Sorozatok
32 feliratkozó
2 napja
Az elso evad remek volt, a masodik oke, csak ott nem is sorozatgyilkosokrol volt szo, mert a Menendezek ugye egyszer oltek. De az legalabb nem volt tele blodsegekkel. Az elso ket evad ugy ahogy alapos volt, tenyleg megprobaltak melyseget adni, mindezt ugy, nem szakadtak el a valosagtol. Csak szamomra az az egesz Menendez-eset kevesbe volt erdekes, es a vilagon is csak amiatt fujtak fel, mert hogy hu, de jo kepu gyerekek. Amugy semmi erdekes sem volt benne.Netflixen mar fent van a Monsters uj evada, Lizzie Bordennel. Nem lattam egyelore, kicsit huzom a szam... Mi ertelme annak, hogy elkezdtek feldolgozni hires gyilkosok torteneteit, majd eljutottunk odaig, hogy olyanrol keszul egy teljes evad, akit hivatalosan felmentettek, de amugy tenyleg egy rahedli dolgot nem is lehet tudni a tortenetevel kapcsolatban, mert alig maradtak "bizonyitekok", tanuk nem voltak, leginkabb csak tippelgetesek mentek?Hasonlóan érzek az előző évadokról. Ed Gein vége olyan volt mintha valaki bemindenezve írta volna az egészet, és senki nem szólt neki hogy ez nem lesz jó.
Mar az Ed Gein evad is hulladek, meg full kamu volt az elso harom-negy resz kivetelevel, egy teljes fantazia szulemeny. A Dahmer meg egyszeruen remek volt, ezek utan nagyon meglep, milyen iranyba mentek el mostanra az egesz sorozattal.
Stez
Mielőtt kijött megnéztem mi a valóság, és ahogy írod, semmit nem tudni az egészről, és ráadásul nem is ítélték el, eleve már a választás is szar, ha ez egy "Monsters" sorozat. Annyi olyan történet van amit meg lehetne valósítani ennek keretében. Én pl nagyon megnéznék egy Ted Bundy sorozatot, a személyisége rengeteg potenciált rejt, de ott van a BTK gyilkos is. Van bőven alapanyag, erre kapunk egy Lizzie Bordent.
Lizzie Bordenről: Ez egy Ed Gein light, ahol nem szívtak annyit. Viszont az összes karakter érdekesebb mint Lizzie, nem igazán értem a koncepciót az egészben. Aileen Wuornos száll pedig szinte időhúzás, semmi hozzáadott értéke nincs az egészhez, de legalább 2,5 részt elvesz a egész évadból. Remélem összekapják magukat és való életből táplálkoznak, mert ez így elég gyenge.
Nomac
Geintol, a harmadik evadtol kezdve viszont az egesz sorozat atment fikcioba, 40/60 szazalek valosag/kitalacioba kb, es innentol mar komolytalan, mert pont az veszett el belole, ami miatt erdekes volt peldaul az elso evad. Es igen, ahogy Gein, ugy Borden is olyan, hogy annyira nem tudtak roluk semmit sem, hogy kar volt roluk csinalni az evadokat. Arrol nem is beszelve, hogy amugy Borden eseteben sincs akkora kulonlegesseg, csak hogy felmentettek, mert balfasz modon folytattak le az egesz nyomozast. De nem tudni, o tette e egyaltalan, szoval erre felhuzni egy evadot... Geinrol legalabb tudni lehetett, hogy o tette. Murphy kicsit atment Nip/Tuck fele fikcioba, de ez szerintem nagyon nem jo irany a sorozatnak.
Es igen, annyi erdekes karakter/gyilkos van amugy, akirol sok mindent tudni, es akikrol lehetne kesziteni az elsohoz hasonlo, alapos es erdekes evadot.. ez az elmult ketto nem volt jo valasztas.
2 napja
Berendelték a 2. évadot.Szerintem ha lesz esetleg több évad, akkor is új sztorivonal lesz a következőben, szóval 3 hét múlva megnézheted a 8 részt.Egyévados sorozat lesz, vagy ha bejön lehet meg belőle pár évad?Silo, Reacher, Neagley, már csak szabadidő kellene 😀És akkor ott van még a Lanters. Jó lesz az utolsó 3 rész is! Ahogy az 5. is nagyon rendben volt.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
www.youtube.com/watch?v=-05WmSAmLK4
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
2 napja
Netflixen mar fent van a Monsters uj evada, Lizzie Bordennel. Nem lattam egyelore, kicsit huzom a szam... Mi ertelme annak, hogy elkezdtek feldolgozni hires gyilkosok torteneteit, majd eljutottunk odaig, hogy olyanrol keszul egy teljes evad, akit hivatalosan felmentettek, de amugy tenyleg egy rahedli dolgot nem is lehet tudni a tortenetevel kapcsolatban, mert alig maradtak "bizonyitekok", tanuk nem voltak, leginkabb csak tippelgetesek mentek?Hasonlóan érzek az előző évadokról. Ed Gein vége olyan volt mintha valaki bemindenezve írta volna az egészet, és senki nem szólt neki hogy ez nem lesz jó.
Mar az Ed Gein evad is hulladek, meg full kamu volt az elso harom-negy resz kivetelevel, egy teljes fantazia szulemeny. A Dahmer meg egyszeruen remek volt, ezek utan nagyon meglep, milyen iranyba mentek el mostanra az egesz sorozattal.
Stez
Mielőtt kijött megnéztem mi a valóság, és ahogy írod, semmit nem tudni az egészről, és ráadásul nem is ítélték el, eleve már a választás is szar, ha ez egy "Monsters" sorozat. Annyi olyan történet van amit meg lehetne valósítani ennek keretében. Én pl nagyon megnéznék egy Ted Bundy sorozatot, a személyisége rengeteg potenciált rejt, de ott van a BTK gyilkos is. Van bőven alapanyag, erre kapunk egy Lizzie Bordent.
Lizzie Bordenről: Ez egy Ed Gein light, ahol nem szívtak annyit. Viszont az összes karakter érdekesebb mint Lizzie, nem igazán értem a koncepciót az egészben. Aileen Wuornos száll pedig szinte időhúzás, semmi hozzáadott értéke nincs az egészhez, de legalább 2,5 részt elvesz a egész évadból. Remélem összekapják magukat és való életből táplálkoznak, mert ez így elég gyenge.
2 napja
na Silo 3. evad ledaralva. kovezzetek meg, de nekem a 2. jobban tetszett, es igazabol az evadot lenyegeben az utolso 2-2.5 resz mentette meg. picit sok volt nekem prequel resze, ertelmetlenul sok volt az egesz, raadasul szamomra van par ertelmezhetetlen dolog az egeszben, logikai bukfencekkel, meg ha a vegen sejtetett dolog eleg nagyot dob az egesz torteneten.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
Nem, azt mondta, hogy az | állami egyetem kezdő QB-ja lett. |Lanterns S1E5| hogy lenne az? |
elég fasza rész volt ez
a kérdés hogy innen hogy jutunk az első rész végéhez, ergo "mára"
| gondolom az unoka is manhunter |
Negritis, a vajda
nem azt mondta a Sheriff, hogy vmi all state QB lett?
petey
2 napja
Szerintem ha lesz esetleg több évad, akkor is új sztorivonal lesz a következőben, szóval 3 hét múlva megnézheted a 8 részt.Egyévados sorozat lesz, vagy ha bejön lehet meg belőle pár évad?Silo, Reacher, Neagley, már csak szabadidő kellene 😀És akkor ott van még a Lanters. Jó lesz az utolsó 3 rész is! Ahogy az 5. is nagyon rendben volt.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
Netflixen mar fent van a Monsters uj evada, Lizzie Bordennel. Nem lattam egyelore, kicsit huzom a szam... Mi ertelme annak, hogy elkezdtek feldolgozni hires gyilkosok torteneteit, majd eljutottunk odaig, hogy olyanrol keszul egy teljes evad, akit hivatalosan felmentettek, de amugy tenyleg egy rahedli dolgot nem is lehet tudni a tortenetevel kapcsolatban, mert alig maradtak "bizonyitekok", tanuk nem voltak, leginkabb csak tippelgetesek mentek?Mar az Ed Gein evad is hulladek, meg full kamu volt az elso harom-negy resz kivetelevel, egy teljes fantazia szulemeny. A Dahmer meg egyszeruen remek volt, ezek utan nagyon meglep, milyen iranyba mentek el mostanra az egesz sorozattal.
Szerkesztette: Stez
2 napja
Lanterns S1E5| hogy lenne az? |
elég fasza rész volt ez
Negritis, a vajda
nem azt mondta a Sheriff, hogy vmi all state QB lett?
2 napja
Egyévados sorozat lesz, vagy ha bejön lehet meg belőle pár évad?Silo, Reacher, Neagley, már csak szabadidő kellene 😀És akkor ott van még a Lanters. Jó lesz az utolsó 3 rész is! Ahogy az 5. is nagyon rendben volt.
iktriad
2 napja
Rouge HeroesFu de tetszett. Elkepeszto sztori, bar minden resz elejen kiirjak hogy barmilyen hihetetlen de tobbnyire igaz, rengeteg resz utan allitottam meg es kerestem ra hogy na persze, aztan de. Egyszerre szorakoztato, megis a megfelelo helyeken kelloen dramai. 10/10, nagyon varom az utolso evadot.
Ja es Jack O Connel mar eddig is az egyik kedvencem volt, de ennyire meg sose szerettem mint Paddy Mayne.
2 napja
Silo, Reacher, Neagley, már csak szabadidő kellene 😀És akkor ott van még a Lanters. Jó lesz az utolsó 3 rész is! Ahogy az 5. is nagyon rendben volt.
3 napja
Silo, Reacher, Neagley, már csak szabadidő kellene 😀
3 napja
Azért az ilyen ponyváknál a koherencia nem annyira lényegi.Es mennyire jol csinaltak, hogy kijott az uj sorozat, amivel lehet, hogy teljesen keresztbe fogjak loni a konyvet, ami meg pont jovo marciusban jelenik meg Neagley sztorijaval, az is Child tollabol. Nem lehetett volna kivarni, hogy igazodjon a konyvekhez, mint a Reacher evadok.Tudom, ma meg a Reacher 4. évadot lehet kezdeni darálni.Az utolsó rész jön ki Hétfőre és konkrétan az eddigi legjobb évad a 3.Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
A Disney meg a Prime se fossa az új tartalmakat, de a Sky ilyen téren magasan a legergyább.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És kijött egy új sorozat ebben a "világban", Neagley, ő is katonai rendőr volt, Reacher őrmestere, aztán magándetektív, sok könyvben felbukkan, valamelyik korábbi évadban is benne volt, és most kapott saját sorozatot, az is kijött.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Pont az a jó a huszonvalahány könyvben, hogy bármikor olvashatod bármelyiket, mindegyik teljesen önálló sztori, és az egész annyira súlytalan -hiszen ponyva-, hogy egy adott történeten kívül nem kell a szerzőnek ügyelnie se a lorera, se a kronológiára, nincsenek elvarratlan szálak, meg könyveken átívelő megoldatlan ügyek, csak pár óra könnyed kikapcsolodás, ahogy sorozat eddigi évadai, vagy a 2 mozifilm, szóval ez a "spinoff" is valószínűleg ugyanolyan fasza kis akciókrimi lesz, mint a "Reacher univerzum" eddig minden terméke.
3 napja
Es mennyire jol csinaltak, hogy kijott az uj sorozat, amivel lehet, hogy teljesen keresztbe fogjak loni a konyvet, ami meg pont jovo marciusban jelenik meg Neagley sztorijaval, az is Child tollabol. Nem lehetett volna kivarni, hogy igazodjon a konyvekhez, mint a Reacher evadok.Tudom, ma meg a Reacher 4. évadot lehet kezdeni darálni.Az utolsó rész jön ki Hétfőre és konkrétan az eddigi legjobb évad a 3.Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
A Disney meg a Prime se fossa az új tartalmakat, de a Sky ilyen téren magasan a legergyább.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
És kijött egy új sorozat ebben a "világban", Neagley, ő is katonai rendőr volt, Reacher őrmestere, aztán magándetektív, sok könyvben felbukkan, valamelyik korábbi évadban is benne volt, és most kapott saját sorozatot, az is kijött.
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Tudom, ma meg a Reacher 4. évadot lehet kezdeni darálni.Az utolsó rész jön ki Hétfőre és konkrétan az eddigi legjobb évad a 3.Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
4 napja
Egyikse.megszegted a fő szabályt vagy hiba van a mátrixban?Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Ez olyan sorozat, mint a Lincoln Lawyer, a Reacher, a Bosch. Nem egy összefüggő történet az összes évad, nem igazán kapcsolódnak egymáshoz, nem cliffhanger az évadzáró, hanem kerek egész sztorik évadonként, aztán jön a következő évad új történet, új kalandok, hasonló/ugyanaz a szereplők.
4 napja
Hipp-hipp Hurrá! Tom Pelphrey Emmy díjas lett. 😁
4 napja
Az utolsó rész jön ki Hétfőre és konkrétan az eddigi legjobb évad a 3.Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 napja
megszegted a fő szabályt vagy hiba van a mátrixban?Skyshowtime-ra van 6 hónapos előfizu 1890 FT-ért, havonta.Én még év elején lemondtam, most ráneztem, és nulla darab olyan új film/sorozat van, amit megnéznék. (Majd a Lioness 3. évad ha lezárul megnézem, az első két évadot kedvelem.)
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 napja
Harbourék megkapták az emmyket <3A DTF St. Louis szuper, de ezt már kitárgyaltuk, csak visszaigazolták a döntésünket.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Harbourék megkapták az emmyket <3
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
hát ez a Widow's Bay kibebaszott jó 10/10Alig várom a season 2-t
petey
5 napja
Lanterns S1E5elég fasza rész volt ez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!