Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 908
Mit is mondott Egervári a kinevezése után? Az EB-selejtezőkön még ne várjunk nagy eredményt, viszont azt megígérte, hogy a 2014-es VB-n ott leszünk. Azt hiszem, újra kell gondolnia a dolgokat, mert az EB-szereplésre még van reális esély, de a VB-részvétel kiharcolása egy ilyen csoportban, kizárt.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
haha igen, mert én őket tippeltem romák helyett 😀 de hát lecsúsztál, mint a ződek a bajnoki címről 😛fetomy
azt még várd ki azért, ha idén nem is akkor jövőre...v ez mások szlogenje?

|
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ez a G csoport vicc. Mi meg megint a fasz rossz végén vagyunk. Bár tökmid1 kivel kerülünk egy csoportba úgyse lenne esélyünk. Tényleg csak azt sajnálom, hogy nem a Németeket kaptuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, legalább márt MOST mindenki belátja, hogy esélyünk sincs 😀 Pedig hol van még 2013-14 😀
De lehet, hogy tévedek és pár nyilatkozat után már a fél ország elkezd reménykedni... 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
haha igen, mert én őket tippeltem romák helyett 😀 de hát lecsúsztál, mint a ződek a bajnoki címről 😛
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊fetomy
poland? 😀

szerk: lassú vok 😕

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lehet, hogy rögeszmés vagyok, de imádott északi szomszédaink megint egy gyengus csoportba kerültek.
több mint 14 éve
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért a Szlovákok meg a Szlovének nagy mázlisták naná de a Spanyol Franica meg az Olasz csoport durva
több mint 14 éve
Hollandia, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Észtország, Luxemburg.fetomy
Na, 3-at eltaláltam az 5-ből nem is rossz 😊 Mellesleg egyenlő azzal, hogy valószínű közünk nem lesz a továbbjutáshoz, de nem is baj, legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 646 — "Grammar maci"
na megyek megnézem a Bukás c. filmet... 😛

Romániának még örültem megmondom őszintén de hogy kihúztunk két olyan válogatottat amelyek ellen a bravúr egyelőre elképzelhetetlen + nem is igazán közönségcsalogatóak(olasz, angol, német, francia esetleg)...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért a norvég meg a görög csoport határozottan gyönge.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Szopóálarc
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez a G csoport mindennek a legalja
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
A G csoportnál gyengébbet szándékosan sem lehetett volna összeállítani 😂
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Románia, Észtország, Andorra, Törökország, Hollandia
fos

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
horvát szerb macedón nyami
Hollandia mehetünk az 5.helyért 😀
több mint 14 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Most már akkor jöjjenek a németek!
több mint 14 éve
Még a 3. hely sem valószínű a mostani állás szerint. Kemény lesz!
több mint 14 éve
törökök,hát nem tudom....

több mint 14 éve
meg is kaptuk a románokat,gyönyörű 😀

több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra eddig...

Plusz Törökország, nem lesz egy egyszerű csoport.
Első kalapból megint a hollandok.

Szar sorsolás, negyedik helynek tűnik erősen.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!Seventh Son
Látva a Brazil válogatott szereplését még ilyen formában is odaférne 😀 A padra mindenképp.
több mint 14 éve
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!