Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Szép volt Kraczi! Így kell megszerezni az első győzelmet 😀 Parádés játék, Kulcsár, Hegedűs, Peric hatalmasat játszott!
Sima meccs volt, ezen a nehéz talajon is
VB sorsolásról, teljesen mindegy nekünk milyen csoport, hiszen a realitást látva esélyünk sincs kijutni a közel és távoli jövőben.
Jóindulattal is max 4. hely. Bár a presztízs és miheztartás végett a románok előtt kéne végezni 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Mit is mondott Egervári a kinevezése után? Az EB-selejtezőkön még ne várjunk nagy eredményt, viszont azt megígérte, hogy a 2014-es VB-n ott leszünk. Azt hiszem, újra kell gondolnia a dolgokat, mert az EB-szereplésre még van reális esély, de a VB-részvétel kiharcolása egy ilyen csoportban, kizárt.
több mint 14 éve
haha igen, mert én őket tippeltem romák helyett 😀 de hát lecsúsztál, mint a ződek a bajnoki címről 😛fetomyazt még várd ki azért, ha idén nem is akkor jövőre...v ez mások szlogenje?
|
több mint 14 éve
Ez a G csoport vicc. Mi meg megint a fasz rossz végén vagyunk. Bár tökmid1 kivel kerülünk egy csoportba úgyse lenne esélyünk. Tényleg csak azt sajnálom, hogy nem a Németeket kaptuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, legalább márt MOST mindenki belátja, hogy esélyünk sincs 😀 Pedig hol van még 2013-14 😀De lehet, hogy tévedek és pár nyilatkozat után már a fél ország elkezd reménykedni... 😛
több mint 14 éve
haha igen, mert én őket tippeltem romák helyett 😀 de hát lecsúsztál, mint a ződek a bajnoki címről 😛
több mint 14 éve
poland? 😀ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊fetomy(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
szerk: lassú vok 😕
|
több mint 14 éve
Lehet, hogy rögeszmés vagyok, de imádott északi szomszédaink megint egy gyengus csoportba kerültek.
több mint 14 éve
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
több mint 14 éve
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Azért a Szlovákok meg a Szlovének nagy mázlisták naná de a Spanyol Franica meg az Olasz csoport durva
több mint 14 éve
Hollandia, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Észtország, Luxemburg.fetomyNa, 3-at eltaláltam az 5-ből nem is rossz 😊 Mellesleg egyenlő azzal, hogy valószínű közünk nem lesz a továbbjutáshoz, de nem is baj, legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.
több mint 14 éve
na megyek megnézem a Bukás c. filmet... 😛 Romániának még örültem megmondom őszintén de hogy kihúztunk két olyan válogatottat amelyek ellen a bravúr egyelőre elképzelhetetlen + nem is igazán közönségcsalogatóak(olasz, angol, német, francia esetleg)...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért a norvég meg a görög csoport határozottan gyönge.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Szopóálarc
több mint 14 éve
ez a G csoport mindennek a legalja
több mint 14 éve
A G csoportnál gyengébbet szándékosan sem lehetett volna összeállítani 😂
több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra, Törökország, Hollandiafos
több mint 14 éve
horvát szerb macedón nyamiHollandia mehetünk az 5.helyért 😀
több mint 14 éve
Most már akkor jöjjenek a németek!
több mint 14 éve
Még a 3. hely sem valószínű a mostani állás szerint. Kemény lesz!
több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra eddig...Plusz Törökország, nem lesz egy egyszerű csoport.
Első kalapból megint a hollandok.
Szar sorsolás, negyedik helynek tűnik erősen.
több mint 14 éve
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!Seventh SonLátva a Brazil válogatott szereplését még ilyen formában is odaférne 😀 A padra mindenképp.