Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Saaaaaannnyiiiiiii bááááááááááááá....kell egy Sándor Gyuri mez, Liptákot meg a Fradiba!!! :cool:
|
több mint 14 éve
Azért Ibra ma egyáltalán nem volt ellenszenves, a végén is gratulált mindenkinek. Ma nem panaszkodhattunk a szerencsére azért.. nem is tom mikor vertünk meg tétmeccsen utoljára számottevő csapatot. Más kérdés, h ezzel is maradunk harmadikak, de mindenképpen előre léptünk ebben a sorozatban.szerk: éppen a svédeket vertük meg utoljára '95-ben.. tudtam, h régen volt, de azért ennyire nem gondoltam 😊
több mint 14 éve
Remélem nem basszuk el ezt a sikert Moldovában.Gratula a fiúknak.
😀
több mint 14 éve
Ennyi! Cáfolva a kétkedőkre végre!!! Most el vannak csitítva!
több mint 14 éve
gecca, na most zárni a kapukat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nah most felkeltettem a házat 😊
több mint 14 éve
nem mondtam hogy nem helyes, de tény hogy utálják 😀Csak a jösztök az helyes nyelvtanilag, míg az a névelő használta nevek előtt fölösleges. 😛Sebiia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorxa pestiek is utálják a jösztök-öt 😀eaglesmcnabb
amúgy a de viszontot is utálja mindenki és az is helyes 😀
szerk.: hehe Rudi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Csak a jösztök az helyes nyelvtanilag, míg az a névelő használta nevek előtt fölösleges. 😛a pestiek is utálják a jösztök-öt 😀eaglesmcnabbde a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorx
több mint 14 éve
a pestiek is utálják a jösztök-öt 😀de a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
de a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐Lakia Gundel? De utálom ezt a pesti szokást, no offense 😀
több mint 14 éve
Remélem minimum Boros Kóla az a BK 😀
több mint 14 éve
persze, hogy pont a gólról maradok le, mert a BK nagyon fontos....mind1, csak nyerjünk 😀
több mint 14 éve
de a Gundel miért mondja, hogy: és most megindulhat IBRA ? 😐

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Rudolf mekkora labdát adott. 😮SebiiJah, amúgy is jól játszott végig, ahogy Varga is. Nemtom mi a faszt keres ő még a magyar bajnokságban.
több mint 14 éve
Rudolf mekkora labdát adott. 😮
több mint 14 éve
na hajrá fiúk!!!!!
több mint 14 éve
Azt hittem lepetézek, mikor megláttam a kezdőt. Pintér? Akkor má mi a faszomért nem Vadócz, aki támadni is tud. De amúgy a védelemtől felfelé egyértelmüen Elek-Stieber-Hajnal-Koman-Rudolf-Szabics kéne. Igy úgy állunk fel, mintha Rióban vb-nyitómeccset játsszanánk a brazilokkal...

több mint 14 éve
Én életemben kb először elmentem a lottózóba kitölteni egy totószelvénytDexxter Tailorremélem csak azért tetted ezt, mert nagyon fiatal vagy
a válogatott szent és sérthetetlen, amiről lehet értekezni és akár fikázni is ha jól esik, de ellenül drukkolni/fogadni nálam a hazaárulás kategória
biztos bennem van a hiba, hogy minden csalódás ellenére mindig várom a meccseket...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Huhú, 20 perc, és kezdődik az év meccse! 😀 Remélem várjátok nagyon! 😊 Én életemben kb először elmentem a lottózóba kitölteni egy totószelvényt, természetesen a svédekre fogadtam, mondjuk kegyetlen nagy meglepetés lenne, ha akár 1 pontot is tudnánk szerezni... Főleg ilyen védősorral, ahogyan már többen is említették.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Majd ha kirúgják Kötelest, egyből beficcen a kezdőbe!