Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Farkas....
több mint 14 éve
azért kérdeztem mert úgy emlékeztem hogy az nagyobb... köszimost fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉újszegediGeronimo
Ez melyik csarnok szegeden?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
most fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉újszegedi
Ez melyik csarnok szegeden?davemayer
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mai program:14.30 – Az A-csoport bemutatása
14.40 – Szeged - Vasas 1-4
15.10 – A B-csoport bemutatása
15.18 – Kecskeméti TE-Ereco - Szolnoki MÁV
15.50 – Vasas - Lombard Pápa Termál FC
16.45 – Ferencvárosi TC - Szolnoki MÁV
17.20 – Szeged - Lombard Pápa Termál FC
17.55 – Ferencvárosi TC - Kecskeméti TE-Ereco
18.30 – DÖNTŐ (A csoport I. helyezettje - B csoport I. helyezettje)
19.28 – Eredményhirdetés
több mint 14 éve
most fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉Ez melyik csarnok szegeden?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
én is nézem, de f@szért nincsen ez élőben a TV-ben?Geronimofél 6-tól lesz csak sajna, de én ígyis élvezem 😊
mindjárt jön a mi meccsünk 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nagy meccs votl ez az első, 4-1-re nyert a Vasas, bár a fradisták inkább Ferenczi kiröhögésén voltak elfoglalva 😀én nézem, Remili szépen bekezdett
ennyire nem érdekel senki mást sem? 😕Hurka
több mint 14 éve
nagy meccs votl ez az első, 4-1-re nyert a Vasas, bár a fradisták inkább Ferenczi kiröhögésén voltak elfoglalva 😀ennyire nem érdekel senki mást sem? 😕
több mint 14 éve
köszi 😀http://www.telesport.hu/bntb.aspxa stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?davemayer
Szűcs azért megkapta a vastapsot Jociéktól 😊Hurka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
http://www.telesport.hu/bntb.aspxa stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?davemayer
Szűcs azért megkapta a vastapsot Jociéktól 😊
több mint 14 éve
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!
több mint 14 éve
azt hiszem mi is egyébként, sztem Bárányos most is odateszi majd magát 😛mi fullos kerettel megyünkaha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jociremélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊Hurka
én andrezinhotól és heinztől várok sokatJoci
az előbb említett Quintero és Rebryk nem lesz ott, meg ugye sajnos Abwo is elment Lengyelországba kölcsön, pedig ő is nagyon hasznos lenne itt 😊
több mint 14 éve
mi fullos kerettel megyünkremélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛Jössz Fradinak drukkolni?aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Joci
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?Döme
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊Hurka
én andrezinhotól és heinztől várok sokat
több mint 14 éve
remélem összejön a Pápa-Fradi döntő 😛aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jociha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJociJössz Fradinak drukkolni?
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?Döme
kár, hogy egyébként Quintero nem lesz ott nálunk, egyedül szopatna itt teremben mindenkit, elképesztően technikás játékos 😀 😊
több mint 14 éve
aha,majd ordítok hogy DÖMEEEE 😀Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
több mint 14 éve
Aha gondoltam. Bár minket szeretnek Szegeden, szerintem a specifikusan soccerre érkezett arcok nem fognak elájulni tőlünk se.sztem nem foglak megismerni, mert elég távoli kamerát mutatott Nyíregyen, szal gondolom itt is, és egyszer sem közelített rá senkire, de az biztos, hogy én nézni fogom
Mindegy, én azért ígérek legalább egy sacket és/vagy egy intet. 😉Döme
viszont ahogy nézem, az nb1.hun van egy videó az előző hetiről (bár csak 3 playt mutat benne 😀)
több mint 14 éve
Aha gondoltam. Bár minket szeretnek Szegeden, szerintem a specifikusan soccerre érkezett arcok nem fognak elájulni tőlünk se.Mindegy, én azért ígérek legalább egy sacket és/vagy egy intet. 😉
több mint 14 éve
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?DömeDehogy volt... a csoportmeccsekről ilyen 5-5 perces összefoglalók voltak, és a végén a lényeges meccseket adták le teljesen.(mármint a soccerek)
több mint 14 éve
a telesport.hun mutatták az egészet, mondjuk eléggé úgy tűnt, hogy leszarja mindenki...Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
több mint 14 éve
Jössz Fradinak drukkolni?holnap teremtorna 2. állomása Szegeden, Höri, ugye ott leszel?ha már így említed akkor nekem még van 1 helyem,hátha érdekel valakitJoci
Döme alap 😊Hurka
Aki nézte a nyíregyházit: Csak csonkán adták a tévében ugye? Vagy az amcsifoci meccs is benne volt?
több mint 14 éve
Újabb rendkívül okos statisztika...Dehogy értelmetlen. Pont olyan értelmes, mintha azt néznénk meg, hogy melyik játékos van a leginkább 185 és 187 centi között.
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/Hanni
Én baromira statisztikamániás vagyok. A legjelentéktelenebb dolgokból is élvezek statisztikákat kihozni,számolgatni, stb... de ez már nekem is sok...
több mint 14 éve
Újabb rendkívül okos statisztika...http://sportgeza.hu/futball/2011/01/14/messi_sehol_sincs_egy_kuvaiti_2010_gollovoje/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Van valami FC San Diego az amatőr ligában. 😛TheMileHighCityEz kell nekem 😀 😛