Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
jogos, arra emlékeztem, hogy a 46. percben volt a pirosA kiállítás nem sok mindent befolyásolt szerintem, mert a 89. percben történt. Ennek ellenére nagyon gáz 0-3 leadni a meccset, egy harmatos Genoa otthonában.Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.tüsi91én nem is tudom már, hogy ha Rómával kapcsolatban szeretnék írni, akkor azt ide írjam a soccer topikba, vagy a gyűlölködjünk topikba...sírok...egyszerűen ilyen nem létezik 😕 😕
jah a 3-0ás előnyhöz tegyük oda még az emberelőnyt isHabi
JC6
hát én is kész vagyok

JT Daniels fan
több mint 14 éve
szart a hazai szarra?Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.tüsi91Érik talán egy Ancelotti-Ranieri székhelyváltás.vassadi27

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kiállítás nem sok mindent befolyásolt szerintem, mert a 89. percben történt. Ennek ellenére nagyon gáz 0-3 leadni a meccset, egy harmatos Genoa otthonában.Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.tüsi91én nem is tudom már, hogy ha Rómával kapcsolatban szeretnék írni, akkor azt ide írjam a soccer topikba, vagy a gyűlölködjünk topikba...sírok...egyszerűen ilyen nem létezik 😕 😕
jah a 3-0ás előnyhöz tegyük oda még az emberelőnyt isHabi
Sajnálom a Roma-t, többre hivatott csapat, csak úgy, mint a Juve. Néztem egy kicsit a meccsüket, és azt kell, hogy mondjam, a fél csapat nem érdemli meg a Juve mezt. A Lecce gyepszőnyege viszont irigylése méltó volt 😀
több mint 14 éve
Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.tüsi91Érik talán egy Ancelotti-Ranieri székhelyváltás.
több mint 14 éve
Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.tüsi91én nem is tudom már, hogy ha Rómával kapcsolatban szeretnék írni, akkor azt ide írjam a soccer topikba, vagy a gyűlölködjünk topikba...sírok...egyszerűen ilyen nem létezik 😕 😕
jah a 3-0ás előnyhöz tegyük oda még az emberelőnyt is

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Rezgett a léc, de behúzta a meccset a Milan. Az eredménnyel jelen körülmények között elégedettek lehetünk, a játék viszont továbbra sem biztató. A középpályán egész egyszerűen nincs, aki a támadásokat tudná segíteni (Boateng visszatérésével némileg javult a helyzet ilyen szempontból), Ibra sincs túl jó formában az utóbbi mérkőzéseken, a középhátvédekre nem lehet panasz, a szélső védők teljesítménye viszont továbbra is kritikán aluli. Már Patóra is épp azt mondtam volna, hogy gyenge formában van, de azért mégiscsak eldöntötte ezt a meccset. Akit pedig külön kiemelnék, az Gattuso - lehet, hogy (jobbára az ellenfél szurkolói közül) sokan utálják, igaz, hogy vannak zűrös dolgai, de ma bemutatta, hogy miért emblematikus figurája ennek a Milannak.Bízom benne, hogy ahogy folyamatosan gyógyulnak fel a sérült játékosok, úgy egyre inkább visszaállunk majd a régi kerékvágásba, de lehet, hogy szükség van erre a BL-kiesésre ahhoz, hogy bajnokok lehessünk... :rolleyes:
A Juve és a Roma ma végleg kiszállt a scudettóért folyó harcból. Utóbbi meccse egyébként óriási lehetett, három gólos hátrányból fordított és nyert a Genoa.
több mint 14 éve
Romanak sikerült 3-0ás előnyről kikapni. Érik a Ranieri cut.
több mint 14 éve
Nem látom a meccset, erre "meccs embere: Lass",
"a legharcosabb: Lass"
Na meg kell néznem az ismétlést 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nagyon nagy volt ez a kiscsapat 😀 A 92. percben izgulhattál rendesen 😀JC6Ha a nagycsapat nem játszik jól, akkor az esetek többségében úgy tűnik, hogy a kicsi igen. 😊 Pedig igazán komoly lehetőségeik nekik se voltak. Annál a helyzetnél meg nem izgultam, mert én is benéztem, azt hittem, a háló tetejére hullik a labda. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A hazai kupákban mindig is ment a tartalékolás, de idén különösen lazán, kis túlzással semmibe veszik ezeket a meccseket (kivétel talán csak a Scunthorpe elleni találkozó). Megértem, hogy egy ötödosztályú csapat ellen nehéz motiválni a játékosokat, de ilyenkor sok olyan ember kap lehetőséget, akinek bizonyítania kellene, de még az ilyen meccseken, az ilyen csapatok ellen se megy nekik. Gibson az első félidőben valamicskét ugyan mutatott, de nagyjából ugyanazt a szintet hozta, mint a szezon eddig eltelt részében, Bebével és Obertannal kapcsolatban viszont egyre több kétségem van.Nagyon nagy volt ez a kiscsapat 😀 A 92. percben izgulhattál rendesen 😀
"Szuperhíró" non-league team ide vagy oda, a továbbjutás legalább megvan. És egyúttal március 1-jén "kirándulás" a Stamford Bridge-en.vassadi27
több mint 14 éve
A hazai kupákban mindig is ment a tartalékolás, de idén különösen lazán, kis túlzással semmibe veszik ezeket a meccseket (kivétel talán csak a Scunthorpe elleni találkozó). Megértem, hogy egy ötödosztályú csapat ellen nehéz motiválni a játékosokat, de ilyenkor sok olyan ember kap lehetőséget, akinek bizonyítania kellene, de még az ilyen meccseken, az ilyen csapatok ellen se megy nekik. Gibson az első félidőben valamicskét ugyan mutatott, de nagyjából ugyanazt a szintet hozta, mint a szezon eddig eltelt részében, Bebével és Obertannal kapcsolatban viszont egyre több kétségem van."Szuperhíró" non-league team ide vagy oda, a továbbjutás legalább megvan. És egyúttal március 1-jén "kirándulás" a Stamford Bridge-en.
több mint 14 éve
Atyaúristen...Obertan , Bebe és most már Carrick is mehet a levesbe, legközelebb ne lássak rajtuk vörös mezt, ekkora égést Unitedtól nem tudom láttam-e már. Erre a második félidőre akkor sem lenne mentség ha a félidő 4:0 lett volna, MILYEN JÁTÉK VOLT EZ??? :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Anelka, hogy lőtte már a 11-est. Igazi lúzer. De persze én ennek csak örülök 😂DuffAnelka életében nem tudott 11-est lőni. Elég arra az ominózus BL döntőre gondolni...
Lassan olyan jó lesz Chelsea szurkolónak lenni mint Seattlenek :cool: 😂
több mint 14 éve
vujovics->kecskemét
több mint 14 éve
Anelka, hogy lőtte már a 11-est. Igazi lúzer. De persze én ennek csak örülök 😂
több mint 14 éve
Akkor kérem, március 1-jén Chelsea-MU (hacsak az ötödosztályú Crawley ellen újrajátszásra nem kényszerülünk - de ha így lenne, akkor már a kiesést is megérdemelnénk ellenük 😊 ). Remélem a 'kékek' akkor is hasonló állapotban lesznek. 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
EVERTON ♥
több mint 14 éve
A Chelsea játékoskerete a legjobb szvsz a PL-ben, de mentálisan teljesen a padlón vannak... Ha ez nem a kiváló edzőjük hibája akkor kié? Drukkolok hogy minél tovább tartson a bizalom 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
kb ezren voltunk az Albert stadion előtti tüntetésen ami teljesen békésen zajlott le. akit érdekelnek a beszédek azok megnézhetik őket itt:Jó a logo, érett, átgondolt, ökomenikus, jó ránézni. 😊
http://fradimob.hu/?p=12436Joci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
zsír.kösszépen.
több mint 14 éve
off: minden nap látogatom az NS-t, de már rohadtul elegem van. mintha valami reklám oldalon járnék... ömlik a szemét rendesen..Ajánlom az Operát a NoAds pluginnel együtt. Így néz ki nálam az ns: http://img197.imageshack.us/img197/1551/nso.png Elviselhetőbb azt hiszem.
egyre jobban unom.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
off: minden nap látogatom az NS-t, de már rohadtul elegem van. mintha valami reklám oldalon járnék... ömlik a szemét rendesen..egyre jobban unom.
több mint 14 éve
kb ezren voltunk az Albert stadion előtti tüntetésen ami teljesen békésen zajlott le. akit érdekelnek a beszédek azok megnézhetik őket itt:http://fradimob.hu/?p=12436
több mint 14 éve
Bővebb tudósítás a Rapids előidény-meccseiről és a próbajátékosok lenyűgöző teljesítményéről. 😊http://denversports.blog.hu/2011/02/17/rapids_eloideny_meccsek_arizonaban