Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mivel futni nem tudnak mar, igy viszont innentol csak es kizarolag beadas lehet, amit Bognar valoszinuleg sejt, talan ezert kuldte be a dagit.Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
Matthew99
több mint 1 éve
Én akkor Máltán leszekMajd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Ő túl sokat olvas. Nem kompatibilis Bödével.De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
szaba
több mint 1 éve
Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Majd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Náluk elől van a buszNem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
több mint 1 éve
Máltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
több mint 1 éve
De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
több mint 1 éve
Félidőben benyomnak pár sört meg zsírosdeszkát, aztán menni fog!Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
több mint 1 éve
Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
több mint 1 éve
Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
több mint 1 éve
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.
több mint 1 éve
Pippo LöfliLol, pont jöttem ki a WCbőlLesgólt szültél, gratula!
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
Inkább les, mint nem…. Ok, Hajdú B.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mit kell nézni? Full les
több mint 1 éve
Lol, pont jöttem ki a WCből
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ádám egyre lejjebb csúszik.

több mint 1 éve
Full lesMegadta
davemayer
több mint 1 éve
kis les nem les 😀