek... + huliganizmus-törvény ugyebár...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
A picipest minden meccsen megkapja a kis tizenegyesét (ha az nem elég, akkor többet is)...gólkirályt csinálnak Danilóból?

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Supka aztán kurva okos. Ő magyaráz az összevásárolt külföldiekről a büdös kispest afrikájával, ahol kb. ugyanannyi külföldi játszott, mint nálunk... Elmehet a....

Nem baj, reméljük minden meccsen kapnak 2-3 11-est, nehogy égnie kelljen a büdös pofájának.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Supka milyen "korrekt" nyilatkozatot tolt le ezek után....
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Ez a Blackburn is egy vicc. Most nézem, kihagytak két tizenegyest, majd az Everton a hosszabbításban szerzett győztes gólt Arteta révén, büntetőből. 😂 Steve Kean nem PL-szint, ha nem szabadulnak meg tőle gyorsan, kiesés lesz a vége.
több mint 14 éve
Először csak azt akartam írni hogy paraszt Supka de mire ide jutottam már azt kell h mondjam paraszt Kispest... 😀davemayer
Hála istennek, hogy azt a rohadt nigrót kiállította az a gyökér... Gyönyörű volt Akassou komolyan mondom, ritkán látni ilyen gyönyörű munkát, hogy szembeköpöm a másikat, aztán pofáraesek, mintha nekem fájna... Istenem, hogy ezt az undorító fosadék bandát nem vertük meg...
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
a.kacsa, Meireles sérült. 😛

Persze ma csatlakozott hozzá Kelly, és lehet Lucas is. Utóbbinak qrvára nem kéne mondjuk.
Egyébként ez a bíró még angol szinten is elképesztő nagy fasz - és most a legkevésbé a tizenegyesgyanús kezezés miatt mondom.Mikey
el is felejtettem már. köszönöm a headsupot 😊
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Először csak azt akartam írni hogy paraszt Supka de mire ide jutottam már azt kell h mondjam paraszt Kispest... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Pláne hogy 102 perces volt a meccs 😀Hanni
Elgépeltem. 😊 Bazzaninak akkor se lehet kellemes. 😊
több mint 14 éve
Hát én ezt nem hiszem el bazdmeg. Jólvan ennyi elég volt mára...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 644 — Poloska confirmed

Persze ma csatlakozott hozzá Kelly, és lehet Lucas is. Utóbbinak qrvára nem kéne mondjuk.
Egyébként ez a bíró még angol szinten is elképesztő nagy fasz - és most a legkevésbé a tizenegyesgyanús kezezés miatt mondom.Mikey
Eddig teljesen jó ítéletei voltak, nem tudom mi bajod vele. 😐

Igazság szerint a 110. percben szerezték a harmadik gólt. 😀vassadi
Pláne hogy 102 perces volt a meccs 😀
több mint 14 éve
0-1ről D-be raktam a Chelsea meccset.
Persze,hogy a 90. percben lövik a 3.gólt.
Köszi tippmix,már megint.Bazzani
Igazság szerint a 110. percben szerezték a harmadik gólt. 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 176

Egyébként ez a bíró még angol szinten is elképesztő nagy fasz - és most a legkevésbé a tizenegyesgyanús kezezés miatt mondom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
A legnagyobb baromság, hogy labdakiengedés közben fellököm a másikat a picsába, és nincsen semmi.
Jólvan, semmi sem szabálytalan. LOL kivéve ha mi csináljuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi tippmix,már megint.Bazzani
kb a 99. percben volt nem a 90.-ben 😛 hátha ettől jobb 😀

a honvéd meg egy kibaszott vicc, hihetetlen mákjuk van minden egyes meccsen, ettől függetlenül grat nekik
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
annyira jó szép focit nézni, hogy nem a carroll lófajére próbáljuk ívelgetni a labdát 😊 suarez-kuty- downing hármas meg elég jól érzi egymást. én mondjuk henderson helyett játszatnám rault, de nagyjából ez a legerősebb felállás 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 115 — Axel Foley
Köszi tippmix,már megint.

több mint 14 éve
Legutóbb azt hallottam, hogy Kaposvárra (vagy KTE-be, sztem előbbi) megy kölcsönbe. Nem tudom, lehet Alves miatt is kivárnak, mert ha elmegy, akkor tán nem adnánk kölcsön. De amúgy nem tudom.

Nikolic az elmúlt 6 fordulóban összesen talán egy félidőnyit játszott, aztán így is messze a legveszélyesebb játékosunk... Érthetetlen a mellőzése. Még akkor is, ha Alvest a törvény tiltja, hogy padra ültessük.

Jólvan megjött Gosztó, akkor most egy back-to-back gólpassz Nikoliccsal és ott is van 😀
több mint 14 éve
Dzsudzsák kulccsont törés. We are fucked.Hanni
Az nagyon kemény.
Stieber kezdő lehet egyből...

több mint 14 éve
Sousa nem éli meg a tavaszt.
Mondjuk ez előre borítékolható volt.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 644 — Poloska confirmed
Dzsudzsák kulccsont törés. We are fucked.